1 ile 18 arası toplam 18 sonuç

Konu: Maç ayrı, Spiker ayrı, Skor ayrı...

Nesil
    2007
    Yer
    Üsküdar

Exclamation Maç ayrı, Spiker ayrı, Skor ayrı...

Maçın ilk yarısıni normal izliyorum. İkinci yarı kopuyor. Görüntüler kendi kafasına göre Spiker kendi kafasına göre takılıyor.

Maçı adam gibi oynayamıyorum. İkinci yarı fiyasko. Takım Konuşmaları yapılmıyor. Maç sonunda takım konuşması taktiksel değişiklik gibi algılanıyor "confrim changes"a basınca da oyu takılıyor kalıyor. Oyna diyorum ilerlemiyor. Değişiklikler yapılıyor diyor kalıyor. Oyun ilerlemiyor ve oyunu kapamak zorunda kalıyorum.

Bi' maçta spikerin anlatımına göre bi' oyuncm tam 4 sarı kart gördü. Fakat kırmızı kart görmedi. Sadece bir sarı kart görmüş gibi gözüktü. Ne yapmam gerekiyor.

Lütfen acil yardımlarınızı bekiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ilginçtir, bu sorun bana bir kere fm2005 te olmuştu. Bizim adamlar taç kullanıyor; ama spiker gol falan diyor ve hakkaten de gol oluyor. Yeni oyuna başla. olmadı sil baştan yükle. En basit yöntem

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

Quote Originally Posted by poggerpohl View Post
    Maçın ilk yarısıni normal izliyorum. İkinci yarı kopuyor. Görüntüler kendi kafasına göre Spiker kendi kafasına göre takılıyor.

Maçı adam gibi oynayamıyorum. İkinci yarı fiyasko. Takım Konuşmaları yapılmıyor. Maç sonunda takım konuşması taktiksel değişiklik gibi algılanıyor "confrim changes"a basınca da oyu takılıyor kalıyor. Oyna diyorum ilerlemiyor. Değişiklikler yapılıyor diyor kalıyor. Oyun ilerlemiyor ve oyunu kapamak zorunda kalıyorum.

Bi' maçta spikerin anlatımına göre bi' oyuncm tam 4 sarı kart gördü. Fakat kırmızı kart görmedi. Sadece bir sarı kart görmüş gibi gözüktü. Ne yapmam gerekiyor.

Lütfen acil yardımlarınızı bekiyorum.
    Arkadaşım aynı sorun bende de oluyor bende bir çözüm arıyorum lütfen yardımınızı esirgemeyin.
    Dakika 60'tan sonra tamamen maç kontrolden çıkıyor.Lütfen yardım edin ne yapmamzı lazım.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Spikere göre Galatasaray'a yeni aldğım Stevın İversen 2 gol attı ama ben o oyuncuyu takıma alışamadı diye oyuna bile almadım.LÜTFEN YARDIM EDİNNN!!!
    Last edited by wolfson : 19.Şubat.2008 at 14:20 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    turksportal...

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Spiker Türkçe mi?

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

Quote Originally Posted by Karizma_Aykut View Post
    Spiker Türkçe mi?
    Hyr normal sipiker birde sorun sadece spiker'de değil tüm maçta hata oluyor.Normal maç oynanırken birden gol tekrarına giriyor ve hiiiiiç olmamış bir golün tekrarını izliyorum durup dururken.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ya arakdaşlar hiiiiç ilgilenen yok mu lütfen biraz ilgi site yöneticileri ne yapmamız gerektine dağir bir kelime bile etmedi.Ben bu başlığı aynı şekilde genel tartışmalar bölümüne de yazdım ama orda da olduğu gibi tık bile yok lütfen biraz İLGİ.
    Last edited by wolfson : 19.Şubat.2008 at 19:43 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    turksportal...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

yani bilgim olsam yazıyım diyecem de bilgim yok ki

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Neden kaynaklandığını bilmiyorum. Ancak oyunu yeniden kurmanı önerebilirim.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Oyunu kökten sil gitsin sonra tekrar kur Atakan.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    Üsküdar

Bu sorun sadece Porto oyunumda. Diğer kayıtlı oynlarımda bu sorun yok. Bu yüzden büyük ihtimalle Porto Kariyer'imi sonlandıracağım. Fakat daha kesin bir şey yok. Belki çözerim.

Klasik yöntem sil baştan yükle bence.Mümkünse başka cd den.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Ya arakdaşlar hiiiiç ilgilenen yok mu lütfen biraz ilgi site yöneticileri ne yapmamız gerektine dağir bir kelime bile etmedi.Ben bu başlığı aynı şekilde genel tartışmalar bölümüne de yazdım ama orda da olduğu gibi tık bile yok lütfen biraz İLGİ.
    Şimdi önce adama bir dur derler değil mi?

O konuda oldugu gibi yine bildiklerimi yazayım. Oyunu oynarken sık sık simge durumunu küçülttüğümde bende bu sorunla karşılaşıyordum. Ancak bunu yapmadıgımda bir sorun olmuyor. Belki alakasız ama bir denemekte fayda var. Yada skinden kaynaklanan bir sorun olabilir. Skini değiştirmeyi deneyin diyeceğim ancak default skinde alıyordum ben bu hatayı.

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

Bende Hiç oLmadı oyunu siLip tekrar yükLemeni tavsiye ederim Türkçe yama kuLLanma

skinden kaynaklanıyor.birkere başına geldiğinde orjinale dönsende geçmiyor. bilgisayarındaki fm ile ilgili bütün herşeyi sil ve oyunu tekrar yükle.en ufacık kalan birşeyde bile sorun devam ediyor. ben format attım ancak öyle kurtuldum. save dosyasıyla falan alakası yok.

Çok garip bir olay ya. Şimdi sadece Porto karıyerımde oluyo dıyosun dıgerlerınde sorun yok dedın. Save dosyası herhalde işlenırken bı yerde fermuarın diş atması gibi bişey oluyor herhal, daha sonrada yanlış yerden devam edıyor ama o kadar senedir oynarım bu oyunu böle bişey gormedım.

Yabancı forumlarda fılan başına gelen varmı acaba site yöneticileri tarafından görülüp duyulan ?, hakikatten sabah sabah çok enteresan geldı bana bu olay.

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

Bazı arkadaşlar skinden dolayı dediler.Ben defult sikini kuıllanıyorum.Bir arakadaşım da türkçe yama kullanma dedi.Ben türkçe yama kullanıyorum ondan kaynaklanmış olabilir saolun.
    turksportal...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Aslında problemin çözümü için daha detaylı bilgi verilmeli diye düşünüyorum.

Problemin ne olduğunu biliyoruz.

Problemi yaşayan arkadaşlarımız farklı skinler kullanıyorlar mı?

Yeni oyun açtığınızda da sorun devam ediyor mu yoksa sadece kayıtlı oyununuzda mı oluşuyor.

Bu tip bilgileri vererek herkeste ortak olan kısımları görüp ona göre vereceğimiz bozulmamış dosyaları gerekli yerlere atarak sorunu çözebiliriz diye düşünüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Aslında problemin çözümü için daha detaylı bilgi verilmeli diye düşünüyorum.

Problemin ne olduğunu biliyoruz.

Problemi yaşayan arkadaşlarımız farklı skinler kullanıyorlar mı?

Yeni oyun açtığınızda da sorun devam ediyor mu yoksa sadece kayıtlı oyununuzda mı oluşuyor.

Bu tip bilgileri vererek herkeste ortak olan kısımları görüp ona göre vereceğimiz bozulmamış dosyaları gerekli yerlere atarak sorunu çözebiliriz diye düşünüyorum.
    Arkadaşım farklı skin kullanmıyoruz ama türkçe yaması kullanıyorum geçen seneninkini bu bi sorun olabilir.Bu gün yeniden yüklücem oyunu.İçimden yeni bir cd almak geliyo ama o kadar para boşuna mı gidecek o kadar para werdik orjinaline
    turksportal...

aynı şey 1 ay önce benim başıma geldi ve ne yaptıysam düzelmedi format attım düzeldi tek çare format atmak düzeltmek için tam 1 hafta uğraştım olmadı girmediğim site kalmadı her siteye konu açtım ama tek çare format bide oyun skin ini değiştirince oluo kulub logolarından falan bazılarında oluo bazılarında olmuo...

Mesaj Yetkileri