1 ile 6 arası toplam 6 sonuç

Konu: Osman Özdemir istifa etti

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Post Osman Özdemir istifa etti

Hacettepe Teknik Direktörü Osman Özdemir, görevini bıraktığını açıkladı.

Osman Özdemir, Hacettepe Kulübü Başkanı Turgay Kalemci ile kulübün Emek'teki binasında düzenlediği ortak basın toplantısında, Lig A'dan bu yana Hacettepe'de başarılı bir performans ortaya koyduklarını belirterek, ''Ancak yaşanan başarısızlıklar, takımla aramızda oluşan tıkanıklığın aşılabilmesi için beni görevi bırakma noktasına getirdi'' dedi.

Hacettepe Kulübü ile edindiği prestiji devam ettirmek için görevden ayrıldığını kaydeden Özdemir, ''İstifa kelimesini özellikle kullanmıyorum. Görevi bırakmak bir süredir aklımdaydı, fakat uygun zamanı bekliyordum. Başarısızlık nedeniyle değil, kulübe katkı sağlayacağını düşündüğüm için ayrılıyorum'' diye konuştu.

Başkan Kalemci ise yaptığı açıklamada, teknik direktör Özdemir'in, Hacettepe'nin özelliklerine uygun olarak gelişmeye açık bir teknik direktör olduğunu ve görev aldığı sürece de kulübe bu yönde katkı sağladığını belirterek, ''Osman Özdemir'in en önemli özelliği gelişmeye açık olması. Görev aldığı dönem boyunca da bu özelliği ile kulübün özelliği uyum içinde oldu. Hocamızın dün bir özelliğini daha öğrendim. Takımın gelişimine zarar vermemek için görevi bıraktı. Katkılarından dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum'' dedi.

Başkan Kalemci, yeni teknik direktörün isminin henüz belli olmadığını, ancak en kısa sürede takımın karakterine uygun bir teknik direktör ile anlaşacaklarını sözlerine ekledi.

Osman Özdemir yönetiminde Hacettepe bu sezon, 9 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 5 yenilgi ile 8 puan toplamıştı.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Bursaspor Samet Aybaba ile yolları ayırdıktan hemen sonra Güvenç Kurtar'ı göreve getirdi ..

Kıyım devam ediyor..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

yazık yav yazık. Gerçekten çok önemli biriydi
    Last edited by GeNç KaRTaL : 07.Kasım.2008 at 18:00 Reason: w değil v
    Fikirlerim burada

Hacettepe bu ligde geleceği iyi olan takımlardan.Osman Özdemir ile büyük bir gelişim göstermişlerdi.Bakalım Erdoğan Arıca ile aynı başarıyı,oynadıkları aynı iyi futbolu sürdürebileceklermi ..

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Bu hafta kac teknik adam istifa etti

Haccetepe
    Genclerbirligi
    Bursa
    Denizli

bide Antalyaspormu

Bu haftayi teknik adamlarin istifa haftasi yapalim

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Ben geçmeyi planlıyorum bir takımın başına, nasıl olsa paso teknik direktör değişiyor, hatırlamazlar zaten kim geldi, ne iş yapar.Herkes, heryerde ne biçim iş ...

Trapatoni, Lippi, Zaccheroni, Capello gibi bizde de Yılmaz Vural, Hikmet Karaman, Güvenç Kurtar, Giray Bulak.

Biri gidiyor, diğer geliyor, kısır döngü, sürekli bunlar yer değiştiriyor şaka gibi.

Kusacağım yakında..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Mesaj Yetkileri