walla dostum ligin son haftasındayım....interin bir puan önünde romayla oyunyom.....deplasmanda empoli yi yenersem skoru ne olursa olsun o maçı unutmam.yenersem koyarım görüntülei.....
alemde tekiz, hepinize yeteriz..
maç süpermiş ya.helal olsun.
Güzel mac olmus iste benimde unutamadıgım bi mac
http://depo.fotodak.com/foto/h/16/17...algrnm.jpg.htm
Güzel maç. Barcelonaya 6 tane atmak zordur hemde kırmız kart görmene rağmen..
nihatın varlığı yetmiş be
ama barça iki penaltı kaçırmış
senin kaleci kim yaw
benim fmde unutamayacağım tek maç everton'ı yönetirken arsenal ile yaptığım maçta arsenal beni 2-0 yenerken 2-2 yapmam 3-2 mağlupken 3-3. 4-3 mağlupken 4-4 ve sonunda 6-4 yenmem. Fm 2006'yı ilk oynadığım gündü.
şamp ligi çeyrek final maçı ilk maç inönüde bjk:5-real madrid:3, rövanş maçı ispanya, skor mu; o da aşağıda![]()
http://img457.imageshack.us/my.php?image=efsane19ls.jpg
ne yaptın sen ya uçmuşsun...valla helal olsun...
helal sanaOriginally Posted by xan1903
hile yok demi bunda reail de almak gibi
tebrikler...kim o ya 2005 te mehmet kasimoğlu...helal valla...
mehmet kasımoğlu benim oyuncum yani maltepenin oyuncusu. özelliklerini görsen, sen delimisin böyle oyuncu oynatılırmı dersinOriginally Posted by nart_susruko
![]()
ama özellikleri kötü olmasına karşın gollerimin yarısını o attı. ve 2.lig b de gol kralı şu an. istisna galiba bu
bende anlamış değilim.
hilesiz olduğuna inanmıyorum kesinlikle
helal olsunOriginally Posted by LaKe
![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
arkadaşım, orda türkiyenin t.direktörü ben değilimki. bir türk olarak dünya kupası elemeleri izledim. ersun yanalın türkiyesi yendi yaniOriginally Posted by sanalman_34
yok be abi realide alsam 6da bırakırmıyımOriginally Posted by sanalman_34
takımın oynıycağı tuttu sadece maç öncesi yorumdan mı gaz aldılar naptılar hiç bilmiyorum...
hepinize helal olsun ne diyeyim süper galibiyetler
ben milanın hocasıydım rakip romaydı dakka 80 e kadar roma 4-1 öndeydi 80 den sonra kaka sahneye cıktı ve durumu 4-4 yaptı cok güldüm(kakanın gollerinin dakkaları 80,83,88 hehe)
adam genç tabi, kanı hızlı akıyoOriginally Posted by zargı
![]()
![]()
![]()
allah allah... 2008de değil barçaya bjk yle 6 atmak, chelsea yla 2 tane bile atamazsın. çünkü alt yapıdan bir sürü genç yetenek gelişiyor. barçada müthiş güçlü bir takım oluyor. hiç değişiklik yapmadan bjk yle 6-0 yenmişsin, hemde kadronda aman aman futbolcularda yok. gerçekten ilginç....
valla hile yoksa müthiş bir başarı.
Valla bi önceki maç inönüde manisa ile 0-0 beraber kaldım takımın çektiği 21 şutun 5i kaleyi tuttu falan, tam rezaletti.. maç sonrası azar işe yaradı heralde ama 61-76 arası atılması bütün gollerin beni de şaşırttıOriginally Posted by TüMeR_yAğıZ
yalnız barcanın teknik direktör yeni değişmişti asıl o etkilemiş olabilir..
valla helal olsun...başka ne diyim...
işte benim unutulmaz maçım inşallah da unutmam
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=6446
bu adreste zaten konu açmıştım oraya bakarsanız görürsünüz(yorumda yazın)
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Originally Posted by LaKe
Ben baktim özelliklerinee berbatt ötesiii hakkaten.maç dehşet olmuş havalara sıçramışsındır artık![]()