-
Türkiye - Bosna Hersek [ Dünya Kupası 5. Grup, 3. Maç ]
-
Umarım maçı alırız yoksa hiçte iyi olmaz
-
Maç hangi stadyumda oynanacak?
Sakatlaradı fln baya eksik var ama sonuçta her şekilde Bosna'dan daha kaliteliyiz yenmemiz lazım...
-
İnönü stadında oynanacak.Servet kaptan çıkacakmış bu arada...
-
Milli Takımımızın yarın akşam oynayacağı Bosna Hersek karşılaşmasındaki ilk 11’i büyük ihtimalle belli oldu.
Bu akşam yapılan antrenmandaki çift kale maçta as kadroya beyaz yelek dağıtan teknik direktör Fatih Terim, ‘beyaz’ takımda şu oyunculara yer verdi.
VOLKAN DEMİREL
SABRİ
İBRAHİM KAŞ
SERVET
HAKAN BALTA
MEHMET AURELIO
AYHAN
KAZIM
ARDA
BATUHAN
MEVLÜT
-
Süpriz çıkacak maç bu maç bence..
İspanya'dan alacağımız puanlar bizim için burdakiler ile anlam ifade edecek.
Eksiklerimiz , 3 büyüklerin formsuzluğu bence milli takımdaki konsantrasyonu düşürecek.
Puan kaybı olacak diye düşünüyorum
-
Bosna Hersek'in bir stoperi Eskişehirspor'un banko stoperi Nadarevic olacak. Batuhan'ı çok rahat durduracak kapasitede. İş diğer stopere kalıyor o zaman.
Bence Bosna bizi hiç ummadığımız kadar zorlayacak.
-
Ne var bu Mevlüt'te bir anlasam ?
-
Forvet hattımız çok acemi..Halille mehmet yıldız neden oynamaz ki..Ayhanın yerinede yusufu tercih ederim..Arda kazım yusuf üçü bi arada fazla olur..Arda sakat zaten dinlendirilmeli..U.boral oynayabilir..Kazım yerine Aydın olur..Sonuç olarak ne olacağı belirsiz bir maç golü erken bulursak çok iyi olur..
-
Millet olarak birlik olmamız gereken su günlerde bi zafere cok ihtiyacımız var.Umarım kazanırız ama işimiz cok zor...
-
Koskoca Türkiye Milli Takımının forvetlerı Mevlüt ve Batuhan . Neyse Bosna'da çok iyi oyuncular var o kadar kolay bir maç olmayacak.
-
Bu maca tek ben degil ingiliz musterilerim bile para yatirdi Turkiye almasi lazim
Cok golu mac olcak
-
Eğer bir yıldızımız olmasını istiyorsak bunun için cesur hamleler yapabilmeliyiz. Hep denir ya Hakan Şükür gibisi gelmedi, gelecekse bu Batuhan olmalıdır. Hakan ilk milli olduğunda kaç yaşındaydı? Batuhan'a da daha erken, biraz tecrübe kazansın, zamanla oynar vs gibi laflar diyerek Semih gibi yapmayalım, 25'inden sonra parlamasın O da.
Mustafa Denizli'ye bu nedenle güveniyorum, Terim de bir oyuncuya inanıyorsa kadroya koyuyor, Denizli de Batuhan üzerinde durursa ve devamlı oynatırsa bir yıldız kazanabiliriz. O nedenle bu maçta Batuhan'ın performansını çok merak ediyorum, inşallah ona güvenenleri yanıltmaz ve ilk maçından kariyeri için çok büyük bir adımı başarıyla atmış olur.
Takımda çok eksiklikler var, zorlanabiliriz ama kazanacağımızı düşünüyorum. Zor şartlarda hep istediklerimizi almışızdır.
-
Batuhan son maçlarda çok iyi performans gösteriyor. Oynasa iyi olur...
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
-
Mevlüt forvet oynarsa çok faydalı olabilir,Batuhan indirir Mevlüt bir şeyler yapmaya çalışır...
-
Bosna-Hersek maçı kesinlikle kolay maç olmayacak.Çünkü adamların kadrosu fena değil.Üstüne bizimde bir çok eksiğimiz var.Hiç kolay olmayacak işimiz..Zaten Belçika'ya evimizde çok önemli bir puan 2 puan bıraktık.Evimizde bir puan kaybı daha fena olur bizim adımıza.Mutlaka kazanmamız lazım.Millilerimize başarılar diliyorum..
-
Batuhan-Mevlüt forvet hattını destekliyorum, bence de öyle olmalı.Ama bana göre Fatih Terim'in G.Zan-Sabri ve Kazım'ı ilk 11'de oynatmaması lazım.Onların yerine, İ.Kaş, Serdar K. ve Aydın oynayabilir
Ama bu dediğim 3 adam Fatih Terim'in asla vazgeçemediğim adamlar.Ne olursa olsun bunları oynatıyor:S
-
İnşallah hem Batuhan hem Mevlüt gole ulaşır bu maçta güzel bir skor alırız.
-
Kesinleşmiş kadro..
TÜRKİYE
Volkan
Servet
İbrahim Kaş
Sabri
Hakan Balta
Kazım
Mehmet Aurelio
Ayhan
Arda
Batuhan
Mevlüt
-
Şelcuk yula yine yorumcu sanırım...Umarım bir oyuncuya takmaz
..Batuhan ve bazı oyuncular bu fırsatı iyi degerlendirmesi lazım..Çok zor maç olacak..İbrahim kaş bakalım Servet'le uyumu nasıl oalcak..İnsallah yerini saglamlastırır.Tabi kaş'da kendini ispanyada geliştirsin iyi olur...İyi savunma oyuncularına ihtiyacımız var..
-
Trt vericekmi maçı acaba.
-
Yinee mi yula ya ne işi var bu adamın. İlker yasin den beter!
-
Yan topdan gelen golle 1-0 Yenık duruma düştük.
-
Volkan yan toplara çıkmayı öğrenemeyecek mi yahu?
1-0 mağlup durumdayız dk 26 Dzeko.
-
2. gole cok yaklastılar atsaydılar kötü olurdu.
-
Selçuk Yula değil Cüneyt Tanman yorumcu ..
-
Volkan aynı Volkan.Allah'tan penaltıları verilmedi adamların.
-
Batuhan Sakatlandı Yerine Nuri Şahin girdi. Geçmiş oLsun..
-
yok aga yok. Mevlüt ün bu milli takımda yeri yok ! Gitsin soşo da atmaya devam etsin gollerini. 2 önemli pozissyonu harcadı...
-
Mevlut 3. golude kacırdı ve ilk yarı bitti işimiz çok zorlandı.
Mesaj Yetkileri