http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=69090
okudum kabul ediyorum..
NTV Spor Haber 21.11.2008
Merhaba değerli futbol severler..Tuncay İngilterede göz dolduruyor,Fenerbahçe çıkışta , Beşiktaş derbisi için yoğun güvenlik önlemleri alındı.Galatasaray Uefa^da final oynamak istiyor..Son olarak Emre Sezgin isimli manajer dün , ingiltereye gidip Solihull Moors takımıyla sözleşme imzaladı.İsmi hiç duyulmamış bu Türk teknik adamın , İngiltere'nin en alt liginde göreve başlaması , 2.sınıf ingiliz gazetelerinde "stajerlik deneyimi" olarak adlandırıldı.Gelişmelerle tekrar birlikte olmak üzere..İyi akşamlar.
---- Tanıtım ve Basın toplantısı ----
Bu benim ilk basın toplantım olduğu için bir hayli heyecanlıyım değerli arkadaşlar , o yüzden hatalarım için af diliyorum şimdiden..Takımımız bilindiği gibi amatör ve bir çoğu öğrencilerden oluşan , yarım gün işine giden akşamları antramana katılan, durumları aslında pek de iyi olmayan arkadaşlardan oluşmakta..Öncelikle takımı profesyonelleştirme yoluna gideceğim.Herşey sırayla , elbette hedeflerimiz var.Herşeyin bir anda olmasını bekleyemeyiz.Öncelikle taraftar sayımızı arttırmalı ve seçmelerden takıma katkı sağlayacak bir kaç oyuncuyla anlaşmalıyız.Dün gece uçakla geldim , İstanbul'da ailemi bıraktım , şuanda burada olduğum için mutluyum ve bir amacım var..
Gazeteci arkadaşlarımın sorusu varsa alabilirim.
Neden Solihull Moors ?
-Deneyimsiz bir teknik adama , hiçbir klübün ihtiyacı yoktur.Bir Morinho , barcelona'da başlamadı kariyerine.
Başarılı olacağınızı düşünüyor musunuz ?
-Herkes başarılı olmak ister..Başarı göreceli bir kavramdır.Kimine lig şampiyonluğu başarıyken kimine ligden düşmemek başarıdır.Benim ilk sene için pek umudum yok , takımı tanımaya çalışıyorum.450-500 kişilik taraftar grubumuz var.Gerekirse onların da fikirlerini alacağız , antramanlardan sonra söyleşilerde bulunacağız.Elbette ki , bir üst lige çıkmak isteriz ancak , eğer kökünüz iyi değilse ve siz bir ağaçsanız çabuk yıkılırsınız..Eğer siz bir lig üst seviyeye çıktıysanız ve eğer ertesi sene düşüyorsanız çıkmanın bir anlamı yoktur..Sağlam bir ekip kurmaya çalışacağım.
Evli misiniz ?
-Özel sorulara cevap vermiyorum..
Transfer politikanız nedir ? Ayrıca taktik nasıl olacak ?
-Transfer , seçmelerden beğendiğimiz oyunculardan olacak , çünkü bütçemizin durumu belli..Atak oynayacağız , korkak olmamak gerek ancak tam taktiği söyleyemem , rakiplerimiz dinlemekte (salonda gülüşmeler oldu)
-Daha fazla soru istemiyorum değerli arkadaşlar.Hayırlı olmasını diliyorum iki taraf için de..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
..Ve Emre Yeni takımıyla ilk antramanında
Basına kapalı olarak yaptırdığı antramandan sonra taraftarlarla yakından ilgilenen Emre , objektiflerimize takımının formasıyla bayan taraftar ile birlikte işte böyle poz verdi..
------------------------------------------------------------
Gizli olarak ele geçirdiğimiz çift kale antramanda futbolcular yoğun efor sarfettiler.Yeni teknik adamın gözüne girmek için mücadele veren oyuncular , ara sıra sertlik yaptılar.