Custodio (Sporting CP 22 yaşında DM)
Pawel Zuk (Lechia Gdansk 20 yaşında D\WBL\ML)
şimdilik aklıma gelen bunlar ama daha yazacam sizde yazın ve bu konu kapatılmasın ltfn ya da oyuncu önermeye filan konulmasın çünkü orada kimse yazmıo bişi
Custodio (Sporting CP 22 yaşında DM)
Pawel Zuk (Lechia Gdansk 20 yaşında D\WBL\ML)
şimdilik aklıma gelen bunlar ama daha yazacam sizde yazın ve bu konu kapatılmasın ltfn ya da oyuncu önermeye filan konulmasın çünkü orada kimse yazmıo bişi
Pawel Zuk hiç çıkmadı. Custodio'nun da özellikleri çok kötü bende.
aynen katılıyorumOriginally Posted by Jaan Chayenne
![]()
:s_fenerbahce: 100 ŞEREFLİ YIL :s_fenerbahce:
Size bir adam söyliyim besagno adu nun biraz daha defansif hali kesin deneyim bizzat kendi keşfimdir![]()
daha once denemiştim idare ederOriginally Posted by bortecine
:s_fenerbahce: 100 ŞEREFLİ YIL :s_fenerbahce:
idare etmez süper adam çünkü .Originally Posted by kkanke
Birkaç oyuncu daha ekleyeceğim :
Vucinic,Nengomashe,Ale,Onur Aydınel,İlhan Parlak,Peirone,Pozzi,Besija,ÜlgerBarış,Şencan Kırıkkaya,Hakan Korkmaz,Sadettin Gökçen şimdilik aklıma gelenler bunlar ...
Bazı oyuncuların özellikleri abartılı çıkabiliyor![]()
ben zuk'u denedim arkadaşlar iyi gelişiyor.ama orta halli bir takımdaysanız alın diğerlerine gereksiz.
custodio çok ucuz bir fiyata gelebilir denemelisiniz.
bir de badou kere var.siz badou diye arayın çıkar.100-200 k arası bir paraya alırsınız.ama guarin kadar iyidir.tek kötülüğü onu bulmak için biraz fazla lig açmak gerekiyor.
nik besagno iyi adam ama daha önce anakonda52 tavsiye etmiştiOriginally Posted by bortecine
Bende ilk defa şimdi yazmıyorum zaten genro'yla birlikte ikisini yazmıltım hatta ...Originally Posted by ugur1905
Evet genro'da süper.Bende chelsea kaptı...
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
ya beyler benim demek istediğim forumda görmediğiniz ama iyi olan oyunculardı ama siz maaşallah herbişeyi yazmışınız
konu oyuncu platformundan daha kapsamlı![]()
mülayim erdemçok bilinir ama kimse önermez.süper oynuo ha çok teknik
bende ikiside çıkmadı
Originally Posted by bortecine
ewt o adamı ben galatasaraya almıştım dm oynuyor.
Gerçekten yetenekli bir eleman....
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
Özgür nasuh,Taner demirbaş,İlkay Margiçli....