Fenerbahçe
Kayserispor
Beraberlik
başka takımla oynasaydı içerde banko fener derdim ama kayseri güçlü bir ekip . beraberlik kokuyor bu maç ama biri kazanırsa o fener olur .
İçeride kazanmaya devam ederiz, içeride kazanamazsak zaten deplasmanda kazanmamız pek mümkün olmadığı için daha da beter oluruz.
Alex oynayabilecek mi acaba, Semih de düzelemedi, Alex de olmazsa ya da olur da sakat olursa zorlanırız.
"YÜCE ATATÜRK"
maça 0-2 dıyorum fener moralman kotu gercı kayserıde oyle ama bıde kayserı buyuk takımları yenemıyodu sanırım deplasmanda ıstatıstıgı bılmıyorum ama 0 bıtcek demöek gelıyo ıcmden
Valla maçın skoru bizim sakatların durumuna bağlı.Alex,Semih,Lugano sakatmış galiba.Bu adamlar sahada olsa bile ne kadar kapasiteyle oynayabilecekleri önemli.Yani Alex iki haftadır topa vuramıyor saktlığından eğer yine öyle olcaksa oynamasınlar daha iyi.
Fenerbahce cok formsuz,iceride disarida oynamak futbollarina etki etmiyor.Sonucta yine kötü futbol oynuyorlar.Kayserispor kendine güvenirse bu mactan puan ya da puanlarla döner.
Fenerbahçe'den bu maçta patlama bekliyorum. Artık futbolcular bir şekilde kendini affetirmeli. Lugano, Alex ve Semih olmayacak ama yerini dolduracak o kadar oyuncu var. Maçın birde Kadıköy'de olması kazanma ihtimalimizi artırıyor.
Deplasnmanda kazanamıyoruz.Bari Kadıköy'de fire vermeyelim.FB formsuz ama Kayseri'de formsuz bu yüzden evimizde zorlansakda kazanırız diyorum.
Umarım Kayseri bu sene gelenek haline getirdiği '0-0' mantığı ile sahaya çıkmaz .. Galibiyet için oynamaya çalışsınlar yeter ..
Fener kötü ama Kayseri'de gol atamıyor o yüzden berabere bitebilir
deplasmanda puanları savurup duruyoruz bari evimizde puan vermeyelim. Şu kötü gidişede bi dur diyelim.
Kayseri hiçbir zaman öyle bir mantıkla çıkmadı sahay 6 eksiğimizle zorunlu taktikte değişiklikler yüzünden zor günler geçiriyoruz 6 as oyuncumuz eskikti şuana kadar ama hafta sonuna sanırım 2-3 oyuncumuz yetişecek.Bu maçtan umutluyum PSG maçınıda izleyince gençlerimize de güveniyorum.Bence puan yada puanlar çıkaracaz
Bu maçı ya kazanacağız,ya da kazanacağız.Başka bir ihtimali düşünmek bile istemiyorum.Sezon sonunda ligde şu ana kadar aldığımız 3 yenilgiyi aramamak adına ligde üst sıralara oynayacak olan ekiplerden Kayseri'yi muhakkak yenmemiz gerekiyor.
http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=45320
Lig tvye göre Alex yok.Kendi sitesinden açıklama yapmıs.Semih ve Lugano da yok.
Onların yerine Önder,Emre ve Uğur Boral oynar...
Volkan
Gökhan Önder Edu R.Carlos
Maldo. Selçuk
Kazım Emre Uğur
Güiza
Kayseri çok zor gol yiyen bi ekip iddaa diliyle konusursak bu sene sadece Psg(iç) maçları üst bitti bu maçta da 1-0,2-0,1-1 lik skorlar olabilir.Malum bizde gol atamıyoruz.
Tolunay geçen seneden beri bu maçı bekliyor Kayseri bize karşı yine aslan kesilecektir!
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
Alex de yokmuş. Fenerbahcenin kazanabilecegini sanmıyorum. Kayseri puan yada puanlarla evine dönecektir diye düşünüyorum. Beraberlik yüksek ihtimal; Kayseri kazanabilir de ...
Alexsiz nası oynayacağız merak ediyorum.
Oynarız oynarız. Alex bu takımın herşeyi diyenlere karşı oyuncular onsuz da kazanırız diye oynayabilirler daha istekli.
Şimdi Alex yerine kim oynayacak merak ediyorum. Selçuk Maldonado solda Uğur sağda Kazım ortada Emre mi yoksa Alex yerine Burak ya da İlhan ya da hazırsa Tümer mi oynayacak?
"YÜCE ATATÜRK"
Tümer %100 hazırım dedi.Ona şans tanınabilir çünkü Emre 10 numara ne kadar oynayabilir şüpheli.
Tümer'i oynatacağını hiç sanmıyorum.Taktik idmanında yukarda verdiğim kadroyu hazırlamıs Aragones.
Taktik idmanda bir Emre'yi bir de Ali Bilgin'i denemiş Aragones Ali Bilgin oynasın bakalım geçen senenin üstüne birşeyler katmış mı?
İnşAllah Katmıştır..Ben Ondan Hala Ümitliyim..
Ali Bilgin'i oynatmak macera olur bence...Onun yerine İlhanla baslasın...
Hazır Alex yok. Klasik 4-4-2 ile sahaya çıkalım. Çift forvet olması Güiza'nın ileride top tutmasını ve pozisyona girmesini sağlar. İlhan Parlak mutlaka oynamalı. Buna o şans verilmeli.
Fenerbahçe sezona çok iyi başlayamadı.Kendi evlerinde 2 maç kazanıp,deplasmanda 3 maçıda kaybettiler.Kendi evlerindeki kazandıkları maçtada rakiplerin maçı 11 kişi tamamlayamamalarınında etkisi olduğunu düşünüyorum.
Kayseri'de lige istediği gibi başlayamadı.Bunda çok fazla sakat oyuncularının olmasının katkısının olduğunu söyleyebiliriz.Oynadıkları maçlarda ne çok gol atıyorlar,nede yiyorlar.Hafta sonuna bir kaç önemli isimleri yetişebilirmiş.Bu onlar için avantaj sağlayacaktır..
Maç için tahminime gelirsek.Bu maç beraberlik maçı gibi gözüküyor ama 3 ihtimalede açık bence.Hangi sonuç olursa şaşırmam yani..
Takımımızda sakat olan oyuncularımızdan Mehmet Topuz, Cangele ve Ragıp bu maçta forma giyebileceklermiş.Koray ve Aydın hala yok, Puroviçinde hafif sakalığı devam ediyormuş ama defansta sorun yaşamayız iyi bir defansımız var hala.Muhtemel 11imiz
Hamidou
Durmuş
Toledo
Ali Turan
Eren Güngör
Mehmet Topuz
Mehmet Eren
Ragıp
Saidou(Abdullah)
Aghahowa
Cangele
Kendimize iyi bir sağbek bulsak iyi olacak.Korayın yokluğunda ordan çok sıkıntı çekiyoruz.Musluyu getirdiler adam paf takıma yollandı:S
----------------------Volkan------------------------
---G.Gönül--------Önder--------Edu--------R3----
---------------------Maldonado-----------------------
-----Kazım-------------Emre------------------Uğur---
-----------------İlhan------------Güiza-----------------
Kadrosunu ve dizilişini istiyorum ama Aragones'den bu hamleyi beklemiyorum.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
M.Topuz %90 yokmuş Deniz.Hurma Futbol gündeminde söyledi.
Last edited by GodfatheR : 03.Ekim.2008 at 19:37 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Madem Semih yok,Alex yok,ben Aragones'in bu maça fizik kondisyon olarak teknik heyetle beraber Güiza'nın yanına İlhan'ı hazırlamasını bekliyorum.İlhan bu takımın forveti değilmi.Semih sakat,Alex sakat.O zaman mutlaka oynamalı.Şimdi oynamassa bir daha ne zaman oynayacak.Tümer'in henüz hazır olmadığını,Ali Bilgin'in de oynamaması gerektiğini düşünüyorum.Klasik 4-4-2'yi deneyelim bu maçta.