1 ile 4 arası toplam 4 sonuç

Konu: Ferrari Başkanı Televizyonu Kırdı

Nesil
    2007
    Yer
    .

Default Ferrari Başkanı Televizyonu Kırdı

Ferrari başkanı televizyon kırdı

Formula 1 takımlarından Ferrari'nin Başkanı Luca di Montezemolo, McLaren Mercedes'in İngiliz pilotu Lewis Hamilton'un şampiyonluğuna tahammül edemeyince, televizyonunun ekranını patlattı. Montezemolo, Mugello Pisti'nde takımının bir etkinliği sonrasında düzenlediği basın toplantısında, Brezilya Grand Prix'sini izlediği sırada, Hamilton'ın sezon şampiyonu olacağını anlayınca, televizyonun ekranını patlattığını söyledi.
    ''İtiraf edeyim, televizyonu kırdım'' diyen Montezemolo, televizyon patladığında çıkan korkunç ses üzerine, yan odada bulunan kızının çığlığı bastığını belirtti.
    Ferrari başkanı, ''Allah'tan bir televizyonumuz daha vardı da pilotların kürsüye çıkışlarını izleyebildim'' dedi.

Formula 1 tarihinin en genç şampiyonu olan 23 yaşındaki Hamilton, Brezilya Grand Prix'sini 5. sırada bitirmiş, ancak genel klasmandaki puanı sayesinde, sezon şampiyonu olmayı başarmıştı.
    Markalar klasmanının birincisi Ferrari'nin Fin pilotu, Malezya ve İspanya Grand Prix'lerinin birincisi Kimi Raikkonen ise 3. olmuştu.
    Kıyamet kopacak da olsa bırakınız adalet yerini bulsun....

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bir çok insan yerinde olsa aynı hareketi yapardı sanırım.Biz Fm oynarken bile neler yapıyoruz yani..
    So what?
    Saike

sakary Ali Misafir

Az bile yapmış ben bile deli olurdum.Şemsi abinin dediğide doğru biz fm oynarken neler yapıyoruz...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

FM Oynarken hiçbirşey yapmıyoruz yaa ben sadece klavyeyi kırıyorum o kadar

Bu arada ister tv kırsın ister başka bişey yapsın sonuçta Şampiyon Hamilton

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Mesaj Yetkileri