Bursaspor
Ankaraspor
Beraberlik
Bursasporun Ligde yeniden toparLanması açısından bir fırsat ama karşıLarında Ligin şu anda en formda takımı oLacak. Bursaspor akıLLı oynamaLı. Bence bu maçda gaLibiyete yakın taraf Ankaraspor ama Bursaspor kendi gibi oynar ise de bu maçı aLır.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Bursaspor üst sıralara oynamak için yeniden toparlanmalı.Bu maç onlar için büyük bir fırsat.Fakat Ankaraspor çok formda.Ankaraspor'u galibiyete yakın taraf görüyorum,Bursa'nın düşüşü sürecektir.
Zor bir maç iki takımda Kazanmak isteyecektir.Beraberlik olabilir..
Seyircimizin önünde Ankaraspor'u yeneriz diyorum. Bekir Ozan tek eksik ancak maçta onu arayabiliriz. Gol ayaklarımız becerikli olursak kazanırız...
Bu maç tipik beraberlik maçı gibi geliyor bana
Ankarasporu Daha Şanslı Görüyorum Bu Maçta Önce Ankaraspor Sonra Beraberlik Diyorum
ankara 7 maçta 19 puan aldı helal olsun onlara valla 2.de oldular lıgde
bu maç için beraberlik düşünmüştüm ama Ankaraspor beni yanılttı.Bursa ise iyice tepetaklak oldu.
Ankaraspor ne yapiyorHelal olsun valla.
Samet Aybaba maçtan sonra sorun nerede bilmiyorum demiş.İşte bu düşüşten daha tehlikeli.Bursa erken pes etti..Bursa deplasmanından 3 puanla dönerek çıkışına devam etti Ankaraspor.Ve 2.sıraya yükseldiler.Tebrikler..![]()
So what?
Saike
Helal olsun Ankaram'a Ankarada olup maçlara gidesim geldiHaftayada Es Es le yapıyoruz. Onlarıda yeneceğiz inşallah
![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved