1 ile 17 arası toplam 17 sonuç

Konu: sistem gereksinimleri

Hybrid View

Default sistem gereksinimleri

benim aklıma çok kötü bişey takıldı.sistem gereksinimlerinde 128 mb ekran kartı diyor.ama 3d görüntü için bşka bi ekran kartı var.benim ekran kardım ndivia fx5200 şmdi ben bu ekran kartıyla 3d izleyemiyecekmiyim yha.valla ağlamak üzereyim.nolur oynarsın diyin...

Nesil
    2004
    Yer
    İstanbul

bugun bi arkadasla konustum,onda da aynı bu ekran kartından varmış,çalışması lazım,oynarsın.

s.a oynarsın dostum bendede aynı ekran kartı varr hiçç takılmadan takır takır oynuyom bn hiçç bi sorun olmaz..

Quote Originally Posted by umitmilli View Post
    benim aklıma çok kötü bişey takıldı.sistem gereksinimlerinde 128 mb ekran kartı diyor.ama 3d görüntü için bşka bi ekran kartı var.benim ekran kardım ndivia fx5200 şmdi ben bu ekran kartıyla 3d izleyemiyecekmiyim yha.valla ağlamak üzereyim.nolur oynarsın diyin...
    O kadar üzülme canım benimde ATI RADEON 9250 (250MB) ekran kartı var FM09 a yetiyo ama ATI desteklemiyo oyunu büyük ihtimalle.FM09 çıktığında aynı şey olursa ekran kartını değişirim.

tmm saolun arkadaşlar. ben demoyu izledim takılmadan oynadım.çok mutluyum şuan hayata pozitif bakıyorum artık inş herkeste sorunsuz çalışır.en zor olanı basın toplantısı.türkçe olsa ne güzel olurdu

Nesil
    2008
    Yer
    Şanlıurfa

Quote Originally Posted by umitmilli View Post
    tmm saolun arkadaşlar. ben demoyu izledim takılmadan oynadım.çok mutluyum şuan hayata pozitif bakıyorum artık inş herkeste sorunsuz çalışır.en zor olanı basın toplantısı.türkçe olsa ne güzel olurdu
    Oynadığına sevindim bol FM li günler

Ya peki benim külüstür 64 mb geforce ekran kartım oyunu hiç mi açmayacak yoksa sadece 3d maçları mı izleyemeceğim? Hiç açmıcaksa demoyu boşuna indirmeyim

Quote Originally Posted by caner_bagci View Post
    Ya peki benim külüstür 64 mb geforce ekran kartım oyunu hiç mi açmayacak yoksa sadece 3d maçları mı izleyemeceğim? Hiç açmıcaksa demoyu boşuna indirmeyim
    Hiç açmaz büyük ihtimalle.Sen o ekran kartını satayım desen üstüne para vermen lazım

ya benimgi geForce6500 ama 3d oynarken takılıyo fifa 2009 da bile takılmadı.bu demoyla alaklı bişeymi yoksa pc den mi kaynaklanıyor.(ki ben512 ram le cod4 ü bile paşa paşa oynadım)

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

Quote Originally Posted by nightmare777 View Post
    ya benimgi geForce6500 ama 3d oynarken takılıyo fifa 2009 da bile takılmadı.bu demoyla alaklı bişeymi yoksa pc den mi kaynaklanıyor.(ki ben512 ram le cod4 ü bile paşa paşa oynadım)
    O genellikle herkesde oluyor takılarak oynamak.Oyunun veribatının büyük oluşundan kaynaklanıyordur.Fifa 09 ' da 3D daha yüksek olabilir.Fm 09 ' da ise oyun ayrıntıları çok olduğu için 3D görüntüyüde etkiliyor olabilir.Benimki Geforce 5500 kasmadan oynayabiliyorum.Ramin kaç senin ?

512 ram var ama dediğim gibi aynı bilgisayarla call of duty 4 ü takılmadan oynayıp bunu oynayamamak zoruma gidiyo.takılma sadece 3d de ve yeni versiyon 2 d de oluyor yoksa oyunun normal akısı geyat guzel

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

512 ram var ama dediğim gibi aynı bilgisayarla call of duty 4 ü takılmadan oynayıp bunu oynayamamak zoruma gidiyo.takılma sadece 3d de ve yeni versiyon 2 d de oluyor yoksa oyunun normal akısı geyat guzel
    Dediğim gibi genellikle herkesde oluyor bu.Bunun için başlık açanları bile görmüştüm.Kafana takma bence 3D hatalarından biri olabilir.

Bu durumun fulll oyunda değişme ihtimali varmı peki ?

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

Bence yok.Pc ' nin özelliklerinden kaynaklanma ihtimali %80 3D ' den kaynaklanma %20.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Sanırım Konu Silinicek.Bkz.

http://forum.turksportal.net/vb/show...=1#post1284623
    .
    .
    .

Aynı şey fifa 2009 un demosunda da geçerliydi.Dev makinalarda bile herşey min de de olsa kasma yaşanıyordu.Bunun sebebi demo olmasıymış ki Tam sürüm gelince düzeldi.Fm içinde geçerli bu durum.
    Tourner dans le vide, tourner dans le vide..
    Et je m’envole, vole, vole, vole, vole...

Arkadaşlar FX5500 256MB ekran kartı ve 768MB ram var. maç esnasında oyun takılıyor. acaba bilgisayarımın özelliklerinin yetersizliğinden mi oynanıyor?

64 mb ile 2 d oynayabilirmiyim?daha doğrusu 2008 i tek lig seçerek oynadığım bilgisayarımla bunu da aynı şekilde oynayabilirmiyim?

Mesaj Yetkileri