1 ile 19 arası toplam 19 sonuç

Konu: "Çoluk çocuğa maç verirsen böyle olur !"

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Thumbs down "Çoluk çocuğa maç verirsen böyle olur !"

Deda berbattı

26 yaşında olmasına rağmen çok kritik maçlarda görev alan Cem Deda, 'yarattığı' gollerle dün akşama damga vurdu! Tam anlamıyla döküldü.

Turkcell Süper Lig'de sahada oynanan futbol yerine, sürekli hakem hatalarının gündeme getirildiği bir gerçek. Bu durumun Türk futbolunun geleceği açısından tehlikeli olduğu ve bu tartışmaların uzatılmaması gerektiği söyleniyor. Ama maalesef hakemler bu eleştirileri hak ediyor. Tıpkı dün akşam düdük çalan Cem Deda gibi. Eski hakem Sadık Deda'nın oğlu olan Cem Deda, kritik hatalarıyla maçın seyrini değiştiren isimdi. Deda ilk olarak skoru Fenerbahçe lehine değiştirdi. 26 yaşında olmasına rağmen önemli maçlarda görev alan Deda'nın,25 yaşındaki yardımcısı Ali Saygın Ögel'e uyarak verdiği frikik kararı, konuk ekibin golü bulmasına neden oldu.

Aynı Yerde Sayıyor

Yine Cem Deda'nın 'yarattığı' serbest atış Ankaragücü'ne beraberliği getirdi. Üstüne üstlük bu golde ofsayt da vardı. Cem Deda, geçtiğimiz sezon düdük çaldığı Fenerbahçe-G.Birliği ve Samsun-Fenerbahçe mücadelelerinde verdiği ve vermediği kararlarla da gündeme oturmuştu. Ve dün akşamki performansıyla, hakemliğini bir türlü geliştiremediğini gösterdi. "Çoluk çocuğa maç verirsen böyle olur" yorumlarına sebebiyet verdi.

Derbiye Yunus Yıldırım
    Kupada Çarşamba günü Ali Sami Yen'de oynanacak olan Galatasaray-Fenerbahçe derbisini yönetecek hakem için isimler ortaya atılmaya başladı. Bu dev karşılaşmada düdük çalması beklenen adaylar arasında Yunus Yıldırım'ın adı ön plana çıkıyor. Yıldırım favori olarak görünse de Bülent Demirlek de derbide görev alabilir.

Semih'ten iki asist!

Fenerbahçe'nin süper yedeği Semih Şentürk, Ankaragücü karşısında da alkış topladı. 71'de Nobre'nin yerine giren Semih, Appiah'ın attığı golün pasını veren isimdi. Golcü oyuncu, oyun dışındayken de asist yaptı (!) 61'de Tuncay'ın yerine oyuna girecekti. Ama kenarda, duran topun kullanılmasını bekledi. Ve o topta da Tuncay fileleri havalandırdı.

Koro halinde küfür

Statlarımızda küfürün önüne geçilmek istense de, kötü tezahüratlar bir türlü bitmiyor. Dünkü karşılaşmada da koro halinde küfürler duyuldu. 19 Mayıs Stadı'nı dolduran fanatik Ankaragücü taraftarlarının, maç boyunca Fenerbahçe'ye küfür etmeleri gözlerden kaçmadı. Konuk takım taraftarları da sürekli Galatasaray'a küfür etti.

Başkanın ilk galibiyeti!

Takımının bu sezon deplasmanda oynadığı maçlara gitmeme kararı alan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Ankara'daki karşılaşmalarda bu düşüncesinden vazgeçiyor. Daha önce Gençlerbirliği ve Ankaraspor mücadelelerini tribünde izleyen Yıldırım, dün de stattaydı. Aziz Yıldırım bu sezon ilk kez deplasmanda galibiyet görmüş oldu.

Tuncay mahsur kaldı!

Maç sonu doping kontrolü için Tuncay ve Alex'ten idrar örneği istendi. Alex işlemlerini tamamlayıp otobüse binerken Tuncay idrar veremedi. F.Bahçe kafilesi 1 saat bekledikten sonra stattan ayrılmak zorunda kaldı. Tuncay iki saatti aşkın bir süre stattaki doping kontrol odasında beklemek zorunda kaldı.

Selçuk Mumcu/ Sabah
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    maltepe-ist

ılk yarı sonucu devre arasında korıdorda hakem balıc aracılıgıyla sedat ı uyarmıs dıkkatlı olmasını soylemıs..bence hakem ıcın bu artı bı puan..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

tamam o artı puan olabilir ama 10 tane eksisi var geri kaldı 9 eksi yani kötü yönetmiş maçı
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2005
    Yer
    Turkiye'de biyerler iste

Hepsİ Ayni Yaaa Fenere Gelİnce Hakemlerİn Hepsİ Hata Yapiyo

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

ii de neresi kötüydü yani ben tam bi tesir ettiğine inanmıyorum

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Dünkü maçta ne gibi bi hatası vardı ?
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Bence hakem berbatti.

Ama Ankaranin golunde onun ne hatasi varki? Yan hakemin isi ofsayti gormek.

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Quote Originally Posted by zargı
    Hepsİ Ayni Yaaa Fenere Gelİnce Hakemlerİn Hepsİ Hata Yapiyo
    fb ye gelince hepsi hata yapıyor derken...lehiine mi aleyhine mi anlayamadım da bi sorayım dedim...

ronaldinh0_10 Misafir

Galiba fenerin alehine kararlar verio demek istedi ama ben öyle düşünmüyorum. Tam tersi Türkiye Ligindeki hakemlerin çoğu fenerin lehine kararlar veriyo. Hakemlerin gazabına en fazla uğrayan takım Galatasaray. Yazık bize yazık.

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

şu forumda fmden bile çok hakemleri konuşuyoruz ya
    bırakın ne yaparlarsa yapsınlar hepsi aynı sonuçta,kasıtmı var hatamı var onu allah bilir,kimsenin yanına yaptığı kar kalmaz bu dünyada boşuna yormayın kendinizi.

Nesil
    2005
    Yer
    Turkiye'de biyerler iste

Angry

Quote Originally Posted by nart_susruko
    fb ye gelince hepsi hata yapıyor derken...lehiine mi aleyhine mi anlayamadım da bi sorayım dedim...
    lehine tabii abi
    kaç tane hakem kararıyla maç aldı fener bu sene

Nesil
    2003
    Yer
    Yedi Tepeli Şehir

Neyse tmm konu yine oraya gelmesin...

hakemlere ölüm satılmış çoğu bu bir gerçek.

14. Default

Her FB'li biliyor ki konu hakemlere gelince ne galibiyetler ne başarılar göz önüne gelecek ve herkes biliyor ki Avrupa'da maçlar bu zihniyetle yönetilse yer yerinden oynacak ve ben biliyorum ki yine her FB'li ne diyo bu tepkisiyle konuyu değiştirecek.Kabullenmesi zor ortadan kalkması daha da zor bir durumu tartışmak değil hatırlatmaktır amacımız...

15. Default

bi zamanlarda galatasarayın lehine hatalar yapılıordu hatırlatırım hemde barizdi bunlar şimdide bizim adımıza yapılıo açıkçası ben bile rahatsız oluorum bundan böle gelicek şampionluğun keyfide dooru düzgün çıkarılmıo daha fazla konuşulursa bence kötü polemikler yaşıcaz o yüzden konuyu kapatalım en iyisi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by fatalflex111
    bi zamanlarda Galatasaray'ın lehine hatalar yapılıordu
    Tarih ver, öyle kalkıp "Bir zamanlar Galatasaray'a da yapılıyordu." deyince olmuyor. Vereceğin tarih 1996 ile 2001 arasındaysa durup bir daha düşün. Zira, hadi Türkiye'de hakemler kolluyordu diyelim Avrupa maçlarındaki hakem kollar mı Galatasaray'ı? Hakem kollamasıyla mı geldi bütün o başarılar?
    Söyleyeceklerimizi iyi düşünelim ve destekleyecek kanıtlar bulalım, sonra ortaya atalım. Spekülasyon yapmayalım. Kalkıp da bana "Sen yapıyorsun, hakemler Fenerbahçe'yi kolluyor diye konuşuyorsun ya." da demeyin çünkü böyle bir şey söylemiyorum. Ancak birilerinin uğruna ölecek kadar sevdiğim Galatasaray'ımın başarıları hakkında küçültücü ifadeler kullanmasına izin veremem, kullandırtmam!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

yaf şu türk hakemliği ölmüş bitmiş alah rahmet eyelesin

18. Default

Quote Originally Posted by Gravity
    Tarih ver, öyle kalkıp "Bir zamanlar Galatasaray'a da yapılıyordu." deyince olmuyor. Vereceğin tarih 1996 ile 2001 arasındaysa durup bir daha düşün. Zira, hadi Türkiye'de hakemler kolluyordu diyelim Avrupa maçlarındaki hakem kollar mı Galatasaray'ı? Hakem kollamasıyla mı geldi bütün o başarılar?
    Söyleyeceklerimizi iyi düşünelim ve destekleyecek kanıtlar bulalım, sonra ortaya atalım. Spekülasyon yapmayalım. Kalkıp da bana "Sen yapıyorsun, hakemler Fenerbahçe'yi kolluyor diye konuşuyorsun ya." da demeyin çünkü böyle bir şey söylemiyorum. Ancak birilerinin uğruna ölecek kadar sevdiğim Galatasaray'ımın başarıları hakkında küçültücü ifadeler kullanmasına izin veremem, kullandırtmam!

bu kadar celallenmeni anlamış değilim gerçekten.Ben burada oturup Gs'nin başarılarını karalayıp polemik çıkartmaya çalışmıyorum.Helal olsun iyi işler yaptılar.Uefa'yı aldılar Super kupayı aldılar Milli Takıma önemli oyuncular verdiler.Hepsi için teşekkürler Türkiye'nin adını duyurdular.Ama sen şimdi bana Gs lehine hiç hata yapılmadığını söyleyemezsin dimi??

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Celallenirim çünkü artık sıkıldım. "Bir zamanlar şuna yapılıyordu, bir zamanlar şunlar atılıyordu." diyip duruyor birileri. Bu işin bir zamanları yok, şimdisi var. Bugün yapılanların önemi var ve bu önem artık bazı şeylerin kulağa su kaçıracak kadar bariz olmaya başlaması. Diyorsun ki "Galatasaray lehine hiç hata yapılmadı mı?". Evet yapıldı ama söyler misin hangi zamanda bu kadar net ve sık bir şekilde yapıldı? Bazı şeyler artık mide bulandırmaya başladı ve bu olanların hoşuna gitmediğini iddia ettiğin halde geçmişle karşılaştırma yapıyorsun, "Size de yapıldı diyorsun". Bak bunu sen diyorsun ben değil ve dikkat çekmeye çalıştığın zaman Türkiye futbolunun doruk yaptığı zaman ve yapıldığını iddia ettiğin takım Galatasaray, o zamanda Avrupa'nın en iyi takımı. Bütün bunları bir düşün ve neden celallendiğimi anla, rica edeceğim.

Mesaj Yetkileri