Skibbe bu maçta ilk 11'de değişikliğe gidecekmiş.Daha öncesinden yapması gerekiyordu fakat şimdi yapılması bu maça Galatasaray adına olumlu yansır diye düşünüyorum.
GSye karşı şanssızlığımızı bir türlü kıramadık bakalım nasıl bir sonuç çıkaracak şuan hiçbir fikrim yok
zor maç ama tramvadan çıkıp daha ayın kasım olduğunu hatırlamamız için önemli olabilecek bir maç...
bekle Mayıs Geliyoruz...
Aghahowa Fenerbahçe'ye yaptığını Galatasaray'a da yapacak gibi geliyor bana.
Kayseri kazanır.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Aghahowa ağır bir defans bulursa coşar bu maçtadad Cangelede kadroya dahil edildi oda oynarsa bizim için çok iyi olur
Kayseri büyüklerden puan almayı iyi biliyor berabere bitebilir.
Kayseri çok gömüLerek oynuyor, buna orantıLı oLarakta GaLatasaray çok gömüLen rakipLer karşısında sıkıntıya düşüyor. Entresan bir maç oLur. Her türLü sonuç çıkabiLir.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
KaLeci den yana ne sıkıntınız var yahu adam Ligin en az goL yiyen kaLecisi. Kayserispor defansif anLamda bir mentaLite içinde. Bizim o beğendiğimiz Kayseriden eser yok. Tek hücum siLahı kontra atak. BöyLe bir sistem iLede bir gidersin iki gidersin, ondan sonra rakipLerin seni çözer, senin kontroLLu oynayacağını benimser ondan sonra seni abLukaya aLır. Kayserinin önce oyun pLanını değiştirmesi gerek.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Ligin en az gol yiyeni ama o defanstan kaynaklanıyor abi mesela denizli maçında yaptığı hataların ardı arkası yoktu hafta sonu
kadroyu çok merak ediyorum bence şöyle çıkabilir.
Orkun iyileştiyse o iyileşmediyse Aykut
Serkan Kurtuluş Murat Akça Mehmet Topal Volkan Yaman
Aydın Yılmaz Mehmet Güven Harry Kewell Alparslan Erdem
Ümit Karan Shabani Nonda
Yedekler: yaser, baros, meira, hakan balta, sabri, sanctis
Fikirlerim burada
GALATASARAY
Aykut
Sabri
Servet
Meira
Volkan
Aydın
Mehmet Topal
Ayhan
Ferdi Elmas
Lincoln
Baros
KAYSERİSPOR
Souleymanou
Ali Turan
Eren
Toledo
Saidou
Ragıp
Mehmet Eren
Mehmet Topuz
Olembe
Turgay
Aghahowa
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
kewell neden yok anlamadım.
Sonra Ümit neden yok. Lincoln ü zorluyor.
Servet'i neden riske atıyor tekrar elmacık kemiğine darbe alırsa ki alır ne olacak.
Ayhan neden dinlendirilmiyor?
Yanlış kadro kanımca
Fikirlerim burada
Servet'in tipi tam bomba yahu ama önünü gördüğünü sanmıyorum şu an![]()
dk 32 mac 0-0 devam ediyor. Ferdi nin ortasında Ali Turan ın eline carpan top var, buz gibi penaltı, verilmedi. Saglık olsun.
Galatasaray forvette çoğalamıyor![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
İlk yarı 0-0 sona erdi. Kayseri Aghahowa, Toledo ve Olembe ile pozisyon buldu. 3 sut da dışarı çıktı. Biz Baros, Ferdi, Mehmet Topal ile 3 pozisyon bulduk. Baros topu kaleye yollayamadı; Mehmetin kafa vuruşunu ve Ferdinin şutunu Süleymanu kurtardı. Verilmeyen 1 de penaltı var.
Ferdi yi begendim . İyi görünüyor.
Ferdi' yi o kadar iyi görmezdim ama bu maç gözüme iyi gözüktü hırs var içinde.
dk 90 gol Aydın Yılmaz 1-0
Hakan Balta'yı oyuna hangi maksatla aldığını çözemedim.
Şu Türk futbolunda bazı oyuncularımıza kuduz aşısı yapmamız gerek.
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
TebrikLer GaLatasaray..
Kalecinin büyük hatası sonucu Galatasaray 3 puanı aldı Tebrikler . . .
Kavga çıkmış maçta...
Hadi ya![]()
Futbolcu Bilgileri
1-0 olsun bizim olsunTebrikler Galatasaray'a (:
İnatla 4-5-1 oynadı beraberliği de herzaman elinde tutabilmek için. Doğrumu yanlı çünkü aghahowa klasik zenci kazmalığında olmasa. istediğin kadar 4-5-1 oyna yenilirdin. Neden bütün hızlı zenciler kazma olur berbat sonvuruş yaparlar hiç anlamam.
Süleyman Hamidou da yaptı yine yapacağını. Bu kaleciyle olmaz demiştim. Kayserili arkadaşlarda çok kızmıştı bana. Olurmu olmazmı alın bakın.
Olur da en fazla 5-6 olur
Fikirlerim burada