Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
33. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

20 60.61%
  • Berabere biter

5 15.15%
  • Eskişehirspor kazanır

8 24.24%
Sayfa 1 / 5 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 147 sonuç

Konu: Eskişehirspor - Galatasaray [ TSL 8. Hafta ]

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Default Eskişehirspor - Galatasaray [ TSL 8. Hafta ]

So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu maç Eskişehir de oynanmıyor mu? Yanlış atılmış başlık sanırım. Lincoln'ün olmaması iyi olacaktır. Biraz rotasyon yapmalı Skibbe. Mesela yorgun ve moralsiz olan Baros dinlensin biraz. Nonda ve Ümit oynasın onun yerine. 4-4-2 ye dönsün Galatasaray. Ayhan ve Kewell'da dinlendirilse iyi olabilir.
    Eskişehirspor'un bekleri çok yetersiz. Sol bek Murat Önür oynarsa yetersiz kalır. Serkan oynarsa iyice yetersiz kalır. Sağ tarafa Aydın'ı monte etmek lazım. Eskişehir'in sol kanadını allak bullak edecektir. Solda Arda. Ortada Meira ve Hakan Balta olabilir mesela.

Aydın bu sol beklere karşı kullanılmalı. Eskişehirspor'u iyi bilen birileri uyarmalı Skibbe'yi.
    Fikirlerim burada

Eskişehirspor camiası yavaş yavaş alışıyor Süper Lige.Skibbe bu maçta biraz rotasyona gidebilir diye düşünüyorum bende.Galatasaray Eskişehiri hafife almamalı,yoksa bu maç çok değişik bir sonuçla bitebilir.Onun dışında Galatasarayın bu maçı kazanacağını düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Eskişehir yinede bu ligin en kötü kadrolarından birine sahip. Savunmada ki 4'lü yetersiz. Hırvatlardan birini izlemedim. Benim izlediğim Vucko ağırdı. İlerde youla ile anderson iyi bir ikili. Arkalarındaki Serdar yetersiz. 4-3-1-2 oynuyor Eskişehir. Ortasahanıın ortasında Tugay vari bir Poljak var.
    3-4 kaliteli adamla ligte tutunmaya çalışacaktırlar. Bu isimlerde İvesa (kaleci) Hırvat izlemediğim stoperin iyi olduğunu söylüyorlar. Önlibero Poljak ve youla.

Gerçi futbol bu. Eskişehir'den de kötü kadrosu olan Antalyaspor, Galatasaray'ın evinde pual koparmıştı.
    Fikirlerim burada

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

eskşehr 2 hafta kazandı ama rakp galatasaray kazanır lincoln yok onun yerıne 2 forvet cıksa daha rahat alırlar maçı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bence de bu macta bazı oyuncular dinlendirilmeli. Özellikle Ayhan. 2 mactır oyundan sakalanıp cıkıyor(Ts ve Oli) Oli macında Ayhan ve Sabri antrenmansız cıkmışlar. Sabri yüksek enerjisi ile bunun üstesinden gelebilir; fakat ben Ayhanı dinlendirmenin iyi olacagını düşünüyorum. Arda ve Kewell sahada olmalı; ki olacaklardır muhtemelen. Aydın sakat sanırım bu macta da oynayamayacak. M.Topal mac saatinde durumu kesinlesecek ama yine ben oynatılmaması taraftarıyım. Kewell dinlendirilecekse ; sol acık da Alpaslan ile baslanılabilir. Arda da sagda yine oynar. Şöyle bir kadro düşünülebilir;

Sanctis
    Sabri - Emre - Servet - Hakan
    Arda - Meira - M.Güven - Alpaslan(Kewell)
    Nonda(Ümit) - Baros

Ayhan oynatılırsa M.Güven in yerine O oynar; yine aynı sekilde Kewell dinlendirilmeyecekse Alpaslan ın yerine Kewell oynar.

Ne olursa olsun bu mactan galibiyet ile dönecegimizi düşünüyorum. Takım iyi bir hava yakaladı ve bu macı da kazanıp bu iyi gidişe devam ederiz diye düşünüyor ve umuyorum...

Revizyon sart.Ayhan,Baros,Kewell dinlendirilmeli.Alparslan,Ümit kadroya dahil edilmeli.3 puan bekliyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Aslında revizyon yapacak bir durumumuzda yok..Sakatımız baya var..Mehmet güven top çok kaybı yapıyor..Heleki zorlu eses maçında işi zor olur.Yükü kaldıramaz bence..İnsalallah topal iyileşir..Ozaman Ayhan'ı dinlendiririz..Baros yerinede belki nonda oynar..Alparslan'a sol açıkta sans verilmeli..

Ayhan ve Baros dinlendirilebilir
    G.Saray'da Mehmet Topal, Linderoth ve Barış'ın sakatlığı en çok Ayhan Akman'ı etkilemiş durumda. Sarı kırmızılı takımın orta alanında önemli işler üstlenen ve son olarak Olympiakos maçında oynadığı futbolla büyük beğeni toplayan Ayhan üst üste çok maç oynamanın sıkıntılarını çekmeye başladı.
    Trabzonspor maçında olduğu gibi Olympiakos maçını sakatlanarak terketmek zorunda kalan Ayhan G.Saray kazandığı iki maçta da sakatlığı nedeniyle 90 dakikayı tamamlayamaması dikkati çekti. Milli Takım kadrosunda da yer alan ve bu yüzden 20 gün içerisinde 5 maç oynayan ve hemen her maçta sahanın en çok koşan isimlerinden biri olan Ayhan'da yorgunluk belirtileri görülmeye başladı.

Sarı kırmızılı takımın orta alanında defansif anlamda büyük yük çeken Ayhan'ı teknik direktör Skibbe'nin dinlendirmeyi düşündüğü ancak Ayhan'ın mevkinde görev yapabilecek 3 oyuncunun da sakat olması yüzünden Alman hocanın yıldız futbolcuyu sakatlanmak pahasına oynatmak zorunda kaldığı belirlendi. Trabzonspor ve Olympiakos maçlarında sakatlanıp çıkan Ayhan'ın durumu sarı kırmızılı kulübün sağlık ekibi tarafından da dikkatle kontrol ediliyor. Galatasaray'ın bugünkü antrenmanında koşu çalışmasına katılan ve tedavisi sürdürülen Ayhan'ın büyük bir olasılıkla Eskişehirspor'a karşı forma giyeceği ve sakatlığının şimdilik korkutucu olmadığı belirlendi.

G.Saray'ın üst üste maçlar oynamak zorunda kalması sarı kırmızılı ekibi kadro rotasyonuna yöneltecek gibi. Teknik direktör Skibbe Trabzonspor ve Olympiakos maçı sonrasında çok yorulan bazı oyuncuları dinlerdirmeyi planlıyor. Bunların başında da geçtiğimiz hafta içerisinde Çek Cumhuriyeti Milli maçında da oynayan Milan Baros'un geldiği öğrenildi. Son iki maçta tek forvet oynayan ve bu yüzden daha da fazla yorulan Milan Baros'un eskişehirspor maçında dinlendirilip yerine Nonda'nın ilk onbirde başlaması sözkonusu.

G.Saray pazar günü deplasmanda oynayacağı Eskişehirspor maçı hazırlıklarına ise ara vermeden devam etti. Olympiakos maçında oynayan futbolcular sadece dinlenme koşusu yaparken oynamayan oyuncular küçük sahada çift kale maç yaptılar.

24.10.2008
    Kaynak : DHA

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Revizyon sart.Ayhan,Baros,Kewell dinlendirilmeli.Alparslan,Ümit kadroya dahil edilmeli.3 puan bekliyorum.
    Bencede takımda biraz da gençlere yer verilmeli.Aydında takımda artık 11 çıkmayı kendine amaç edinmeli.

Ümit için söyleyecek hiç bişeyim yok , formsuz forvetin var ise düşünmeyeceksin Ümit'i oynatmak için..

Quote Originally Posted by JunkChorn View Post
    Bencede takımda biraz da gençlere yer verilmeli.Aydında takımda artık 11 çıkmayı kendine amaç edinmeli.

Ümit için söyleyecek hiç bişeyim yok , formsuz forvetin var ise düşünmeyeceksin Ümit'i oynatmak için..

Aydin´in sakatligi gecmisse tabi ki oynamali,sagda Aydin solda Arda cok etkili olurlar.

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Kesinlikle Avrupa Sendromu Yaşayacağız Ama Eminimki Bu Maçı Çok Zorlansakta Alacağız

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Eskişehirspor'umdan puan bekliyorum. Son haftalarda yükselen bir formumuz var ancak Galatasaray daha formda gözüküyor. Her ne olursa olsun Eskişehir'den deplasmanda 3 puan almak zordur.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

maçlar kaç ytl imiş Mustafa. Orada hoş olmayan şeyler var sanırım bu hususta.
    Fikirlerim burada

Quote Originally Posted by extensor View Post
    maçlar kaç ytl imiş Mustafa. Orada hoş olmayan şeyler var sanırım bu hususta.
    Misafir takimi tribün bileti 50 YTL bu macta. (Yuh!)

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

adamlar bılıo tabı buyuk takım kac lursa lsun gelır bu taraftar 50 yapıo

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Misafir takimi tribün bileti 50 YTL bu macta. (Yuh!)
    Misafire değil herkese öyle. Ayrıca kapalı: 100 YTL Vip:200 YTL üstünüze alınmanıza gerek yok. Biz alıştık. Ben bugün gidip kombine aldım. Daha ucuz.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Eskişehirspor sezona kötü başladı.Fakat son 2 haftadır aldıkları galibiyetlerle düzelmeye başladılar.Formdalar yani.Galatasaray'da formda.Zaten kaliteli bir kadroları var.Zaman geçtikçe daha iyiye gidiyorlar.Ben bu maçı kadro kalite farkı sebebiyle Galatasaray'ın kazanacağını düşünüyorum.2.ihtimal ise beraberlik diye düşünüyorum.Bu ihtimal Eskişehirspor'un göstereceği performansa bağlı..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

GaLatasarayın formda takımLara karşı şansı tutmuyor.MeseLa Bursa.Es-Es düzeLmeye başLadı.YouLa yeniden ısındı Lige.Gsninde canını yakar.Ben Es-Esin kaybetmeyeceğini düşünüyorum.Tabi Gsnin Avrup dönüşünde oLduğunu da unutmamak gerek...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

......................................De Sanctis

Sabri..................Emre Aşık................Servet................Hakan Balta

Arda(Aydın*).......Ayhan(Mehmet Güven).......Meira........Alparslan(Kewell)

........................ Nonda............Yaser(Ümit)

* Aydın eğer oynarsa; Aydın sağda. Arda solda oynamalı...
    ................oynamazsa; sağda Arda. Solda Alparslan ve ya Kewell oynamalıdır diye düşünüyorum...

Eğer böyle bir taktikle çıkarsak defansı zayıf olan Eskişehir'i kanatlardan ve forvetlere kanatların içeriye doğru katetmesi sonucu atılan arapaslarla rahat bir şekilde yenebiliriz diye düşünüyorun

Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Galatasaray Olimpiakos maçındaki gibi oynarsa bu maçırahat alır

De Sanctis
    Serkan-Servet-Emre-Hakan Balta
    Sabri-Meira-Mehmet Güven-Arda
    Kewell
    Ümit

Böyle bir 11 ile çıkabiliriz. Ya da, Arda'yı da dinlendirip yerine Alpaslan'ı oynatarak... Arda'da çok yoruldu son 2 maçtır.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Maçı Eskişehir'li arkadaşlarımla ve Eskişehir atkımla izleycm. Galatasaray illaki yener diye düşünmüyorum çünkü EsEs gerçekten çok iyi kapanan ve elinde Youla gibi silahı olan bir takım. Galatasaray yenebilir ama zorlanacaktır bana göre

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Eskişehirspor sezona kötü başladı.Fakat son 2 haftadır aldıkları galibiyetlerle düzelmeye başladılar.Formdalar yani.Galatasaray'da formda.Zaten kaliteli bir kadroları var.Zaman geçtikçe daha iyiye gidiyorlar.Ben bu maçı kadro kalite farkı sebebiyle Galatasaray'ın kazanacağını düşünüyorum.2.ihtimal ise beraberlik diye düşünüyorum.Bu ihtimal Eskişehirspor'un göstereceği performansa bağlı..
    Çok güzel analiz tamemen katlıyorum..Umarım futbolcular bu maçı ciddiye alır..

Nesil
    2007
    Yer
    East Unbool

Eskişehirspor her ne kadar formunu yükseltse de halen daha yeterli değil bana göre. Son 2 maçta alınan galibiyetler Galatasaray'da hem moralleri yükseltti hem de forma yarışını kızıştırdı. Son 2 maçın 11'inden dinlendirilecek olanlar olursa onların yerine oynayacak oyuncular kendilerini gösterip formayı kapabilmek adına canını dişine takıp oynayacaktır, diğerleri de formayı kaptırmamak için aynı performansı göstermek isteyecektir. Yine rakibini yaptığı presle ve hızlı oyunuyla boğan bir Galatasaray izleriz gibi geliyor bana. Çok büyük bir şanssızlık olmadıkça Eskişehir deplasmanında puan kaybetmeyiz diye düşünüyorum. En kötü ihtimal berabere kalırız.

Bence revizyona gerek yok, zaten her mac ayri bir kadroyla ciktik, yeni yeni takim olmaya basladik daha cok birlikde oynayip iyice kaynasmalari lazim. 96-2000 senelleri arasinda ki gibi. Milli takim, sampiyonlar ligi, turkiye ligi ve kupasinda hep ayni takimla oynadik.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Onbirimiz Belli Oldu !!

---------De Sanctis----------

Sabri--------Emre------Servet-----Hakan

Kewell-------Meira-------Ayhan------Arda

-----------Baros-------Nonda----------

Eses'liler görsel show yapacakmış..Bahri havadır öyle ballandıra ballandıra anlatıyorki..Yahu uA yıllardır yapıyor.Hele beşiktas deplasmanında yapılan süperdi.. hiçbir zaman bu kadar ballandıra ballandıra anlatmadı..Skibbe takımı oturtuyor..Ah şu sakatlarımız biran önce iyileşşe..Rakiplerimiz puan kaybı yaşayınca maçın degeri dahada çok arttı..

sakary Ali Misafir

STAT: Eskişehir Atatürk
    SAAT: 19:00
    HAKEM: Fırat Aydınus
    ESKİŞEHİRSPOR: Ivesa, Sezgin, Vucko, Tayfun, Murat, Bülent Ertuğrul, Bülent Kocabey, Poljak, Serdar, Dos Santos, Youla
    TEKNİK DİREKTÖR: Rıza Çalımbay
    GALATASARAY: De Sanctis, Servet, Emre, Hakan Balta, Sabri, Ayhan, Meira, Arda, Kewell, Nonda, Baros
    TEKNİK DİREKTÖR: Michael Skibbe

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Keşke Kewell yerine Aydın oynasaydı bu maçta, Kewell da dinlendirilmiş olurdu, 60. dk.'da filan yorgun savunmaya karşı skor değişmezse girseydi daha güzel olurdu. Neyse, böyle de iyi.

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

eskişehir sahasında etkili bir takım galatasaray ise son 7 maçında 6 galibiyeti var. Tahminim galatasaray'ın 2-1 kazanacağı yönünde
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Henüz pozisyonumuz yok, umarım çabuk toparlanırız, çünkü bu dakikalarda atacağımız bir gol bizi rahatlatır...

Al işte. Youla 1-0 yaptı, 1 dakika sonra da De Sanctis kurtardı

Sayfa 1 / 5 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri