Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
6. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş kazanır

6 100.00%
  • Berabere biter

0 0%
  • Antalyaspor kazanır

0 0%
1 ile 20 arası toplam 20 sonuç

Konu: Beşiktaş - Antalyaspor [ Fortis TK ]

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Default Beşiktaş - Antalyaspor [ Fortis TK ]

So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

denizli hoca kayserı macını dusunerek yedek agırlıklı bır kadroyla maca cıkacagını acıkladı.. bence yedekler kendılerını gostermek ıcın buyuk caba ıcıne gırebılırler kısacası fark beklıyorum =D

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Yedek ağırlıklı kadro ile çıkmamız doğru bir karar.Zira haftasonu zorlu bir maçımız var.Eğer as kadro ile çıksaydık farklı bir skor beklerdim.Çünkü Mustafa hoca geldiğinden beri hücumu düşünen bir anlayışla oynuyoruz fakat yedeklerin oynayacak olması bu olasılığı azaltıyor.Hatta puan kaybıda olabilir.İnşallah kayıpsız geçeriz bu maçı.Çünkü daha önümüzde zor maçlar var bu grupta..
    So what?
    Saike

Kadroda şans bulamayan oyuncular bu maça büyük bir özgüvenle çıkıp yoğun çaba göstereceklerdir kendilerini göstermek için.Beşiktaş rahat kazanır..

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

rahat alırız gibime geliyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Yedeklerimiz de oynasa alırız bu maçı.Almak da zorundayız.Çünkü gruptaki deplasman maçlarımız zaten zor...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Farka gider diye düşünüyorum
    Fikirlerim burada

sakary Ali Misafir

MUHTEMEL 11'LER ŞÖYLE:
    STAT: İnönü
    HAKEMLER: Özgüç Türkalp, Özgür Çetiner, Hüseyin Fidan
    BEŞİKTAŞ: Hakan, İbrahim Toraman, Sivok, Zapotocny, İbrahim Üzülmez, Serdar Özkan, Uğur, Holosko, Ali Tandoğan, Bobo, Nobre
    TEKNİK DİREKTÖR: Mustafa Denizli
    ANTALYASPOR: Ömer, Yalçın, Vahap, Şenol, Volkan, Ertuğrul, Abdullah, Korhan, Ali Zitouni, Serge, Ngwenya
    TEKNİK DİREKTÖR: Mehmet Özdilek

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

holosko-bobo-nobre üçlüsü oynuyor .. heralde sivas macında kacan gollere ınat

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Şu an maç 3-0 ve fenerbahçeye küfür ediliyordu

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

5 dakikada Beşiktaş oldu

72-Cisse
    75-Holosko
    77-Tello

Üç gol de güzeldi ancak Tello ve Holosko'nun golleri ayrı bir tat'dı.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
    Şu an maç 3-0 ve fenerbahçeye küfür ediliyordu
    Nedeninin kısmen bilinmesine rağmen alışmamız lazım bunlara artık.Beşiktaş taraftarı kaç maçtır bunu yapıyor amaçları ne merak ettim.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Alışsakta alışmasakta bu böyle

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ankarada da Fenerliler Beşiktaşa küfür etti. 5 dakika falan Beşiktaşın .... diye söylendi.
    İade yapıyorlardır.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Küfür oLayı bu yıL çok ön pLana çıktı. Bize yapıLdı diye bizimde yapmamız hiç hoş oLmadı.

Bu maçta tek sevindiğim nokta hafta sonundan itibaren HoLosko üzerine çok duruLdu, gerek Mustafa hoca, gerek diğer teknik heyet HoLosko nun eski performansına dönmesi için ona ekstra motivasyon sağLadıLar ve o da goLünü attı. Umarım Bu formu devam eder. Yoksa pekde mühim değiLdi açıkcası. NasıL oLsa yenecektik.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Benimde sevindiğim bir diğer nokta da takım gol bulduktan sonra yaslanmadı.Önceden böyle bir problem oluyordu.Bir de 90+3'de bile kornerden gol aramamız güzel bir şey.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Tek sorun Bobonun performansı oda düzelince Cok güzel bir takım izlicez.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Nedeninin kısmen bilinmesine rağmen alışmamız lazım bunlara artık.Beşiktaş taraftarı kaç maçtır bunu yapıyor amaçları ne merak ettim.
    Koruma amaçlı değil ama sadece Fener'e değil , Galatasaray'a da küfür ediliyor.İkisine de edilmesin dersen o ayrı tabi.Fenerliler Beşiktaş'a hiç küfür etmiyormuş gibi konuşuyorsun Memo'cuğum Bu arada nedeni neymiş merak ettim de?

Maç hakkında ise fazla iyi oynamasak da , 3 gollü bir galibiyet aldık.Özellikle ilk yarıdaki oyun felaketti.Bobo kaç maçtır kötü oynuyor, Mustafa Hoca geldiğinden beri Tello kendini buldu,Sivok çok iyi bir oyuncu.Bu sene en yararlı transfer bence.Tandoğan bir kez daha gösterdi bu takımın oyuncusu olmadığını vs.Bu arada Tello'nun golü çok güzeldi

sakary Ali Misafir

Çok iyi oynadığımız söylenemez ancak 3 golle 3puan aldık buna aldanmamız lazım Kayseri bizi çok rahat yenerböyle oynarsak.Maç içinde Bobo,Holosko berbattılar.Çok etkisizlerdi.Holosko mükemmel bir golattı ve performansını unutturdu.Delgadoyu aradık gibime geldi.Şöyle tam anlamıyla Bobonun kaçırdıkları hariç pozisyonumuz yoktu gollere kadar.Bu fotbol yetmezbize düzelmemiz lazım...

Tello ve Holosko muhteşem gol attılar.Hakan da bir kere ıskaladı topu gol oluyordu

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Maçı seyretme imkanım olmadığı için fazla bir fikrim yok ama Cisse'nin golü kilidi açmış yazılı basından takip edebildiğim kadarıyla.Golleri seyrettim.Cisse'nin golü harbiden kritik bir gol.İğne deliğinden geçmiş adeta.2.golde Holosko'nun topu rakibinden kurtarışıda çok hoş bir hareketti gerçekten.3.gol için ise fazla söylenecek bir şey yok.Tello harika bir gol atmış..

Bu maç fazla iyi oynamamışız.Fakat kupada grup maçlarında açıkcası önemli olan 3 puan.Kupa maçında kötü oynamış olmamız beni üzmez.Önümüzdeki zor maçları düşünürsek bu galibiyet çok önemli.3 puanı almış olmak ise sevindirici..
    So what?
    Saike

Mesaj Yetkileri