Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
42. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

19 45.24%
  • Kayserispor

18 42.86%
  • Beraberlik

5 11.90%
Sayfa 1 / 11 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 304 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Kayserispor [ TSL 6. Hafta ]

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Default Fenerbahçe - Kayserispor [ TSL 6. Hafta ]

(/s)

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

başka takımla oynasaydı içerde banko fener derdim ama kayseri güçlü bir ekip . beraberlik kokuyor bu maç ama biri kazanırsa o fener olur .

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

İçeride kazanmaya devam ederiz, içeride kazanamazsak zaten deplasmanda kazanmamız pek mümkün olmadığı için daha da beter oluruz.

Alex oynayabilecek mi acaba, Semih de düzelemedi, Alex de olmazsa ya da olur da sakat olursa zorlanırız.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

maça 0-2 dıyorum fener moralman kotu gercı kayserıde oyle ama bıde kayserı buyuk takımları yenemıyodu sanırım deplasmanda ıstatıstıgı bılmıyorum ama 0 bıtcek demöek gelıyo ıcmden

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Valla maçın skoru bizim sakatların durumuna bağlı.Alex,Semih,Lugano sakatmış galiba.Bu adamlar sahada olsa bile ne kadar kapasiteyle oynayabilecekleri önemli.Yani Alex iki haftadır topa vuramıyor saktlığından eğer yine öyle olcaksa oynamasınlar daha iyi.

Fenerbahce cok formsuz,iceride disarida oynamak futbollarina etki etmiyor.Sonucta yine kötü futbol oynuyorlar.Kayserispor kendine güvenirse bu mactan puan ya da puanlarla döner.

Nesil
    2006

Fenerbahçe'den bu maçta patlama bekliyorum. Artık futbolcular bir şekilde kendini affetirmeli. Lugano, Alex ve Semih olmayacak ama yerini dolduracak o kadar oyuncu var. Maçın birde Kadıköy'de olması kazanma ihtimalimizi artırıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Deplasnmanda kazanamıyoruz.Bari Kadıköy'de fire vermeyelim.FB formsuz ama Kayseri'de formsuz bu yüzden evimizde zorlansakda kazanırız diyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Umarım Kayseri bu sene gelenek haline getirdiği '0-0' mantığı ile sahaya çıkmaz .. Galibiyet için oynamaya çalışsınlar yeter ..

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir-Ordu

Fener kötü ama Kayseri'de gol atamıyor o yüzden berabere bitebilir

deplasmanda puanları savurup duruyoruz bari evimizde puan vermeyelim. Şu kötü gidişede bi dur diyelim.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by Fietra 10 View Post
    Umarım Kayseri bu sene gelenek haline getirdiği '0-0' mantığı ile sahaya çıkmaz .. Galibiyet için oynamaya çalışsınlar yeter ..
    Kayseri hiçbir zaman öyle bir mantıkla çıkmadı sahay 6 eksiğimizle zorunlu taktikte değişiklikler yüzünden zor günler geçiriyoruz 6 as oyuncumuz eskikti şuana kadar ama hafta sonuna sanırım 2-3 oyuncumuz yetişecek.Bu maçtan umutluyum PSG maçınıda izleyince gençlerimize de güveniyorum.Bence puan yada puanlar çıkaracaz

Bu maçı ya kazanacağız,ya da kazanacağız.Başka bir ihtimali düşünmek bile istemiyorum.Sezon sonunda ligde şu ana kadar aldığımız 3 yenilgiyi aramamak adına ligde üst sıralara oynayacak olan ekiplerden Kayseri'yi muhakkak yenmemiz gerekiyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=45320

Lig tvye göre Alex yok.Kendi sitesinden açıklama yapmıs.Semih ve Lugano da yok.
    Onların yerine Önder,Emre ve Uğur Boral oynar...

Volkan

Gökhan Önder Edu R.Carlos

Maldo. Selçuk

Kazım Emre Uğur

Güiza

Kayseri çok zor gol yiyen bi ekip iddaa diliyle konusursak bu sene sadece Psg(iç) maçları üst bitti bu maçta da 1-0,2-0,1-1 lik skorlar olabilir.Malum bizde gol atamıyoruz.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Alex de yokmuş. Fenerbahcenin kazanabilecegini sanmıyorum. Kayseri puan yada puanlarla evine dönecektir diye düşünüyorum. Beraberlik yüksek ihtimal; Kayseri kazanabilir de ...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Alexsiz nası oynayacağız merak ediyorum.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by BeeTLeJuiCe View Post
    Alexsiz nası oynayacağız merak ediyorum.
    Bütün dertler bittide tek bu mu kaldı Mustafa.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Oynarız oynarız. Alex bu takımın herşeyi diyenlere karşı oyuncular onsuz da kazanırız diye oynayabilirler daha istekli.

Şimdi Alex yerine kim oynayacak merak ediyorum. Selçuk Maldonado solda Uğur sağda Kazım ortada Emre mi yoksa Alex yerine Burak ya da İlhan ya da hazırsa Tümer mi oynayacak?
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Tümer %100 hazırım dedi.Ona şans tanınabilir çünkü Emre 10 numara ne kadar oynayabilir şüpheli.

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Tümer'i oynatacağını hiç sanmıyorum.Taktik idmanında yukarda verdiğim kadroyu hazırlamıs Aragones.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Taktik idmanda bir Emre'yi bir de Ali Bilgin'i denemiş Aragones Ali Bilgin oynasın bakalım geçen senenin üstüne birşeyler katmış mı?

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

İnşAllah Katmıştır..Ben Ondan Hala Ümitliyim..

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Ali Bilgin'i oynatmak macera olur bence...Onun yerine İlhanla baslasın...

Nesil
    2006

Hazır Alex yok. Klasik 4-4-2 ile sahaya çıkalım. Çift forvet olması Güiza'nın ileride top tutmasını ve pozisyona girmesini sağlar. İlhan Parlak mutlaka oynamalı. Buna o şans verilmeli.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Fenerbahçe sezona çok iyi başlayamadı.Kendi evlerinde 2 maç kazanıp,deplasmanda 3 maçıda kaybettiler.Kendi evlerindeki kazandıkları maçtada rakiplerin maçı 11 kişi tamamlayamamalarınında etkisi olduğunu düşünüyorum.

Kayseri'de lige istediği gibi başlayamadı.Bunda çok fazla sakat oyuncularının olmasının katkısının olduğunu söyleyebiliriz.Oynadıkları maçlarda ne çok gol atıyorlar,nede yiyorlar.Hafta sonuna bir kaç önemli isimleri yetişebilirmiş.Bu onlar için avantaj sağlayacaktır..

Maç için tahminime gelirsek.Bu maç beraberlik maçı gibi gözüküyor ama 3 ihtimalede açık bence.Hangi sonuç olursa şaşırmam yani..

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Takımımızda sakat olan oyuncularımızdan Mehmet Topuz, Cangele ve Ragıp bu maçta forma giyebileceklermiş.Koray ve Aydın hala yok, Puroviçinde hafif sakalığı devam ediyormuş ama defansta sorun yaşamayız iyi bir defansımız var hala.Muhtemel 11imiz

Hamidou
    Durmuş
    Toledo
    Ali Turan
    Eren Güngör
    Mehmet Topuz
    Mehmet Eren
    Ragıp
    Saidou(Abdullah)
    Aghahowa
    Cangele

Kendimize iyi bir sağbek bulsak iyi olacak.Korayın yokluğunda ordan çok sıkıntı çekiyoruz.Musluyu getirdiler adam paf takıma yollandı:S

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

----------------------Volkan------------------------

---G.Gönül--------Önder--------Edu--------R3----

---------------------Maldonado-----------------------

-----Kazım-------------Emre------------------Uğur---

-----------------İlhan------------Güiza-----------------

Kadrosunu ve dizilişini istiyorum ama Aragones'den bu hamleyi beklemiyorum.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    M.Topuz %90 yokmuş Deniz.Hurma Futbol gündeminde söyledi.
    Last edited by GodfatheR : 03.Ekim.2008 at 19:37 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Madem Semih yok,Alex yok,ben Aragones'in bu maça fizik kondisyon olarak teknik heyetle beraber Güiza'nın yanına İlhan'ı hazırlamasını bekliyorum.İlhan bu takımın forveti değilmi.Semih sakat,Alex sakat.O zaman mutlaka oynamalı.Şimdi oynamassa bir daha ne zaman oynayacak.Tümer'in henüz hazır olmadığını,Ali Bilgin'in de oynamaması gerektiğini düşünüyorum.Klasik 4-4-2'yi deneyelim bu maçta.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Quote Originally Posted by Osman_873 View Post
    ----------------------Volkan------------------------

---G.Gönül--------Önder--------Edu--------R3----

---------------------Maldonado-----------------------

-----Kazım-------------Emre------------------Uğur---

-----------------İlhan------------Güiza-----------------

Kadrosunu ve dizilişini istiyorum ama Aragones'den bu hamleyi beklemiyorum.
    Ben de bunun aynısının maldonado yerine Selçuk olanını istiyorum ama ben de beklemiyorum öyle bi hamle aragones'ten..
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Sayfa 1 / 11 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri