Tarih:4 Ekim 2008 Cumartesi
Saat:15:00
Stadyum: Giresun Atatürk Stadı
Hakem:Açıklanınca yazılacaktır.
Tarih:4 Ekim 2008 Cumartesi
Saat:15:00
Stadyum: Giresun Atatürk Stadı
Hakem:Açıklanınca yazılacaktır.
Kıyamet kopacak da olsa bırakınız adalet yerini bulsun....
Hesapta olmayan bir galibiyet aldık ANTEP deplasmanında , formsuz olan Sakarya'yı yenebiliriz...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
İşimiz çok zor Giresun yener ama patlama yapmayalıyız
Artık Bu maçı kazanıp istikrar sağlamalıyız
Bu hafta yine Antep Bşb. galibiyetinden dolayı tribünler 10 bin kişinin üzerinde olur.Takım baskı altında pek oynayamıyor ancak bu sorunu aşması şart.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Zor maç olacak ben hala ümitliyim öyle mesajlarda yassam belki bu maç kazanıp seriye bağlayıp üst sıralara tırmanabilriz
İki takımında kalecileri çok iyi ancak defanslar ve orta sahalardaki sorunlardan dolayı bu durumda bence.
Martinez ve Metin Aktaş ikiside tecrübeli ve iyi kaleciler bakalım hangisi gülecek
Ben Giresunspor'da Martinez'i avlayabilecek bir tek Anton Alex'i görüyorum o atarsa atar yoksa atamayız gibi gol.
Taner'in artık açılması lazım goller bekliyorum ondan
Büyük gün geldi bakalım neler olacak...
Sakarya'nın kaliteli kadrosu var ama daha kullanmadılar.Bu maçta Martinez kurtarır Taner atar Sakarya 0-1 kazanır diyorum.
Sakarya alır bu maçıGiresun kümeye
![]()
Tam da bu maça hakem vermişlerki bence Sakaryaspor lehine elinden geleni yapacaktır.
Maçın hakemi : Kuddusi Müftüoğlu
nerden anladın abi hemen sakaryaspor lehine karar verir diyorsun![]()
Sakaryamız kazanırsa çıkışa geçebilir maçta sakaryaya başarılar bence yüzdde 70 kazanır yoksa halimiz harap
Sakarya 1-0 önde ..
Sakarya 3-0 yendi![]()
Sakaryaspor patladı! 0-3
Bank Asya 1. Ligi'nde 6. hafta mücadelesinde Sakaryaspor deplasmanda konuk olduğu Giresunspor'u 3-0 gibi farklı bir skorla mağlup ederek 3 puana uzandı. Sakaryaspor'a galibiyeti getiren goller 18 ve 71. dakikalarda Levent Demiray, ve 80. dakikada Rodriquez'den geldi. Bu sonucun ardından Sakaryaspor ligdeki ilk galibiyetine uzanarak puanını 5'e çıkarttı ve büyük bir moral buldu. Giresunspor ise ligde 4. mağlubiyetini alarak 6 puanda kaldı.
04.10.2008
Kaynak : Sporx.com
Kıyamet kopacak da olsa bırakınız adalet yerini bulsun....
Giresundan transferimiz Leventten 2 gol tebrikler.Gerçekten çok önemli bir 3 puan aldık.Patladık.artık seriye bağlama zamanı geldi.Açılıııın Tatangalar geliyorrrrrr
Sakarya'dan bu patlamayı bekliyordum zaten.Kazanmalarınada çok sevindim ayrıca.Tebrikler.
Levent istemeye istemeye 2 gol attı helal olsun valla.
Giresun maça çok iyi başladı ama tahmin ettiğim gibi Alex,Martinez'i geçemedi bir türlü.
En az 5 net gol çıkaran Martinez çok iyiydi.Giresun defansının arkasına yaptığı koşularla Sakaryaspor hücum hattı yol etti adeta orayı.Tebrikler Sakarya.
Serhat'ın uzun ısrarları sonucu maça direkt 2 oynadım. Sağolsun yanına eklediğim Bayern, Werder, Swensea ÜST seçenekleri ile tam 84 TL kazandım. Gerçi içimden Giresunun kazanması geçerdi ama.. Murat'ında söylediğine göre sakarya haketmiş maçı..
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Bende 2 oynadımZaten baba memleketi.Aradım amcamı bu hafta kesin alıcaz İlker takımı toparladı dedi.Bende bastım 5 liği kazandım
![]()
İlk Golü Levent atmamış yazıyo![]()