Bir aLman sitesine göre:
![]()
Bir aLman sitesine göre:
![]()
oo çok güzel yha bu kapak sevdim renqide qüsel
parlak renklerden ilgi çekici bir kapak bence. ama bunu daha önce de gördüm sanırsam...
Çok soğuk bir kapak bence. Bu gerim gerim gerilen adamdan kurtulamadık..
bir alman sitesinde değil SI'nin sitesinde de bu kapak var .
Renkler güzel seçilmiş![]()
fena degil güzel seçilmiş ama kapagıyla oynamıcaz yawiçerikler istenilen gibi olsun yeter
![]()
Düşmanın buzunda donmaktansa, dostun güneşi yaksın.
eL yUMrugunu YemEYen YumRuGUNu BaLYoZ SaNaR arLANmaz
si sitesinde zaten yakşalık 2 haftadır duruyodu zaten bu kapakfm 08 in kapağı daha güzeldi bence
Süper bir kapak. Sabırsızlanıyorum...
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Logoyu ve renklerini daha önce görmüştümde kapağı ilk defa gördüm.Logoyu çok beğenmiştim.Özellikle renklerini.Kapakta fena değil..
Kapakta dikkatimi çeken birşey oldu zaten biliniyordu ama şimdi %100 kesinleşmiş oldu..Sağ üst köşede PC DVD yazısını görüyoruz..Bilindiği üzere önceki seriler hep CD olarak çıkmıştı demekki 3D ve oyun motoru baya yer kaplıyor eskisine göre..
Şu kaldırımda resmin olsaydı
Eğilip öperken görenler, Varsın dileniyorum sansaydı
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
kapak güzelmişoyunda artık kesin olarak 14 Kasım
![]()
DVD miş oyun hadi bakaLım
nike amblemi ancak bu kadar göze sokulabilirdi.neyse kapak dert değil içi bişiye benzesin de...
Kapak istiyorsa düm düz olsun.Biz hatasız oyun istiyoruz.Kapağı boşverin.![]()
Oyunun renkleri güzel olmuş kapaktaki adam kim diye anketler açılır yine![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Nike reklam vermiş galiba topa işaretini koymuşlarneyse bende çok sabırsızlanıyorum bu oyunun bir an önce elimde olmasını istiyorum.
Last edited by lorbo31 : 30.Eylül.2008 at 04:14 Reason: İmla kuralları
Kapakta ki adam rahat ve rahat Wengerdir. Bende sabırsızLanıyorum..
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Last edited by hunter_2386 : 05.Ekim.2008 at 18:43 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
güzelmiş..
Che falan koyup comandante yi maymun etmesinler de...
gerçektende nike o amblem için ne para vermiştr bea![]()
Kapakta ki adam Wenger'e benzemiyor bileWenger'den daha genç duruyor.
(/s)
evet wenger le alakası yok
Wenger O Kesin Bence Mancini , Laudrup felan koymalaarı lasımdı
Kapaktaki kim bilemiyorum ancak bu sezon kimin ne yaptığına bakarsak, Joseph Guardiola ' nın Barça' sı ile pek az takım rekabet edebilir. Efsane olmaya aday bir kadro, efsane olabilecek bir futbol..
geçen yılki daha gözel