1 ile 9 arası toplam 9 sonuç

Konu: tam sürümde düzeltilmesi gerekenler

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

Default tam sürümde düzeltilmesi gerekenler

silinmesini istemiştim konunun ama kalsa da olur.teknik konular altında incelenebilir diye düşünmüştüm ama teknikten ziyade oyun içindeki hataları yazıp sigames'e iletirsek tam sürümde veya gelecek yamalarda çözülebilir.

örneğin klavye problemi(bu teknik hatalarda yer alıyor)
    sakatlıkların çok fazla olması.

sakary Ali Misafir

Bence taktiklerki oklar düzeltilmeli yana falanda gelmesi lazım büyük ok yapmamız lazım

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

Bence en önemli sorunlardan biri sakatlık problemi.Arkadaşlar kadromda başladığımda sakatım 1 taneydi bide şu duruma bakın ben bu rezilliği demoya veriyorum Full sürümde düzelmesi dileğimiz.Daha şu an maçın ortasındayım 2 sakat daha verdim üzerine hafif sakatlanan bi insan 2-3-4 ay sakatlanıyor.Fm 2008 ' de hafifda 1-2 hafta olma ihtimali %90 dı.

Nesil
    2005
    Yer
    Aydın

Bir de maçı izlerken birisi sarı kart gördüğünde kart uyarısı ekranda kalıyor maç boyunca gitmiyor.
    Last edited by ua_anil : 03.Kasım.2008 at 20:15 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

Quote Originally Posted by ua_anil View Post
    Bir de maçı izlerken birisi sarı kart gördüğünde kart uyarısı ekranda kalıyor maç boyunca gitmiyor.
    O benim başıma pek gelmedi yada ben farketmedim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bjknin hocası ertugrul saglam.inş o değişir

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

Quote Originally Posted by numetaller View Post
    bjknin hocası ertugrul saglam.inş o değişir
    Oyunun demosu haftalar önce yapıldığı için.Fakat sürülmedi oyun 2 Kasım ' da sürüldü.Tam sürümdede bence Ertuğrul Sağlam olmuycak.Demoyla alakalı bişe değil.Uptade ' ler gelirse o zaman düzeltilir bence.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

öncelikle sakatlıklar akıl alabilecek gibi değil.her maç en az 1 oyuncuyu kurban veriyoruz. maç içerisinde ne yapıyor bu adamlar bilemiyorum ama 2 maç üstüste aynı kadroyla çıkmak imkansız.

3d maç tv modunda izlenmediğinde çok ufak kalıyor. özellikle topu görebilmek bile ayrıca bir iş oluyor.tv modda oynandığında ise maç istatistiklerini görmek ızdırap oluyor. zira koyduğunuz anda sahanın yarısı kapanıyor nerdeyse. mutlaka çözüm getirilmeli buna. tv modda pozisyon esnasında otomatik kalkabilir mesela seçtiğimiz istatistik ekranı.

transfer mevzusunu kökten değiştik dediler ama eskisinden de kötü olmuş. real madrid yemiyor içmiyor ferdinandla teveze teklif yollayıp duruyor. ya bi git işine diyosun, yok iflah olmuyor. genç oyuncuların fiyatının katlanması dışında transferlerde herhangi bir gerçekçilik yok. sadece laftan anlamayan rakipler var o kadar.

türkiye datasında galatasaraylı topçuların alayına "strenght" i 9 dayamak neyin nesidir anlamadım. lincolnü anlarım da arda'ya sabri'ye ayhan'a ayıp bu rakamları vermek.olmamış.

bir de servet olayı var. headinge tacklinge 12 verilmiş. çok afedersiniz ama "yuh" derim buna. ya geçen sene hiç galatasaray maçı seyretmedi scout arkadaş ya da serveti tanımıyor.

ayrıca emre aşık ve emre güngörün accelaration'ı abartılmış.o kadar süratli oyuncu değil ikisi de.özellikle aşık'a 35 yaşında 11 accelaration verilmez.en iyi halinde bile o kadar hızlı değildi.

linderoth'un long shot ve technique çok düşük bırakılmış. gerçi çok sahada göremedik kendisini ama iyi uzaktan şutları olan ve tekniği de 8 gibi absürt değerlerde olmayan bir adam olduğunu söyleyebiliriz sanırım.

topal'ın da tackling daha fazla artırılmalı.sadece top kesici özelliğiyle ün yapmış bir oyuncu kesinlikle daha fazla puan hakediyor.16-18 arası seçilmeli.long shotu da 15 civarı olmalı kanımca.

---yazar grubunda olmadığımdan dolayı galatasaray datası hakkındaki fikirlerimi buraya yazdım.---

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Teknik sorunlar forumunda hatalar ile ilgili sabit başlıklarda devam edilebilir. Teknik sorunlar forumunu kullanınız.

Mesaj Yetkileri