Trabzonspor
Hacettepe
Beraberlik
Trabzonspor lider kalmak için bu maçı kesinlikle almalı önündeki fikstür çok kolay bunu iyi değerlendireceğine eminim Trabzonspor' un.
Galatasaray'ın Fenerbahçe'ye konuk olduğu bir haftada puan kaybetmememiz gerekiyor ..Erdogan Arıca takımı ile ilk maçına çıkacak çok emin konuşmayacağım zorlansakta kazanırız ..Ayrıca Bjk,Fb ve Gs'nin sık sık birbirleriyle karşılacağı şu 5-6 haftalık dönemde minimum puan kaybı çok iyi olacaktır ..
sahamöaızda 11 maçtır kaybetmıyoruz son yenılgıyı Oftaşa(Hacettepe)ye aldık.ama bu sfer olmuyacagına inanıyorum yenilmezlik devam edecek ve lderlikte devam eder diyorum.
Fırtına'nın 'Tarihi' maçı!
Lider sahne alıyor... Trabzonspor, tarihte ilk kez karşılaşacağı Hacettepe´yi yenip tahtını sağlamlaştırmanın planlarını yapıyor.
İsim değiştirdiler
Kısa bir duraklama döneminin ardından geçtiğimiz hafta Belediyespor’u 4-0 mağlup ederek Süper Lig’e kaldığı yerden devam eden Trabzonspor, bugün iki maçlık bir aranın ardından yeniden taraftarlarıyla buluşuyor. Karadeniz temsilcisinin Avni Aker’deki sınavı aynı zamanda bir ilki de temsil ediyor. Çünkü Gençlerbirliği Oftaş adını terk edip isim değişikliğine giden Hacettepe ile Trabzon Süper Lig tarihinde hiç karşı karşıya gelmedi.
Tek forvet olabilir
Bu ‘tarihi’ maçta Trabzonspor’un tek hedefi var; o da galibiyet. Süper Lig’de liderliği elinde bulunduran Bordo-Mavililer, tahtını korumakta son derece kararlı. Ev sahibinde elinden sakatlanan kaleci Tolga dışında eksik yok. Trabzonspor’da teknik heyetin kalabalık bir orta alan tercihi kullanıp bu kez tek forvet ile de sahaya çıkabileceği öğrenildi. Avni Aker’i tamamen doldurması beklenen taraftarlar da Trabzon’un en önemli kozu.
TRABZONSPOR
Sylva
Serkan
Egemen
Song
Cale
Selçuk
Hüseyin
Colman
Isaac
Yattara (Umut)
Gökhan
HACETTEPE
Ulaş
Orhan
Amir
Teli
Murat
Serkan
Tozo
Olgay
Kadir
Sandro
İbrahim
STAT:
Avni Aker
YAYIN:
Lig TV
SAAT:
19.00
HAKEMLER:
Mustafa K.Abitoğlu
Özgür Çetiner
Alparslan Dedeş
Şu anda lider biziz
Hacettepe bir sürpriz yapar inşallah![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Trabzon çok rahat kazanacaktır. Hacettepe hem kötü kadroya sahip. Hemde bu takımı takım yapan adamı yitirdiler.
Fikirlerim burada
Trabzonspor geçen hafta İBB'yi deplasmanda farklı yenerek kısa süreli çöküşe bir dur dedi ve bizimde puan kaybetmemizle tekrar liderlik koltuğuna oturdu.Bu hafta evlerinde oynayacakları Hacettespor kadro kalitesi olarak Trabzonspor'un altında bir ekip.Trabzonspor daha kaliteli kadrosu olması nedeniyle ve evinde olmanın avantajıyla bu maçı alıp liderliğini sürdürecektir.Hacettepe zorlayabilir Trabzon'u ama mağlubiyet kaçınılmaz son gibi gözüküyor..Bir Beşiktaşlı olarak umarım puan kaparlar bu maçtan..
Bu arada 11 ler belli oldu..
TRABZONSPOR
Sylva
Song
Giray
Serkan
Cale
Hüseyin
Selçuk
Colman
Yattara
Isaac
Gökhan Ünal
HACETTEPE
Ulaş
Admir
Sandro
Da Silva Tozo
Kadir
Lika
Serkan Atak
Muhammet
Orhan
Murat
İbrahim Şahin
So what?
Saike
Trabzon 3lü Savunmamı Oynuyor Egemen Yada Tayfun Cora Yokta
Bol gollü bir maç bekliyorum. Hacettepe süpriz yapacağını hissediyorum. Bu arada maç başladı.![]()
Dk 15 Gol Yok
ilk yarı Colman'ın goluyle 1-0 bıttı
Dk 65 daha maç 1-0 Colman'ın golüyle devam ediyor.
Colmanın Atması İyi Olmuş Geçen Hafta Birazcık Kırdılar Penaltı Olayında
Colman'In golü süperdi ama![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
ıkı takımıda tebrık ederım başabaş müğcadele olmus skor fazla doyurucu degıl ama lıderız önemli olan da bu
Trabzonspor yine Lider..
Son dakikada yürekleri ağızlara getiren bir pozisyon oldu ama gol olmadı.Bir sürpriz olmadı yani.Beklediğim/beklenilen gibi Trabzonspor bu maçı evinde kazanarak tekrardan liderlik koltuğuna oturmasını bildi.Maçı fazla takip etmediğim için maç hakkında pek bir bilgim yok.O yüzden maçla ilgili yorumda bulunamayacağım.Lafın özü;Tebrikler Trabzonspor..
![]()
So what?
Saike
Tebrikler Trabzona
Trabzonspor futbolu ile hiç umut vermiyor açıkcası;
Trabzonun organize olan ataklarını 10 haftadan beri göremedim.Hep şut savunma arkasına yada Derbilerde çok puan kaybı yaşar trabzonspor.Yeni bir takım olusturdular tabi hemen uyum saglanması beklenemez ama ilk sene şampiyonluk çok zor gibi duruyor.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Zorlanacağımızı belirtmiştim .. Yeni bir değişim yaşadı Hacettepe .. Çok koşuyorlar mücadele ediyorlar diğer haftalara oranla ve zannediyorum bunun meyvesini ilerleyen haftalarda toplarlar .. Bize gelirsek golü bulduktan sonra maçı adeta uyuttuk diyebiliriz .. Son dakikalara bir fark geride girdiği için Hacettepe golü aradı çok net bir pozisyonda buldu Hüseyin'in hatasıyla fakat değerlendirmedi .. Colman'ın golü ise harikaydı .. Artık alıştık her hafta biri uzaktan asıyor ..![]()
Colman çok formda gerçekten.Geçen haftaki penaltı olayından sonra da hala bu kadar istekle oynaması bence çok sevindirici bir durum.Ben olsam bu kadar istekli olamazdım.
Topu zor posizyonda söküp alışı ve müthiş vuruşu gerçekten harika...
Tebrikler Trabzonspor'a,liderliği alamadık yine![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Giray'in bi yumrugu var, az bile yapmis...
Ben olsam daha kotusunu yapardimya neyse.
Mac zorlu gececegi belliydi, Erdogan Arica herzaman bizi sevmistir. Zaten hangi takima gitse ilk maci bizle oluyoyine maglubiyetle basladi.
Lideriz suan, biraz stres yapmamiz normal alisik degiliz. Aliscaz ama
Maçın hemen başında Yattara'nın sağdan 2-3 kişiyi oyundan düşürüp kestiği orta ve Isaac'ın kafa vuruşu tek organize atağımızdı.Bunun dışında hep uzaktan yokladık kaleyi Selçuk , Serkan , Gökhan Ünal'ın gol olabilecek ama kalecinin devleştiği pozisyonlar oldu zaten gol de yine uzaktan bir vuruş ile geldi. Colman'ın golü mükemmel ötesiydi , topa gelişine öyle bir vurdu ki enfes bir faso alarak gol oldu. Artık ortasahamızda kaleye şut çekebilen Selçuk,Colman gibi oyuncuları görmek sevindirici..
Şu an lideriz ama henüz takım olabilmiş değiliz. Bunda gerek Ersun Yanal'ın sistemsizliği gerekse de hücum oyuncularımızın formsuz oluşu ön plana çıkıyor.
Kayseri'den gelen Gökhan Ünal yokları oynuyor , bir tane kafa topu alamıyor çok dağınık. O çıkıyor Umut giriyor al birini vur ötekisine. Keza Isaac ve Yattara'da bu maç çok formsuzdu.
Önümüzdeki Sivas, Kayseri, Fener maçları herşeyi daha net ortaya koyacak. Belli olmaz belki o maçlarda daha iyi oynarız ama şuan çok açık bir şekilde liderliğe yakışacak bir oyun oynamıyoruz.
Son olarak ta Serkan Balcı bu takımda ortasaha da oynar. Artık başka yerlerde ısrar edilmemesi gerekiyor. Sırf Hüseyin oynayacak diye bu yanlışlığa düşüyor Ersun Yanal.
Neyse maç fotolarına geçelim. Adamım Colman
İbo
![]()
Egemenin sakaLLarı çok komik. Yahu TrabzonsporLu arkadaşLardan birisi şu adamı bir berbere göndersin![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Kurtlar Vadisi Pusu'da bi aralar mizancılar vardı abi onlara benziyo.
Maçın tamamını izlemesemde dinledim. İlk yarının son dakikalarında müthiş bir baskı kurdu Trabzonspor. Gol bir şekilde gelecekti. Colman golü attı Trabzonspor rahatladı. Fark açılır derken 1-0'lık skorla bitti. Daha sonra Colman'ın golü TV'den izledim enfes bir gol atmış. Takımda bir birlik havası hakim sanki. Colman geçen haftaki hareketten sonra bu kadar iyi oynaması bunun bir göstergesi bence. Eğer Trabzonspor böyle devam ederse ve oyununuda biraz olsun ilk haftalardaki gibi sergilerse şampiyon olur...
I'm back...
dün rezil bir oyun sonrası gelen 3 puan.inanın son dakikalrda tribünde benim gibi herkes sinir krizi geçirdi.son dakikalrda anlamsız bir geriye yaslanma en sonunda bir gol atıyordu hacettepe zor kurtardı takım.dün oyunda hiç bir organize atak yapamadık colmanın uzaktan golü olmasa berabere bitiyordu maç .sıfır pozisyon ile maç kazandık ama sonundada lideliği kaptırmadık.hafta içi oynanacak bjk kupa maçından çok endişeliyim açıkcası bu futbolu gördükten sonra