Yazacaktım haftalardır da yazmadım. Senelerdir insanlar kalitesiz, düşünmeden bir yorumun peşine takılmış. Genç futbolcu 2 maç kötü oynasın şımarıyor. Tuhaf iş, tuhaf yorum. Dünyanın her yerinde... istisnasız her yerinde genç futbolcuların süreklilik sorunları vardır. Art arda sürekli üstün performans gösteremezler. Bakınız Arsenal şampiyon olamaz. Kesinlikle olamaz. Müthiş gençleri vardır kabul, ama şampiyon olamaz.
Neden... Çünkü gençtir onlar; stresi, baskıyı kaldıramazlar. Şundan bundan olmaz. Uzun uzun yazarım sebeblerini de boşverin şimdi. Olmaz işte sadece bunu bilelim yeter.
Biz de ülke olarak öyle nankörüzdür öyle nadir beğenenlerdenizdir ki arkadaş. İllallah gelir bana bazen. Genç adam; hem agressif hem skora isyan eden kişilikte olsun. Hem hırslı olsun. Hemde melek olsun... Oldu bee!!
Öyle kişilikte birini tanıyorsanız. Söyleyin peygamberliğini ilan etsin.
Tuncay bakınız. İsyankar futbol oynar iyi niyetlidir savaşır sahada. Bir maçtan sonrada çıkar pankartların üstüne. Bir baba hindiyi söyler taraftarıyla.
1 gram da kızmam kendisine. Bilincinde değildir bir Galatasaraylı'yı yada bir Beşiktaşlı'yı incilttiğinin.
Çok temiz kalbi vardır. Ama maç kötüye giderse çifte dalar, arkadanda girer. Özürde diler rakibinden. Ama tartışabilirde birileriyle. Şımarık mı olur o zaman?
Şımarık nedir yahu. Anlamını bilen varmı? Eleştiriyoruz, yakıştırıyoruz da anlamını biliyormuyuz? Benim bildiğim şımarıklık kişilik problemidir. 2 maç kötü futbol oynayınca şımarık olmaz ki insan. Basketbolcu düşünün 2 kritik atış geldi. Attı. Girmedi. Haydaaa adam oldu şımarık :S? Bu ne yahu

. İnsan ya doğuştan şımarıktır yada değildir.
Tuhafız tuhaf. Her dönem üstüne koydu. Koçum Arda. Geldi önemli, büyük yerlere. 2 sene önce şu an yaptığı savunmanın yarısını yapmıyordu. Bu mücadele gücünün yarısına bile sahip değildi. O zaman güçsüz bu, savunması yok diye eleştirdik... Çocuk üstüne koydu. Hırslı mücadeleci bir adam oldu. Bu seferde şımarık dedik.
Nasretin Hoca'nın güzel bir lafı var. "Milletin ağzı torba değil ki büzesin" diyor.
Bunu aklından çıkarmasın Arda(mız)