1 ile 9 arası toplam 9 sonuç

Konu: Dünya tersine döndü!

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Ümraniye

Default Dünya tersine döndü!

Brezilya'da oynanan üst düzey bir futbol maçı futbol sahalarında eşine az rastlanır bir olaya sahne oldu. Bazı futbolcular kariyeriyle boyunca yaptıkları bir hareketler unutulmazlar arasına girerler ve önemli izler bırakırlar. Örneğin Maradona'nın eliyle attığı gol hala hafızalardadır ve 'Tanrı'nın Eli' deyimiyle günümüzde bile tartışılmaktadır. Brezilya Ligi takımlarından Botafogo'nun formasını giyen defans oyuncusu Adre Luiz de yeşil sahalarda iz bırakmak istediğinden olsa gerek inanılmaz bir olaya imzasını attı.
    Botafogo, Copa Sudamericana maçında Arjantin temsilcisi Estudiantes'le karşılaştı. Kendi evinde 2 gollü beraberlik alan Botafogo bu sonuçla kupaya veda etti. Ancak maç içerisinde yaşanan olay dünya spor basınında büyük bir şaşkınlıkla karşılandı.
    Karşılaşmanın orta hakemi Şilili Carlos Chandia, Estuadiantes lehine bir serbest vuruş kararı verdi. Hakem, aynı zamanda elini cebine götürdü ve faul yaptığı için Andre Luis'e sarı kart göstermeye karar verdi. Bu aynı zamanda Andre Luiz'in ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyun dışı kalması anlamına geliyordu. Hakem Carlos Chandia tam sarı kartını gösteriyordu ki, Andre Luiz ani hareketler Chandia'nın elinden sarı kartı kaptı ve futbolcuların ve seyircilerin şaşkın bakışları arasında hakeme sarı kart gösterdi.
    Bir futbolcu Andre Luiz'in hareketini engellemeye çalıştıysa da başarılı olamadı. Hakem Luiz Andre'ye hareketinin ardından doğrudan kırmızı kart gösterdi. Oldukça sinirli olan Luiz arkadaşları tarafından saha dışına çıkartıldı.
    Bu olay da futbol tarihinin en ilginç olayları arasındaki yerini almayı başardı.

Kaynak : İHA
    20alex20...

Hayattan canlı ölüm, günahtan baskın rahmet;
    Beyoğlu tepinirken ağlar Karacaahmet...

Necip Fazıl Kısakurek

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

Gerçekten çok iLginç..

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Başlığı görünce korktum, güneş batıdan doğdu sandım açıkcası. herneyse

İlginç bir olay, brezilya'da herşey var.
    (/s)

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Tebrik ediyorum yapan kişiyi
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Çok güzel bir tepki ...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bir sarı kart için çok ağır bir tepki bence.Hadi kırmızı kart görse bir nebze anlayabilirdim ama...
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Bir sarı kart için çok ağır bir tepki bence.Hadi kırmızı kart görse bir nebze anlayabilirdim ama...
    ikinci sarıdan kırmızı görcekmiş zaten Şemsi.

aynı hareketi Alen Shearer da yapmıştı..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ben bunun vıdeosunu ızledım.. adamın kartı elınden kaptıgı anda hakemın bır korkusu var .. vınce carter gıbı zıplıyor

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Mehmet Topcu View Post
    ikinci sarıdan kırmızı görcekmiş zaten Şemsi.

aynı hareketi Alen Shearer da yapmıştı..
    Gazete okuduklarımla gelip burada yorum yapınca böyle hataya düştüm işte..
    So what?
    Saike

Mesaj Yetkileri