Denizlispor
Kayserispor
Beraberlik
Bu maç bizim için çok önemli kırılma noktası diyebilirz eğer kazanırsak ligin zirvesi için iddamız olacak Denizli ise sıkınıtlı günler geçiriyor tdsi yok şuan hala bu maçı alacağımızı düşünüyorum.
Kayseri Haftanın Bankosu Denizliyi Geçen Hafta Sivas Maçında Staddan İzledim Hücüm Olarak Zayıf Bir Takım
Denizli zor günler geçiriyor.Kayserispor son Beşiktaş galibiyetinin vermiş olduğu moralle bu maçı da kazanacaktır.Kayserispor kazanır diyorum.
Kayserispor BJK Maçından sonra bu maçıda kazanıp çıkışa geçecektir.Kayseri kazanır..
Darryl Roberts dk 45 denizli golü attı 1-0
İlk Yarı Sonuçlandı.
Denizli:1-0:Kayseri
Beşiktaşı yenen Kayseri denizli deplasmanından puansız dönüyor tebrikler denizli
Karşılaşmanın tek golü Robets den Denizlispor adına geldi
Kayserispor geçen hafta bizi yenerken iyi bir oyun sergilememişti.Fakat Denizlispor'un bu maçı kazanması sürpriz bir sonuç yinede.Tebrikler Denizlispor'a..![]()
So what?
Saike
Kayserispor iyi oynayamıyor. Hücum anLamında ciddi sıkıntıLarı var. Bunda birazda ToLunay kafkasın defansif oyun anLayışını benimsemesi de yatıyor. Bu kadar iyi hücum hattına sahip oLup Ligde en az goL atan takımLar arasında yer aLmak düşündürücü.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Son iki sezonun en kötü futbolunu oynarak yenildim sanırım diyecek bişey yok:S