Arkadaşlar 2. yılımda ŞLne 2. olarak 2. turdan katıldım. Ancak şöle bişey çıktı. 10 takım şu best placeten kuraya girerken diğerleri normal giriyor. Ve bu best placete genelde iyi takımlar var. Bu best place tam olarak nedir yardımcı olur musunuz?
Arkadaşlar 2. yılımda ŞLne 2. olarak 2. turdan katıldım. Ancak şöle bişey çıktı. 10 takım şu best placeten kuraya girerken diğerleri normal giriyor. Ve bu best placete genelde iyi takımlar var. Bu best place tam olarak nedir yardımcı olur musunuz?
bıdahakı yıl ş.l ve uefa statusu degısıyor ıntertotoda kalkıyor bu oyuna yansımış sanırım
Tamam sağolasın bide sezon başı Ustariyi Getafeden aldım. Hiç avrupa maçında oynamamasına rağmen ŞLye bildirdiğim kadroya yazamıyorum. Nedeni ne olabilir?
Yabancı sayısından olabilir kadronda kayıdına izin verdiğin yabancı sayısı sınırda ise onu kayıt ettiremezsin
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.