Antalyaspor
Sivasspor
Beraberlik
Aslında gitmeye değer bir maç.Fakat akşam derbi olduğu için gitmem zor görünüyor.Genede gitme ihtimalim var
Antalya Şifo Mehmet'in yönetiminde ilk maçında geçen hafta Ankara deplasmanında ilk galibiyetini aldı.Bu haftada rakip ligin kalburüstü ekiplerinden Sivasspor.Hedef mutlaka galibiyettir ama ben bir beraberliğin bile çok büyük avantaj olacağını düşünüyorum.Umarım bu maçtan puan çıkarabilirler..
İstersen beraber gidelim Abdullah abi.Benimde ilgimi çekti maç çünkü..
So what?
Saike
Benim oyumla anket %50 %50 oldu.Bence Sivasspor kazancak gibime geliyor.Böyle bir ofans hattı olduğu sürece Antalyaspor pek dayanamaz.Maçı Sivasspor 2-0 alır.Gollerin 2 ' side Mehmet Yıldız ' dan gelir.
Dk 36 Antalyaspor 1-0 öne geçti gol Pacome Dijehoua
Takımın golcü ismi Dijehoua yine sahnede.Umarım bu maçtan 3 puan çıkarmasınıbilir Antalya.Hem memleketim olduğu için,hemde Sivasspor ligde önümüzde olduğu için.![]()
So what?
Saike
İlk yarı sonuçlandı
Antalya:1-0:Sivas
Şifo Mehmet ile Antalya yeni bir hava yakaladı bakalım ikinci yarı nasıl devam edecek.
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Mehmet Yıldız dk 47 1-1 oldu
Dijehoua ikinci sarıdan atıldı. 10 kişi ev sahibi ekip...
I'm back...
Dk 70 orhan ak durumu 2-1e getirdi
İkinci yarının başında Antalya hem golü yiyip,hemde 10 kişi kalmasına rağmen 2-1 öne geçmeyi başardı.Son 10 dakikaya giriyoruz.İnşallah 3 puan çıkarırılar bu maçtan..
So what?
Saike
Şifo 2de 2 yaptı çok iyi başladı nede olsa Beşiktaşlı.Tebrikler Antalya.
Antalyanın golleri:Orhan Ak ve Pacome Dijehoua dan geldi Sivasın tek golü Mehmet Yıldızdan
Antalyaspor bu zorlu maçı tüm zorluklara rağmen kazanmasını bildi.Mehmet hoca yönetiminde 2/2 yaptılar.Tebrikler..Umarım çıkışları devam eder..
So what?
Saike
Antalya evinde zaten etkili bir ekipti.Şifo'yla 2'de 2 yaptılar.İnşallah devamı gelir.Şifo'yu futbolcu olarakda severdim, Antalya'da iyi takım,bu ligde kalmayı hakediyorlar bence.Bu arada Mehmet Yıldız'da 9 oldu galiba gol krallığında.
20alex20...
Hayattan canlı ölüm, günahtan baskın rahmet;
Beyoğlu tepinirken ağlar Karacaahmet...
Necip Fazıl Kısakurek
Olacak iş değil sen git Antalya'nın 3.50'sini al Kayseri'den yat ..
Maça gelirsek sadece Djehoua diyorum .. Ona güvenerek oynadım birazda yanıltmadı beni ..
şifo ilaç oldu antalyaya helal olsun ona tebrik ederim
Suç Bizde Ya 10 Kişi Kalmış Antalyaya Nasıl Yeniliriz Artık Bu Tür Kazalara Son Vermeliyiz Bu Arada Mehmet Yıldız 9 Golde Gol Krallığında ilk Sırada Mehmet Yıldızın Bir Alternatifi Olsa Hem Mehmet Bu Kadar Yorulmaz Hemde Böyle Önemli Puanlar Kaybetmezdik Antalyasporu Kutluyorum Ve Gelecek Maçlarında Başarılar Diliyorum
Antalyaspor'da ciddi bir düzelme var. Sanıyorum ki Mehmet Hoca'nın gelişi kulüpte çok farklı bir hava yarattı. Öncelikle artık kazanma ve yenilmeme hırsına bürünmüşler. Zaten maç sonrası Mehmet Özdilek tarafından yapılan basın toplantısındada artık Antalya'ya gelen kulüplere göz dağı verdi. Karşılarında etkili ve oturmuş bir takım Sivas vardı. Üstelik maç içerisinde en etkili isimlerinden birisi olan 6 golü bulunan Djehoua'nın oyundan atılması ile ofansif gücünü iyice kaybeden Antalyaspor'un duran toptan gelen kurgu ile golü bulması sonrası yenilmemesi maça ne kadar konsantre olduklarını gösterdi. Hakkını yemek istemediğim Mehmet Yıldız'a ayrı bir sayfa açmak istiyorum. Gerçekten çok güçlü etkili. Her ne kadar Balili yanında olsada Sivasspor'un Mehmet'e yardımcı birisine mutlaka ihtiyacı var çok yalnız kalıyor. Musa Aydın'da ayrı bir parantez açılması gereken oyunculardan. Parlıyor.. Balili'nin bir topuda direkten döndü. Antalyaspor'da Uğur Kavuk sergilediği performansla öne çıkıyor ve Djehoua kaliteli bir futbolcu.
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Şifo böyLe devam ederse bir kaç yıL içerisinde Beşiktaş ın başına da geçer. Hep öyLe oLur ya zaten![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...