her ne kadar topsuz oyunda olmasalarda gereğinden çok eleştirilseler de süper ligin en iyi yabancıları.ikisinin de tekniği muazzam.top ayakklarına geldiği zaman ne yapacakları belli olmuyor.türkiyede hangi takımda böyle yabancılar var.
her ne kadar topsuz oyunda olmasalarda gereğinden çok eleştirilseler de süper ligin en iyi yabancıları.ikisinin de tekniği muazzam.top ayakklarına geldiği zaman ne yapacakları belli olmuyor.türkiyede hangi takımda böyle yabancılar var.
Kendim Galatasaraylıyım ama bu soruda şühpesiz alex derim. sebebi yattara bir takımı şampiyon yapamaz ama alex yapıyor.
asistler ve goolllerle.
FB'yi Alex'in mi yoksa başka güçlerin mi şampiyon yaptığı tartışılır ama Alex'in şov dışında Yattara'ya göre çok büyük artıları var.Yattara eğer verdiği pasları değerlendirebilecek(tek Fatihle olmuyo) bir takımda oynasaydı belki şu an Yattara diyo da olabilirdik...
her ikisine de türkiye dışında başka bir ülkede bu kadar değer verilmez.zaten daha güçlü bir ligde bu performanslarının yarısını bile gösteremezler.anortosis maçlarında yattarayı şampiyonlar liginde de alexi yeteri kadar izledik.sadece yattaranın yıllık verdiği zarar trabzon için minumum 5 milyon dolar.sadece şovla olmuyor bazı şeyler.
Walla ne yalan söliim nedendir ikisinide hiç beğenmem ama tercih olursa yattara derim Alex bence biraz balon..
şov hiçbirşey futbol herşey
yattara teknik ama koşmuyor alex de öyle ama bir şey dikkatimi çekti fener 7-0 yenilse alexin hiç bir şey umrunda değil ne bi pires yapıyor nede takımı için iyi birşeyler yapmaya çalışıyor anca duran top olucak zahmet edip ona vurucak çoğu yabancılar öyle nasıl olsa bulmuşlar bizim gibi kerizleri gelip yolup yolup giidiyorlar.
Size bir röportaj anlatıcam. Kenedy Anderson geçmişde fenerde oynayan bir odun.
Van hoooijdonk katıldıkları bir party de gördugu Andersona soruyor Sen nasıl türkiyyeye gittin? lig nasıldı felan Anderson şöyle diyor. öyle bir para teklif ettilerki düşünmeye bile fırsatım olmadı peki Sen hooıjdonk neden gittin banada aynen öyle teklif edilen parayı bu yaşımda kimse bana vermezdi bende gittim.
işte arkadaşlar bizim ülkemiz sırf yabancı olsun die çoğu oduna para yedirıyor onlardan daha iyi olan türklerde 2. ligde amatörlerde heba olup gidiyor.
Fener 7-0 yenilirken dikkatimi cekti diyon, Fener ne zaman 7-0 yenildi ?Originally Posted by EnfesNet
![]()
fenerbahceliyim ama katılıyorum..Originally Posted by zalayeta
Yattara zevk verir ama Alex sadece sonuca yöneliktir.İkisini karşılaştırmak bence abes kaçmış ama zevk-sonuç bağıntısı arasında bir ilişki kurarsam Yattara derim.Yani bu karşılaştırma eksik bir Sheva-Henry karşılaştırması gibi olmuş.
Birincisi adamın adı Kenneth AnderssonOriginally Posted by EnfesNet
ikincisi bu adam Fenerbahçeye İtalya liginden transfer edildi ve 33 yaşındaydı odun dediğin adamın oynadığı takımlara bir bak milli takımda attığı gollere bir bak kariyerini bir incele ondan sonra lakaplar tak odun dediğin adamla Fenerbahçe Şampiyonlukta yaşamıştıur onuda belirteyim
son olarakta türkiyede yapılan bütün transfer bu şekilde olur bunu ilk defamı gördün de alex ve yattara tartışılırken gelip bunu buraya yazdın
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
ben teknik direktör olsam ikisinide almazdım.keyiflerine bakıyolar.biraz oynayayım diyo sonra defans sert davransa sıkıldım oynamıyorum diyolar. bence sissoko henry falan gibi oyuncular lazım türkiyeye çünkü hem şovunu hemde mücadelerini yapıyorlar.
torer kesinlikle haklısın bu konuda mücadele etmien futbolcular insanlarında sinirini bozuo fenerliiim ama alexin gitmesinden yanayım
onun gibi koşan bi adam bulunumaıomu bu dünyada onuda anlamış deilim
valla bi maçta inadına Alex i incelemeye aldım tam 90 dakikada 13 kere top geldi ayağına 6 sı duran toptanpas % desi evlere şenlik yangından mal kaçırır gibi paslaşıo bak gs liyim diye değil bu laflar appiah a aurellio ya lafımız varmı işini yapana amenna ama Alex top duracakta Alex vuracak başka bişeyi varmı ? bu arada Anelka bey efendide 5 maçtan birinde şov yapacak geri kalan 4 maçta yatacak Gs ye hiç gelmeyelim Song Saidou Mondragon hariç at çöpe gitsin Duran topa bile vuramıolar
![]()
popescu taffarel bedavaya oynadı dımı gs de..ya da jardelı 28 degılde 2.8 mıo dolara aldınız..anderson dunya kupasında oynamıs dunya 4.lugu tatmıs bı oyuncudur..sakatlanana kadar da fener de cok ıyı oynamıstır..ıkısı de ıyı paralar almıstır ama ıkısı de fenerbahceyı sampıyon yapmıstır..ayrıca fenerbahcelı bı oyuncu hakkında bole terbıyesız yorumlar yapamazsın!!!Originally Posted by EnfesNet
senın fenerbahcelılıgınde tartısılır!!ıkı sene de 40 a yakın asıst yapmıs 30 a yakın gol atmıs bı oyuncuya gıtsın dıebılıosun..artı klube formas satısından sagladıgı gelırı de goz arda etme!!Originally Posted by kavara
fenerbahce oyuncularıyla sampıyon olmaktadır..baska guclerın katkılarını ıspatlayamazsan konusma derım ben..alex geldıgınden berı en az 8-9 macı kendı basına aldı..yaptıgı asıstler attıgı goller de cabası..Originally Posted by Sir DEATH
bende yattara derim çünkü alex duran toplarda etkili ve çok hareketli ve kıvrak değil ama yattara kıvrak bi kişiliğe sahip![]()
Andersonu Seven 2 fenerli garip
bazı abes kaçan ifadelerimden dolayı özür dilerim arkadaşlar. aam 33 yaşında gelmesi o kadar para almasını benimsememiştim ben.