Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 69 sonuç

Konu: Futbol'da Bir Devrim ! (Solihull Moors)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Futbol'da Bir Devrim ! (Solihull Moors)

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=69090
    okudum kabul ediyorum..

NTV Spor Haber 21.11.2008

Merhaba değerli futbol severler..Tuncay İngilterede göz dolduruyor,Fenerbahçe çıkışta , Beşiktaş derbisi için yoğun güvenlik önlemleri alındı.Galatasaray Uefa^da final oynamak istiyor..Son olarak Emre Sezgin isimli manajer dün , ingiltereye gidip Solihull Moors takımıyla sözleşme imzaladı.İsmi hiç duyulmamış bu Türk teknik adamın , İngiltere'nin en alt liginde göreve başlaması , 2.sınıf ingiliz gazetelerinde "stajerlik deneyimi" olarak adlandırıldı.Gelişmelerle tekrar birlikte olmak üzere..İyi akşamlar.

---- Tanıtım ve Basın toplantısı ----

Bu benim ilk basın toplantım olduğu için bir hayli heyecanlıyım değerli arkadaşlar , o yüzden hatalarım için af diliyorum şimdiden..Takımımız bilindiği gibi amatör ve bir çoğu öğrencilerden oluşan , yarım gün işine giden akşamları antramana katılan, durumları aslında pek de iyi olmayan arkadaşlardan oluşmakta..Öncelikle takımı profesyonelleştirme yoluna gideceğim.Herşey sırayla , elbette hedeflerimiz var.Herşeyin bir anda olmasını bekleyemeyiz.Öncelikle taraftar sayımızı arttırmalı ve seçmelerden takıma katkı sağlayacak bir kaç oyuncuyla anlaşmalıyız.Dün gece uçakla geldim , İstanbul'da ailemi bıraktım , şuanda burada olduğum için mutluyum ve bir amacım var..
    Gazeteci arkadaşlarımın sorusu varsa alabilirim.

Neden Solihull Moors ?

-Deneyimsiz bir teknik adama , hiçbir klübün ihtiyacı yoktur.Bir Morinho , barcelona'da başlamadı kariyerine.

Başarılı olacağınızı düşünüyor musunuz ?

-Herkes başarılı olmak ister..Başarı göreceli bir kavramdır.Kimine lig şampiyonluğu başarıyken kimine ligden düşmemek başarıdır.Benim ilk sene için pek umudum yok , takımı tanımaya çalışıyorum.450-500 kişilik taraftar grubumuz var.Gerekirse onların da fikirlerini alacağız , antramanlardan sonra söyleşilerde bulunacağız.Elbette ki , bir üst lige çıkmak isteriz ancak , eğer kökünüz iyi değilse ve siz bir ağaçsanız çabuk yıkılırsınız..Eğer siz bir lig üst seviyeye çıktıysanız ve eğer ertesi sene düşüyorsanız çıkmanın bir anlamı yoktur..Sağlam bir ekip kurmaya çalışacağım.

Evli misiniz ?

-Özel sorulara cevap vermiyorum..

Transfer politikanız nedir ? Ayrıca taktik nasıl olacak ?

-Transfer , seçmelerden beğendiğimiz oyunculardan olacak , çünkü bütçemizin durumu belli..Atak oynayacağız , korkak olmamak gerek ancak tam taktiği söyleyemem , rakiplerimiz dinlemekte (salonda gülüşmeler oldu)

-Daha fazla soru istemiyorum değerli arkadaşlar.Hayırlı olmasını diliyorum iki taraf için de..

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ..Ve Emre Yeni takımıyla ilk antramanında

Basına kapalı olarak yaptırdığı antramandan sonra taraftarlarla yakından ilgilenen Emre , objektiflerimize takımının formasıyla bayan taraftar ile birlikte işte böyle poz verdi..

------------------------------------------------------------

Gizli olarak ele geçirdiğimiz çift kale antramanda futbolcular yoğun efor sarfettiler.Yeni teknik adamın gözüne girmek için mücadele veren oyuncular , ara sıra sertlik yaptılar.
    Last edited by heavy86 : 21.Kasım.2008 at 03:25 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Merhaba, kariyerinde başarılar dilerim. Premier Lig'e kadar takipçinim. Bakalım benim oyun gelsin bende en alt ligden başlamayı düşünüyorum.

Bu arada Solihull Moors takımı 2007'de sıfırdan kurulmadı, Moor Green ve Solihull Borough takımlarının birleşmesi sonucu oluştu.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Emre'nin imzası , resmi internet sitesinde böyle duyruldu..

@Bursaspor , bilgi için çok teşekkür ederim , bende az önce öğrendim..Klubün tarihine bakıyordum..Ama tüm başarıları - başarısızlıkları sıfırlanmış..Yeni bi tarih açılmış adeta..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Doğrudur, Kettering'e dikkat et derim. Bayağı güzel oynuyorlardı 2008'de. Bir an önce lige başlamanı bekliyorum. İlk sene orta sıralarda bitirsen bile iyidir, neticede ligi tanımış, rakipleri tartmış olursun.

Hedef olarak en fazla 10 senede Premier Lig gibi bir hedef koy bence,
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Vayyy en alt lig kariyeri Başarılar Dilerim
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Işte Yeni Transferlerle Ilk Resim

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Teknik kadro bugün basına tanıtıldı..

MANAGER

EMRE SEZGİN

COACH

ROB ELMES

GOALKEEPERS

DANIEL CRANE
    ADAM RACHEL

DEFENDERS

LEE COLLINS
    PHILIP MIDWORTH
    CARL MOTTERAM
    THEO STREETE
    SIMON TRAVIS
    MICHAEL TUOHY

MIDFIELDERS

ANDY DUCROS
    JUNIOR ENGLISH
    PETER FAULDS
    TIM GOULD
    DARREN MIDDLETON
    ANDY RITCHIE
    JAKE SEDGEMORE
    CRAIG STRACHAN

FORWARDS

DALE ANDERSON
    JAKE EDWARDS
    JASON MOORE
    MARCUS PALMER

Not : Maç sonuçları , analiz , yorumlar ve transfer haberleri bu akşam türkiye saati ile 00.01'de görebilirsiniz..
    Last edited by heavy86 : 21.Kasım.2008 at 11:07 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Başarılar dilerim ilginç bir kariyer olacak

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

00:01'i bekliyorz
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir-Ordu

öncelikle başarılar dilerim...sabırlı ol gerisi kendiliğinden değil.Böyle kariyerlerin artmasını görmek de güzel kendimi bir devrim başlatmış gibi hissettim

çok hoş bi deneyim olacağına emin olabilirsin.en az 5yıl çok zorlanacaksın.takım olmuyacak taktik tutmayacak,oyuncular senin dediklerini yapamayacak ama sürekli takımın başında kaldıkça ve sürekli takımı azda olsa ilertlettikçe herşey yoluna girmeye başlıyacak ve peş peşe başarılar gelecektir..benim hep öyle oldu çünkü.kariyerinde başarılar.takipçinim.sakın yılma.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

TURKSPORTAL.NET BİR İLK !!

SESLİ BASIN TOPLANTISI ..

Emre Sezgin'in ilk basın toplantısı kayıtı aşağıdadır..

http://rapidshare.com/files/166073229/mr.mp3

sakary Ali Misafir

ne takımı bu ya

hadi bakalım neler yapacan

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Bence ses kayıtlarını öyle değilde dinlenebilecek şekilde versen daha iyi olur. Bu arada 00:01'e az kaldı, bekliyoruz.

Ben şimdi o ses kaydını dinlenebilecek şekilde yayınlamayı düşünüyorum.

http://media.putfile.com/Solihull-Mo...sin-Toplantisi
    Last edited by Bursaspor : 22.Kasım.2008 at 00:24
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kadrom..

--------------------------------------------------

Ne yazık ki taraftarımız bile inanmıyor..

---------------------------------------------------------------------

TRANSFERLER

Premier ligi takımlarından West brom ile destekçi klüp olarak bu oyuncuyu kiralık olarak verdi , gayet iyi olacağını düşünüyorum.Sonuçta premier lig tecrübesi var
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    HAZIRLIK MAÇLARIM

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Bir avuç taraftar , radyoda canlı yayına katılarak , yapmış olduğum transferden ötürü beni övdü..
    Last edited by heavy86 : 22.Kasım.2008 at 00:51 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

------------------------MAÇLAR -----------------------

Deplasmanda , beklenmedik bir şekilde oyunu domine ederek tahat bir galibiyet aldık..İyi bir başlangıç bizim için önemliydi..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    --------------------------------------------

Yenildik ama oyunun kontrolü bizdeydi..Gol yollarında başarılı olamayınca kaybettik..
    Last edited by heavy86 : 22.Kasım.2008 at 00:56 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

2 maçta 3 puan iyi sayılır
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Başkan taraftarlar ve turksportal okuyucularımızın yorumlarına göre , forvetimizin daha hızlı bir oyuncu olması yönünde görüşler vardır.Bu görüşe sıcak bakan manager , gizlice Arriki ile anlaştı..Bu oyuncu umarım takımımıza katkıda bulunur ve taraftarın yüzünü güldürür..

Manager Emre , Oyuncunun yüksek kapasitede olduğunu ve gol yollarında daha etkili bir takım haline geleceklerini söyledi..

(İHA)

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Taraftarlar bu transferi sevinçle karşıladı..

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Emre : Alt yapıya önem vereceğiz , bu formayı yalnızca hakkeden giyecek!

Last edited by heavy86 : 22.Kasım.2008 at 01:57 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ses kaydı falan cok güzel olmuş Zevkli bir kariyer olacagı belli, basarılar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Diğer maçları bekliyoruz
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kupa maçında penaltılarla güldük..

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya / 07

Alt yapı için
    Tenerife , Espanyol , Atletico madrid in 18 yaş altı takımlarına bak bence.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

9.lukta iyi sayılır
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Fena başlamamışsın lige 9.luk iyi.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Kariyerinde Başarılar.Takipçin Olacağım
    Bu Kariyeri YayınlamaFikirini Sana Veren Kişi Olmakta Ayrıca Bir Onur Benim İçin....
    Başarılar...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by vuque View Post
    Kariyerinde Başarılar.Takipçin Olacağım
    Bu Kariyeri YayınlamaFikirini Sana Veren Kişi Olmakta Ayrıca Bir Onur Benim İçin....
    Başarılar...
    Evet..hiç aklımda yoktu , kanıma girdin Çook teşekkürler..

taytopcuoglu; normalde alışmışız iyi takımları yönetmeye 9.luk tuhaf gelmiyor değil

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Ses kaydı güzelmiş harbiden

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Ses kaydı güzelmiş harbiden
    Beğendiğine sevindim dostum
    Last edited by heavy86 : 22.Kasım.2008 at 14:37

sakary Ali Misafir

çoooooook uzun soluklu bir kariyer olacak inş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu galibiyet , takımım adına belki de güzel günlerin habercisi olacak..Takımımda hiç scout yoktu , 2 tane hoca ile anlaştım.İlerki günlerde bir kaç transfer daha olabilir..

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri