1 ile 10 arası toplam 10 sonuç

Konu: FM 2008'deki korner gollerinden sonraki yeni bela--Frikikler!!

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

Default FM 2008'deki korner gollerinden sonraki yeni bela--Frikikler!!

Evet arkadaşlar şu ana kadar oynayıp ta FM 2009 ile ilgili edindiğim en baskın izlenim şu..

Fm 2008 de korner golleri (atılanlar ve yenilenler ) herkesi sinirlendiriyordu. Fm 2009 da yapımcılar yeni bir sürpriz ile karşımızdalar. Evet korner golü sorununu çözmüşler ancak bu sorunu frikiklere yamamışlar sanırım Frikikten hemen hemen her maç ( ya da 2 maçta 1 ) gol oluyor. Bu oyunda frikikten kazananlar ve canları yananlar bir hayli fazla olacak.

Turnuvalarda da sanırım iyi frikikçilerin olduğu takımları seçenler bir adım önde olacaklar. Özellikle Sao Paulo ve Ceni ikilisinden turnuvalarda büyük performans bekliyorum.
    Bir Dost

Hellbells

Nesil
    2008
    Yer
    fm

acaba ben iddaa lig b'de oynadığım için mi bilmiyorum ama 15 maç yaptım neredeyse daha 1 tane frikik golü olmadı. ne attım ne yedim.dağlara taşlara vuruyorlar genelde.

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

Quote Originally Posted by Coupet View Post
    acaba ben iddaa lig b'de oynadığım için mi bilmiyorum ama 15 maç yaptım neredeyse daha 1 tane frikik golü olmadı. ne attım ne yedim.dağlara taşlara vuruyorlar genelde.
    Olabilir enteresan Ben de ilk mesajı yazarken Fb ile oynuyodum 43.saniyede Alex frikik golü attı. Gol kralı olacak bu gidişle. Demo da da Wolwes ile oynamıştım yine atıyorlardı frikik golleri.
    Bir Dost

Hellbells

Nesil
    2008
    Yer
    fm

Quote Originally Posted by Hellbells View Post
    Olabilir enteresan Ben de ilk mesajı yazarken Fb ile oynuyodum 43.saniyede Alex frikik golü attı. Gol kralı olacak bu gidişle. Demo da da Wolwes ile oynamıştım yine atıyorlardı frikik golleri.
    demoda ben chelsea ile oynuyordum ve baya frikik golü atıyorduk. ben de demiştim herhalde görüp düzelttiler ondan olmuyor. meğer benim oyuncular atamıyormuş

5. Default

Tamamen tesadüf,bende Lincoln dağlara taşlara vururken Linderoth uzaktan zımba gibi vurup atıyor frikik gollerini

Cidden her frikik gol oluyo bana gore bunu birz sacma yapmışlar Bizim içinde kotu oluyo sonucta

Lincoln kornerden attı bende o kadar başka duran toptan ne yedım ne attım

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Hollanda 2. Ligi'nde RKC Waalwijk ile oyuna basladim.

Ilk golu ben yedim; 30metreden vurduklari top ust direkten donup, halihazirda ziplamis olan kalecime carpip gol oldu.

Ama ben bu ilk hazirlik macimda iki frikik goluyle galip geldim..

Var bi acayiplik ama...

çok saçma oluyo yaa öle her frikik gol olurmu

Nesil
    2008
    Yer
    fm

ama bu sorun fm 2008'de de vardı. hatta ben konu açmıştım. açmamışsam da bir konunun içine yazmış olmam lazım. kaleyi karşıdan gören frikiklerin çoğu goldü.hem de 2. lig 3. lig hiç farketmeden. yani bu sorun yeni başlamış bir sorun değil. 2009'da biraz abartılmış o ayrı.

Mesaj Yetkileri