Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
4. You may not vote on this poll
  • Kayserispor

2 50.00%
  • Ankaraspor

2 50.00%
  • Beraberlik

0 0%
1 ile 10 arası toplam 10 sonuç

Konu: Kayserispor - Ankaraspor [ TSL 7. Hafta ]

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Default Kayserispor - Ankaraspor [ TSL 7. Hafta ]

(/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Koray dışında sakatımız kalmadı çok şükür ilk kez ideal kadroyla sahaya çıkacağız bu sezon tabi koray hariç alacağımızı düşünüyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Fenerbahçe'yi yenen her takım 1 hafta sonra kaybediyo. Ankaraspor'un 4 maçta 3 galibiyet gibi yüzdesi var. Eğerki Aragones'in yaptığı gibi savunmayı önde kurmazsa Ankaraspor kazanabilir çünkü çok formdalar

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Kayserispor:1 Ankaraspor:2

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Ankaraspor um lige çok güzel bir şekilde veda ediyor. Önce sivası sonra kayseriyi yendi.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    akçaabat

kayseride futbolun sevilmediğini anladım dün rıdvan dilmen de aynı şeyi söylüyor.fenerbahçeyi 4-1 yenen takımın maçına 10 bin kişi gelmiyo.yeni stadda bu devam ederse büyük fiyasko olacak kayserispor için.yav geçen sene trabzonspor tel tel dökülüyodu stad %80-90ı doluyordu ya anlayamıyorum kayseri seyircisini şaöpiyonluk ilk 3 hedef diyo maça gitmiyo.ondan sonra yayın gelirlerinden trabzonsporun 2 kuruşuna göz dilkmeler başlıyo bunu bir çok anadolu klübü yapıyor armut piş ağzıma düş hesabı nerden buralara geldim bu konuyu açtım anlamıyorum herhalde içimde bir kızgınlık birikmişti

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Fenerbahçe'yi yenen her takım 1 hafta sonra kaybediyo. Ankaraspor'un 4 maçta 3 galibiyet gibi yüzdesi var. Eğerki Aragones'in yaptığı gibi savunmayı önde kurmazsa Ankaraspor kazanabilir çünkü çok formdalar

Tesadüfün de bu kadari yahu.Kayseri de ertesi hafta yenildi

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Ankaraspor Fenerbahçe'nin maç yaptıklarıyla 1 hafta sonra oynuyor ve Fenerbahçe o takımlara karşı kaybettiyse kazanıyor.Gerçekten ilginç bir tesadüf.Geçen senede Sivas Fenerbahçe'nin oynadığı takımlarla 1 hafta sonra oynuyordu.İyi bir sezon geçirmişlerdi.Ankaraspor'da şimdiye kadar fena gitmiyor.Devamı ne olacak göreceğiz fakat takip edeceğim bu olayı..
    So what?
    Saike

sakary Ali Misafir

İlgimç bir tesedüf olmuş gerçekten

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Bu Ankaraspora şansımız yıllardır tutmuyor özellikle evimizde sağlık olsun:S

Mesaj Yetkileri