Kocaelispor
Fenerbahçe
Beraberlik
Sonunda deplasmanda bir maç kazanıcaz![]()
fenerbahce kazanmak zorunda kazanırda ancak kocaelındende bişeler beklyorum ve 0 dıyorum
haberlere göre bu maç 4-1-2-1-2 oynayacakmışız.Yıllardır Fenerbahçe için hayal ettiğim sistem umarım tuatarda bu sistemle oynarız hep.
Maça gelirsek Alex ve Semih'in dönüşüyle bir hareketlenme olur ve kazanırız.İyi oynamasakta usta ayaklarla sonuca gideriz yeterki savunma sağlam olsun.
Bakalım Milli Maç arası yaramış mı Fener'eKocaeli ligdeki ilk galibiyetini Fener'e karşı alabilir.Ev sahibi kazanır diyorum.
Artık kazanalım da sonuç mühim değil.Milli maç arası takımda bazı şeyler değişmeye başlamıştır diye umuyorum ve istiyorum.Deplasmandaki ilk 3 puanımızı alırız diye düşünüyorum.
Bu maçta kaybedilecek olası puan çok kişinin kellesini götürür. 7. maçta 5. yenilgi 3 büyüklerin tarihinde yoktur sanırım.
Oyuncuların son durumu nedir bilemiyorum ama Semih düzelmiş sanırım. Semih ile Güiza yan yana oynasın, arkalarında Alex, ortada da Selçuk Maldonado. En azından yediğimizden fazlasını atalım kazanalım yeter.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
haftalardan sonra ılk kez kazanıcaz dıyorum..oyle umuyorum
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
Sezona hiç iyi başlamamış 2 ekibin karşılaşması olacak.Kocaeli'nde bu maç için en büyük şans Yılmaz Vural.Milli takım arasında takımını en iyi şekilde hazırlamıştır mutlaka Yılmaz hoca Fenerbahçe'ye karşı.Yani bu maçta bu sezon seyrettiğimizden farklı bir Kocaeli görebiliriz.Fakat ben bu maçı Fenerbahçe'nin sakatlıkları geçen önemli isimleri Alex ve Semih'in katkıları sayesinde kazanacağını düşünüyorum.Bir beraberlik çıkarsada şaşırmam ama..
So what?
Saike
1-2 sezon öncesine kadar uzun bir süre liderliğini sürdüren Manisaspor'un ligin sonlarına doğru küme potasıyla karşılaşmasını göz önüne aldığımızda yolun başındayız. Tehlike yok.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
YazdıkLarımıza dikkat etmemiz gerek. Rakip takım taraftarLarının üstüne aLınacağı ya da onLara zarar veren söyLemLerden kaçınmamız gerek. Burası bir forum. Burda istediğimiz gibi yazamayız. BeLki rakip takımdan nefret edersin ama bunu burda geLip beLirtemezsin. YazacakLarın herkesi tatmin ediyor oLması gerek. BöyLe mesajLar yazarak kendinize zarar verirsiniz, başkasına değiL.!
Kendinizin duymak istemediği şeyLeri sizde söyLemeyin ki başkaLarıda geLip size söyLemesin. Eğer söyLüyorLarsa da bize biLdirin ki bizde söyLememeLerini sağLayaLım.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Fenerbahçe bu maçı taraftarları için almalı çünkü liign en kötü ekiplerinden biriyle karşılaşıyorlar..
fb beklenmicek şekilde kötü performans gösteriyordu...buna bir dur demelerinin tam zamanıdır. Farklı kazanırlar diye düşünüyorum
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
Bu gün aslında bizim için kazanmaktan çok oynanacak futbol önemli.Yani maçı Belediye veya Gençlerbirliği maçları gibi kaznacaksak kazanmayalım daha iyi.Umarım artık tatminkar bir futbol oynarızda Arsenal maçını beklerken bir umudumuz olur...
Haberlere göre Tümer yine ilk 18'e alınmamış.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Futbolda genelikle şöyle yorumlar çok duyarız..
kazanmamız şart
kazanmak zorundayız....
kazanamazsak çok kişinin canı yanar...
elbetteki bir takımın kazanması için hırslı olması oynaması bir avantaj öte taraftan kazanmak zorunda olmak stres te yapabilir...
yani herzaman hırslı olmak kazanmaya mecbur olmak avantaj yaratmaz...
fenerbahçe takımının aragonesle düzlüğe çıkma şansı yok...
umarım yanılırım ama tahminim biz bu maçı alamayız...
kocaelinin galibiyeti ise beraberlikten bile daha yüksek ihtimal...
Volkan,
Önder,
Lugano,
Edu,
Carlos,
Kazım,
Selçuk,
Alex,
Uğur Boral,
Semih,
Guiza
Alex Saçları Uzatmış ..
Taner Attı..1-0
kocaelispor 22. dakikada tanerin golü ile 1-0 öne geçti fenerbahçe kaldığı yerden devam mı edecek acaba.
Kocaeli iyi çalışmış feneri...
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Kocaelinin gol dışında kacırdıgı pozisyonları da var. 2. yi atarlarsa alırlar bu macı. Fener de 1 pozisyon buldu Güiza atamadı.
Bu futbol ile küme düşmemiz kaçınılmaz.
(/s)
İlk yarıyı Kocaeli 1-0 önde tamamladı.
Hadi Fenerbahçe'de iş yok Kocaelinde de mi bir iş yok. Valla iki takımda berbat oynuyor. Kocaeli golü attığı için önde...
Önder ayağında ki burkulma sebebi ile ikinci yarı sahada olamayacak..İkinci yarıda Önder'in yerine Ali Bilgin sahada olacak..
Ne de güzel goller kaçırıyoruz öyle![]()
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !