Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
0. You may not vote on this poll
  • Ankaraspor kazanır

0 0%
  • Berabere biter

0 0%
  • Kocaelispor kazanır

0 0%
1 ile 7 arası toplam 7 sonuç

Konu: Ankaraspor - Kocaelispor [ TSL 8. Hafta ]

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Default Ankaraspor - Kocaelispor [ TSL 8. Hafta ]

So what?
    Saike

Ankaraspor'un muhtemel 11'i

Turkcell Süper Lig'de bu hafta Kocaelispor ile karşılaşacak olan Ankaraspor, 4'te 4 yapmak istiyor.

Lig'de son 5 haftada 4 galibiyet 1 beraberlik alarak puanını 13'e çıkarıp ligde 6. sıraya yükselen mavi beyazlılar yakaldığı seriyi Kocaelispor maçıyla da sürdürmek istiyor.

Kayserispor galibiyetinin ardından izin yapmadan 8. hafta hazırlıklarına Batıkent Tesisleri'nde başlayan başkent temsilcisinde Kayserispor maçında sol ön çapraz bağlarından sakatlanarak ameliyat olan Baki ve sakatlığı devam eden Ömer Aysan antrenmanlara katılmadı.

Ankaraspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, 5 maçlık iyi bir periyod yakaladıklarını ve bunu sürdürmek için sahaya çıkacaklarını belirterek, "Şu ana kadar oynadığımız karşılaşmalarda gerek sergilediğimiz oyun, gerekse aldığımız skor iyi bir grafik çizdiğimizi gösteriyor. Bunu daha da ileri götürmek istiyoruz. Topu kolay kazanan ve hızlı oyuna sokan oyuncularımız mevcut ve bu oyunu sürdürme konusunda ısrarlı olmalıyız. Ligdeki her takımı önemsiyoruz ve çalışmalarımızı bu doğrultuda yapıyoruz. Bu hafta kendi sahamızda Kocaelispor'u konuk ediyoruz ve bu maçın kolay bir maç olmayacağını tahmin ediyorum. Çünkü rakip takımın puana ihtiyacı var dolayısıyla hücuma yöneleceklerdir. Seyir zevki güzel bir maç olur diye tahmin ediyorum" dedi.

Ankaraspor'un Kocaelispor maçına şu muhtemel 11'le çıkması bekleniyor:

Senecky, Erhan, Ediz, Muhammet Hanefi, Eren, Özer, Theo, Hürriyet, Mehmet Çakır, Neca, Murat Tosun

24.10.2008
    Kaynak : DHA

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ankaraspor rahat kazanır. Direk 1 oynayın
    Fikirlerim burada

Ankaraspor 4-0 yendi Kocaelispor´u.
    Yanliz Ankaraspor´un fikstürü de cok ilginc.Fenerbahce´nin oynadigi takimla öbür hafta mac yapiyorlar.Hepsini de kazaniyorlar,tesadüfe bak.(=

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

A aa maçı kaçırdım ya. Daha doğrusu unuttum Helal olsun Ankarama gene yendi . Bu sefer fark attı. Off hala bu takımın bu sene son senesi olduğu aklıma gelince sinirleniyorum
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Ankarasüper büyük yükselişte gerçekten kocaelininde durumu çok vahim

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Kocaeli Bu Sene Düşme Potasında Oynayacak Galiba Oynadıkları Futbol Çok Vasat

Mesaj Yetkileri