Dünyanın en iyi teknik direktörünü seçiyoruz.
Scolari
Jose Mourinho
Arsene Wenger
Sir Alex Ferguson
Rafa Benitez
Fabio Capello
Marcello Lippi
Juande Ramos
Del Bosque
Guus Hiddink
Diğer (Belirtiniz)
Dünyanın en iyi teknik direktörünü seçiyoruz.
(/s)
Arsène Wenger!
capello veya fergison bence
Sir Alex Ferguson
Arsene Wenger !!
Alex Ferguson
Guus Hiddink bence.
So what?
Saike
Arsene Wenger kesinlikle..Mükemmel bir scout ve oyuncu yetiştime uzmanı parayı asla boşa harcamıyor çok akıllı transfer yapıyor..Oynattıği oyun stilide gerçekten çok iyi..Hızlı ve tempolu oyun..
Bana Antipatik Gelmesine Rağmen Alex Ferguson Diyorum.
Arsenal'i sevmem ama,teknik direktör olarak Arsene Wenger.Gelecekte de Zinedine Zidane olacak bence.Çok zeki bir futbolcu,futbol bilgisi çok üst düzeyde Zizou'nun.
Kararsız kaldım...
Jose Mourinho dünyanın en iyi teknik direktörü değil ama, ondan iyisi de yok...![]()
Ingiltere Hükümeti "SİR" ünvanı vermiş bir kişi dururken diğer isimleri seçmek hata olur diye düşünüyorum. Sir Alex Ferguson...
Sir Alex Ferguson ...
Bencede Sir en iyisi. Adam 66 yaşında ama hala kendini geliştirebiliyor. Kendine yeni şeyler kazandırabiliyor. Yanılmıyorsam yukardakilerden de en başarılı olan o. Belki Capello yada Lippi onu zorlar başarıda.
Arsene Wenger..
Tabıkı de Arsene Wenger... Super Transferler yapıyor Takıma Bosu Bosuna para Harcatmıyor turk takımlarının bu halını gorursek Bu tıp TD ler En Guzelı Ozellıklede Bızım takımlarımız ıcın ...
1-sir alex ferguson
2-Ancelotti
3-Arsene Wenger
Rafael Benitez bence çok iyi bir menejer.Hayranım...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Benitez![]()
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=59927
bu kadar çok seçenekli olmasada anket daha önce tarfımdan açılmıştı.Kim diye sorarsanız Sir Alex Ferguson...
En iyi teknik direktör=Guus Hiddink-Capello
En iyi menajer=Wenger-Mourinho
Madem daha önce böyle bir anket mevcutmuş bunu ne yapacağız.![]()