Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 63 sonuç

Konu: İşte A Milli takım kadrosu!..

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Post İşte A Milli takım kadrosu!..

İşte A Milli takım kadrosu!..

2010 Dünya Kupası eleme grubu maçlarına verilen arayı değerlendiren A Milli Takım’ın Avusturya ile 19 Kasım tarihinde deplasmanda yapacağı özel maçın kadrosu ve programı belli oldu.

Elmacık kemiği kırık olan Galatasaraylı futbolcu Servet Çetin, sağlık durumunun riske edilmemesi için A Milli Takım aday kadrosunun dışında bırakıldı.
    A Milli Takım kadrosunda şu futbolcular bulunuyor:

"KALECİLER"
    1-"VOLKAN DEMİREL "FENERBAHÇE
    2-"CENK GÖNEN"DENİZLİSPOR

"SAVUNMA OYUNCULARI"
    3-"GÖKHAN GÖNÜL"FENERBAHÇE
    4-"SABRİ SARIOĞLU"GALATASARAY A.Ş.
    5-"CEYHUN GÜLSELAM"TRABZONSPOR A.Ş.
    6-"EREN GÜNGÖR"KAYSERİSPOR
    7-"GÖKHAN ZAN"BEŞİKTAŞ A.Ş.
    8-"HAKAN KADİR BALTA"GALATASARAY A.Ş.
    9-"CANER ERKİN"CSKA MOSCOW

"ORTA SAHA OYUNCULARI"
    10-"SERKAN BALCI"TRABZONSPOR A.Ş.
    11-"KAZIM KAZIM"FENERBAHÇE
    12-"AYHAN AKMAN"GALATASARAY A.Ş.
    13-"MEHMET AURELIO"REAL BETIS BALOMPIE
    14-"NURİ ŞAHİN"BORUSSIA DORTMUND
    15-"TUNCAY ŞANLI"MIDDLESBROUGH FC
    16-"ARDA TURAN"GALATASARAY A.Ş.

"HÜCUM OYUNCULARI"
    17-"HALİL ALTINTOP"FC SCHALKE 04
    18-"SİNAN KALOĞLU"VFL BOCHUM
    19-"SEMİH ŞENTÜRK"FENERBAHÇE
    20-"MEHMET YILDIZ"SİVASSPOR
    A Milli Takım kadrosu, 16 Kasım Pazar günü saat 17.00’de Çınar Hotel’de toplanacak.
    17 Kasım Pazartesi saat 12.00’de özel bir uçakla Avusturya’nın başkenti Viyana’ya hareket edecek olan Milli Takım kafilesi, uçuştan önce saat 10.15’te Mercedes’in Hadımköy’deki pazarlama müdürlüğünde düzenlenecek araç teslim törenine katılacak.
    Viyana’da Marriott Hotel’de konaklayacak A Milli Takım, 17 Kasım Pazartesi günü maçın oynanacağı Ernst-Happel Stadyumu’nda saat 19.00’da basına kapalı bir antrenman yapacak.
    Milli Takımlar Teknik Sorumlusu Fatih Terim, 18 Kasım Salı günü saat 19.00‘da Ersnt-Happel Stadyumu’nda bir basın toplantısı düzenleyecek. Milli Takım, son antrenmanını aynı gün ilk 15 dakikası basına açık olmak üzere saat 19.30’da yapacak.
    Ernst-Happel Stadyumu’nda 19 Kasım 2008 Çarşamba günü oynanacak ve TSİ 21.30'da başlayacak karşılaşmayı Almanya Futbol Federasyonu’ndan Manuel Grafe yönetecek. Grafe'nin yardımcılıklarını Detlef Scheppe ve Kai Voss yaparken, maçın dördüncü hakemi Avusturyalı Thomas Steiner olacak.
    A Milli Takım kafilesi, 20 Kasım Perşembe günü yerel saatle 10.50’de özel bir uçakla Viyana’dan İstanbul’a dönecek.

Bence kadro berbat.Bir hazırlık maçıda olsa bilmiyorum yani.Terim ne düşünüyor acaba

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Fatih tekke yine yok...Hala takıntılar devam ediyor.Milli takımdan sogumaya bile başladım..Mehmet yıldıızı cagırıyor ama onuda oynatmıyor..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Mehmet Topuz yok; Serkan yerine aalınabilirdi. Diğer isim Sinan; Fatih Tekke olabilirdi. Gerci farketmez, tek fc oynuyoruz ve bu isim Semih olacak, 2. isim de Halil olur.

Ceyhun ve Eren'in cagırılması iyi olmuş. Genel itibari ile iyi gibi görünüyor.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Selçuk Şahin kesinlikle olmalıydı ...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

İbrahim Toraman Nasıl bu Takımda oynatılmıyor AnLamıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Ah Fatih Hoca dene şu Egemen'i artık ..

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

Egemen yok Fatih Tekke yok.. Fatih hoca ne denemeye çaLışıyor ..

Quote Originally Posted by Fietra 10 View Post
    Ah Fatih Hoca dene şu Egemen'i artık ..
    Egemen, Bursaspor'dayken bende böyle bağırıyordum hatta TS'ye gideince kesin seçilir diyordum ama olmadı F.Terim, Egemen'i hiçbir şekilde Milli Takım kadrosunda düşünmüyor öyleki stoper yokluğu çektiğimiz EURO 08'de G.Zan'ı sakat sakat kadroya aldı onu çağırmadı nedenini ise " Topu oyuna sokamıyor." diye açıklamıştı. Hoş diğerleri çok biliyorya.
    Kadroya gelince Milli Takım Yedekleri gibi olmuş. Buradan sivrilen 2-3 oyuncuyu As takıma dahiledilir.
    "Bursalı Sinan'ın" seçilmesine çok sevindim...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

ona buna yarum yapmaya gerek yok.Gökhan Zan'ın olduğu bir kadroya iyi demem beklenemez.Takıntılara devam.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Kadroyu yine beğenmedim, klasik Fatih Terim kadrosu...O kadar çok hata var ki bana göre şu olmalı şu olmamalı diye yazmaya üşeniyorum artık, her defasında aynı kişiler Milli Takımda.Eren ve Cenk'in milli takıma alınması olumlu şeyler o kadar...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Mehmet Topuz'a milli şok!

Kayserispor'un tecrübeli oyuncusu Mehmet Topuz, A Milli Takım kadrosuna çağrılmayışının üzüntüsünü yaşıyor. 19 Kasım'da Avusturya ile deplasmanda özel bir maç yapacak olan A Milli Takım'ın kadrosu ve programı belli olurken, Kayserispor'un ve Milli Takım oyuncusu Mehmet Topuz, bu maç kadrosuna alınmadı. Topuz'un kadroya alınmaması Kayserispor cephesinde üzüntü yarattı. Son haftalardaki performans düşüklüğü nedeniyle eleştirilen Mehmet Topuz, Milli Takımlar Teknik Sorumlusu Fatih Terim'in isteği üzerine bu kadroda kendine yer bulamadı.
    Öte yandan Kayserispor'un genç savunma oyuncusu Eren Güngör, Milli Takıma çağrılmanın mutluluğunu yaşıyor. Genç oyuncu, son haftalarda gösterdiği performansı ile spor kamuoyunun dikkatini çekmeyi başarmıştı. Milli Takım kadrosuna kadar çağrılma başarısı gösteren Eren Güngör, Kayseri'nin de gururu oldu.
    Faruk Aydemir - KAYSERİ

14.11.2008
    Kaynak : Sporx.com

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Topuz yok Selçuk İnan yok ama son dönemde neredeyse kendi taraftarlarının bile sevmediği Kazım kadroda illa sağ açık diye aldım diyecekse Ankaraspor'dan Özer'i çağırsın 6-7 tane asisti var sezon başından beri...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

M.topuz formsuzdu bu aralar alınmaması doğal bence..Selçuk inanada oynadığı dönemde oldukça acemi ve beceriksiz gözüktü..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    M.topuz formsuzdu bu aralar alınmaması doğal bence..Selçuk inanada oynadığı dönemde oldukça acemi ve beceriksiz gözüktü..
    Shamur1 Görmesin diyeyim ben sana

Kadro ile ilgili yorumuma gelecek olursak bence seçimler çok kötü kazım ne yaptıki kadroda anlayamıyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Ben 17 yıllık yaşamımda böyle milli kadro görmemişim. Tek tek yorum yapmayacağım, ama şu kadroda Emre Aşık bence kesinlikle olmalıydı...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Elimizde iyi bir sağ açık yok kazım bence iyi bir seçim üstelik milli takımda gayet iyi oynuyor..F.terim faktörü bence..

Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
    Shamur1 Görmesin diyeyim ben sana

Kadro ile ilgili yorumuma gelecek olursak bence seçimler çok kötü kazım ne yaptıki kadroda anlayamıyorum..

Selçuk'un trabzonspordaki oyununu bende beğeniyorum ama miilli takımda oynadığı birkaç maçta çok kötü oynadı bence çok pas hatası yaptı vs..

Genel oLarak bir hazırlık mçı için iyi bir kadro.Eren ve Cenk in çağrılması güzel,sevindim bu isimleri gördüğüme.

Nesil
    2006

Bu bir hazırlık maçı, şu alındı veya şu alınmadı tartışması yapmak yanlış. Fatih Terim burada yeni isimler denemek için bu kadroyu tercih etti.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Eren Güngör'ün sonunda seçilmiş olması sevindirici genç oyuncuların denenmesi gereken bir maç bir çok oyuncunun bu maçta milli olacaklarını düşünüyorum..Uzun süre milli forma giymeyenler içinde tabi..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Artık ligimizde açık aragol krallığını da yakalayan Mehmet Yıldıza verilmeli şu 9 numaralı forma. Sağ tarafından sol tarafına dönene kadar 9 saniye geçen Semih ve diğerleri değil. Bu adam bağırıyor. Gerçek santrafor benim diye.
    Fikirlerim burada

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

hani nerde cagrilmasi gereken futbolcular

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Sanırım Terim döneminde hiç bir zaman işte kadro bu olur diyemeyeceğiz..Tamam bu bir hazırlık maçı ama resmi maçlardaki kadrolarıda biliyoruz.Yinede bu işin başındaki isim Fatih Terim.Saygı duymak zorundayız..
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Bu yine nasıl bir kadro ya böyle Selçuk İnan yok Egemen yok Mehmet Topuz yok Ceyhun, Serkan Gökhan Zan gibi oyuncular var yine berbat kadro Mehmet Topuzun falan ölüsü Serkandan falan iyi ama kadroda yok birşey demiyorum artık grupta estonya ile berabere kaldık ama hala aynı hatalar devam ediyor.

Sadece Eren,n çağrılmasına sevindim onuda biliyordum zaten

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Herkes kendi açısından bakmış bende bakayım. Kazım Kazım oynuyorsa bu takımda Serdar Özbayraktar'da oynayabilir...
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Mehmet Çakır kesinlikle olamlıydı kadroda.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Mehmet Çakırda olmayı hakeden isim gerçekten

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Fatih Terim Ceyhun Gülselam'a kızını vericek galiba.. Adam kadronun fix elemanı yahu..

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by FenerBahceLi View Post
    Fatih Terim Ceyhun Gülselam'a kızını vericek galiba.. Adam kadronun fix elemanı yahu..
    Yalnız hakkını yememek lazım eleman bu sene bizde oynadıgı maçlarda iyi performans sergiledi ve henüz 20 yaşında .. tabi önemi büyük maçlar öncesi olmasa bile böyle hazırlık maçlarında mutlaka kadroda olmalı .. Ayrıca iddia ediyorum 3-4 seneye kadronun değişmez elemanıda olacak .. Zaten oynadıgı milli maçtada gayet iyi performans sergilemişti ..

Ayıca eleştirmeden önce belli bir süre oyuncuyu takip etmekte fayda var ..

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Oyuncuyu takip etme fırsatımız olmadı çünkü trabzonda 11de başlayamıyor ama milli takımda arada bir ikinci yarı oyuna giriyor ondada o kadar göze batan bir oyun oynamıyor yani terimin yeni manevi oğlu heralde

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri