Kayserispor
Ankaraspor
Beraberlik
Koray dışında sakatımız kalmadı çok şükür ilk kez ideal kadroyla sahaya çıkacağız bu sezon tabi koray hariç alacağımızı düşünüyorum
Kayserispor:1 Ankaraspor:2
Ankaraspor um lige çok güzel bir şekilde veda ediyor. Önce sivası sonra kayseriyi yendi.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
kayseride futbolun sevilmediğini anladım dün rıdvan dilmen de aynı şeyi söylüyor.fenerbahçeyi 4-1 yenen takımın maçına 10 bin kişi gelmiyo.yeni stadda bu devam ederse büyük fiyasko olacak kayserispor için.yav geçen sene trabzonspor tel tel dökülüyodu stad %80-90ı doluyordu ya anlayamıyorum kayseri seyircisini şaöpiyonluk ilk 3 hedef diyo maça gitmiyo.ondan sonra yayın gelirlerinden trabzonsporun 2 kuruşuna göz dilkmeler başlıyo bunu bir çok anadolu klübü yapıyor armut piş ağzıma düş hesabı nerden buralara geldim bu konuyu açtım anlamıyorum herhalde içimde bir kızgınlık birikmişti
Ankaraspor Fenerbahçe'nin maç yaptıklarıyla 1 hafta sonra oynuyor ve Fenerbahçe o takımlara karşı kaybettiyse kazanıyor.Gerçekten ilginç bir tesadüf.Geçen senede Sivas Fenerbahçe'nin oynadığı takımlarla 1 hafta sonra oynuyordu.İyi bir sezon geçirmişlerdi.Ankaraspor'da şimdiye kadar fena gitmiyor.Devamı ne olacak göreceğiz fakat takip edeceğim bu olayı..
So what?
Saike
İlgimç bir tesedüf olmuş gerçekten
Bu Ankaraspora şansımız yıllardır tutmuyor özellikle evimizde sağlık olsun:S