1 ile 19 arası toplam 19 sonuç

Konu: Arda taburcu oldu

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Default Arda taburcu oldu

Galatasaray'ın milli futbolcusu Arda Turan taburcu oldu. İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında fenalaşarak hastaneye kaldırılan Arda Turan, tedavi gördüğü Bakırköy Acıbadem Hastanesi'nden bu sabah taburcu oldu.

Taburcu olmasının ardından hastanede basın mensuplarının sorularını yanıtlayan sarı kırmızılı futbolcu durumunun iyi olduğunu belirterek, "Bi rşeyim yok. Çok iyiyim. Herşey yolunda. Bütün tahlil ve tetkikler yapıldı, bir sorun yok. Sadece stres ve yorgunluğa dayalı bir sorun yaşadım. Türkiye'de futbol oynayıp da stesli olmamak imkansız, tabi biz de duygusal insanlarız. Kazandığımız zaman kaybettiğimiz zaman hakaret derecesine varan eleştiriler olduğu zaman, ister istemez bu duyguları bazen yoğun yaşıyoruz. Ama problem değil gayet iyiyim kendimi çok iyi hissediyorum. 1-2 gün dinleneceğim, milli takım kampına gidemeyeceğim. Çarşamba akşamı düz koşu yapmaya başlayacağım. Sadece biraz kafa olarak yorgunum. Bunu daha öncede söylemiştim. Sadece 1 aydır uyku sıkıntısı çekiyorum, geceleri rahat uyuyamıyorum, neden bilmiyorum. Heralde birilerinin canını yaktı ya da biri bizim canımızı yakıyor. Onun dışında birşey yok. Her insanın başına gelebilecek şeyler. 21 yaşında genç bir insanım. Buradan hastaneye gelen herkes, benim için dua eden herkese teşekkür etmek istiyorum. Hiçbir problemim yok. Çok şükür sağlıklıyım" dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında da aşırı efor sarf ettiğini belirten Arda, "Sürekli üst üste atılan deparlar, sonuçta skor 1-0 hem savunmaya hem hücuma gidiyorsunuz. O arada dengeyi sağlayamayınca veya dinlemeyince böyle şeyler olabiliyor. Sıkıntı hissedince bir ara çıkmak istedim ama benim için formam çok değerli. Onu elimden geldiğince üstümde taşımaya çalışıyorum. 1 dakikası bile benim için önemli. Kendimi biraz iyi hissedince sahanın içinde kalmak istedim. Sahanın içinde kalınmak isteyip son bir depar daha atınca da nabzım 130'la yükseldi. Ama normal uykusuz bir vücut, herşeyden önce benim psikolojik olarak sıkıntı yaşadığım bir dönem" diye konuştu.

Yıldız futbolcu bir basın mensubunun "Bu psikolojik sıkıntılar özel nedenlerden mi kaynaklanıyor?" sorusuna ise şu cevabı verdi:

"Hayır özel nedenler yok. Ailem ve arkadaşlarım olmasa heralde çok daha sıkıntılar yaşarım. Türkiye'de maç kaybettiğin zaman sokağa dahi çıkamıyorsun. Artık bu mantaliteyi değiştirmemiz lazım. Ben duygusal bir adamım. Ne zaman dışarı veya yemeğe çıksak hep bir sorun oluyor. Olmayanlar yazılıyor cevap vermiyorsun saygısızlık olmasın diye. Ama yaptığın birşey yok. Bazı durumlarda insanlar sana doğru düzgün saygı duymuyorlar. Artık ister istemez kasti şeyler arıyorsun. Ama yine de kimseye kızgın ve üzgün değilim. Sadece bu ülkede çok fazla genç futbolcu yetişmiyor. Herkesin herkesin kıymetini bilmesi lazım. Bir spor yazarının da kıymeti bilinmesi lazım. Bir genç futbolcunun da kıymeti bilinmesi lazım. herkesi birazcık daha duyarlı olmaya davet ediyorum. Ben her zaman söylüyorum, yazılanlara üzülmüyorum ama yazılanlar sokaktaki insanları etkiliyor. Ben şimdi sokağa çıkıtğı zaman yürüyüş yaptığımda bile insanlar yanlış anlıyorlar. Çünkü öyle yazılar yazıyorlar ki ben okumuyorum ama kulağıma geldi. Ama bundan sonra ben de istediğim zaman istediğim şeyi yapacağım, bari bundan sonra olanları yazsınlar. Hayatım boyunca alkol kullanmadım, her türlü akolü kullandı diye yazıyorlar. Şu ana kadar ağzıma içki bile sürmedim. Bana bir defa içki verdiğini iddia eden bir garson, mekan sahibi varsa ben yarım futbolu bırakacağım. Bir defa sigara kullanmadım. Biz birşeylere dikkat ediyorsak, bazı insanlarda birşeylere dikkat etmeli. Sonuçta bir sürü genç futbolcu var. Bu futbolcular sokaga bile çıkamıyorlar, yemeğe bile gidemiyorlar. Neden hep, bu korku yüzünden. Daha sonra bu korku özgüvenlerine de yansıyor."

Sarı kırmızılı futbolcu son olarak basın mensuplarına kendisi gibi İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının son bölmünde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Lig TV muhabiri Pınar Argun durumun nasıl olduğunu sordu.

17.11.2008
    Kaynak : DHA

Videosu: http://www.akilli.tv/video/271432/Ar...ert-cikti.aspx

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Şükür ki bir sorun yok...

S.Özkan'da kankasını yalnız bırakmamış..

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Bi yere kadar.Genç vücut sonunda yorgun düşüyor Korkutmuştu bizi.Sağlığının iyi olması sevindirici.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Babası Arda için "Kafasına herseyi takıyor" demiş. Gercekten de öyle. Sahada yenilgiyi kabullenemiyor. Maglup durumdayken agresif oluyor, maglubiyette pes etmiyor, buna bas kaldırıyor. Bazı kişilierde bunu Arda şımarmış diye abes bir biçimde yorumluyorlar, yazıyorlar. Arda bunu kafasına takmıyor; fakat biz dışardaki taraftarlarr; Arda'yı gördüğümüzde bunu ona söyleyince üzülüyor, bunu kafasına takıyormuş. Röportajda dediği o. Medyanın gazına geliyoruz yani. Niye hep Arda yazılıyor? Normal bi Anadolu kulübündeki topcu mac içinde hiç agresif tavır takınmıyor mu ? Bu niye yazılmıyor ? Çünkü Arda'nın getirisi daha fazla. Anadolu takımındaki oyuncuyu yazsan ne olur ? İnternette o haber okunmaz bile.

Bu son dönemde sık sık Arda tasındı manşetlere. Basınımız Onun 21 yasında genc bir topçu oldugunu unuttu. Radyolarda, TV lerde Arda şımarmış dendi. Vurun Arda'ya durumu oldu. Üstüne bu yoğun mac trafigi de eklenince yorgun düştü adam. Çok şükür önemli birseyi yokmuş.

Ayrıca Arda umarım bu yazılanlar yüzünden saha içindeki davranışlarını degiştirmez. Biz maglubiyeti kabul etmeyen, skora isyan eden, takımı ateslendiren, agresif Arda ile gayet mutluyuz.

Arda Turan oleyyyy...
    Last edited by Ilhan : 17.Kasım.2008 at 16:39 Reason: Kurallara uygun olmayan sözler çıkarılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Babası Arda için "Kafasına herseyi takıyor" demiş. Gercekten de öyle. Sahada yenilgiyi kabullenemiyor. Maglup durumdayken agresif oluyor, maglubiyette pes etmiyor, buna bas kaldırıyor. Bazı kişilierde bunu Arda şımarmış diye abes bir biçimde yorumluyorlar, yazıyorlar.
    Yazacaktım haftalardır da yazmadım. Senelerdir insanlar kalitesiz, düşünmeden bir yorumun peşine takılmış. Genç futbolcu 2 maç kötü oynasın şımarıyor. Tuhaf iş, tuhaf yorum. Dünyanın her yerinde... istisnasız her yerinde genç futbolcuların süreklilik sorunları vardır. Art arda sürekli üstün performans gösteremezler. Bakınız Arsenal şampiyon olamaz. Kesinlikle olamaz. Müthiş gençleri vardır kabul, ama şampiyon olamaz.

Neden... Çünkü gençtir onlar; stresi, baskıyı kaldıramazlar. Şundan bundan olmaz. Uzun uzun yazarım sebeblerini de boşverin şimdi. Olmaz işte sadece bunu bilelim yeter.

Biz de ülke olarak öyle nankörüzdür öyle nadir beğenenlerdenizdir ki arkadaş. İllallah gelir bana bazen. Genç adam; hem agressif hem skora isyan eden kişilikte olsun. Hem hırslı olsun. Hemde melek olsun... Oldu bee!!

Öyle kişilikte birini tanıyorsanız. Söyleyin peygamberliğini ilan etsin.

Tuncay bakınız. İsyankar futbol oynar iyi niyetlidir savaşır sahada. Bir maçtan sonrada çıkar pankartların üstüne. Bir baba hindiyi söyler taraftarıyla.
    1 gram da kızmam kendisine. Bilincinde değildir bir Galatasaraylı'yı yada bir Beşiktaşlı'yı incilttiğinin.
    Çok temiz kalbi vardır. Ama maç kötüye giderse çifte dalar, arkadanda girer. Özürde diler rakibinden. Ama tartışabilirde birileriyle. Şımarık mı olur o zaman?

Şımarık nedir yahu. Anlamını bilen varmı? Eleştiriyoruz, yakıştırıyoruz da anlamını biliyormuyuz? Benim bildiğim şımarıklık kişilik problemidir. 2 maç kötü futbol oynayınca şımarık olmaz ki insan. Basketbolcu düşünün 2 kritik atış geldi. Attı. Girmedi. Haydaaa adam oldu şımarık :S? Bu ne yahu . İnsan ya doğuştan şımarıktır yada değildir.

Tuhafız tuhaf. Her dönem üstüne koydu. Koçum Arda. Geldi önemli, büyük yerlere. 2 sene önce şu an yaptığı savunmanın yarısını yapmıyordu. Bu mücadele gücünün yarısına bile sahip değildi. O zaman güçsüz bu, savunması yok diye eleştirdik... Çocuk üstüne koydu. Hırslı mücadeleci bir adam oldu. Bu seferde şımarık dedik.

Nasretin Hoca'nın güzel bir lafı var. "Milletin ağzı torba değil ki büzesin" diyor.
    Bunu aklından çıkarmasın Arda(mız)
    Fikirlerim burada

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by extensor View Post
    Yazacaktım haftalardır da yazmadım. Senelerdir insanlar kalitesiz, düşünmeden bir yorumun peşine takılmış. Genç futbolcu 2 maç kötü oynasın şımarıyor. Tuhaf iş, tuhaf yorum. Dünyanın her yerinde... istisnasız her yerinde genç futbolcuların süreklilik sorunları vardır. Art arda sürekli üstün performans gösteremezler. Bakınız Arsenal şampiyon olamaz. Kesinlikle olamaz. Müthiş gençleri vardır kabul, ama şampiyon olamaz.

Neden... Çünkü gençtir onlar; stresi, baskıyı kaldıramazlar. Şundan bundan olmaz. Uzun uzun yazarım sebeblerini de boşverin şimdi. Olmaz işte sadece bunu bilelim yeter.

Biz de ülke olarak öyle nankörüzdür öyle nadir beğenenlerdenizdir ki arkadaş. İllallah gelir bana bazen. Genç adam; hem agressif hem skora isyan eden kişilikte olsun. Hem hırslı olsun. Hemde melek olsun... Oldu bee!!

Öyle kişilikte birini tanıyorsanız. Söyleyin peygamberliğini ilan etsin.

Tuncay bakınız. İsyankar futbol oynar iyi niyetlidir savaşır sahada. Bir maçtan sonrada çıkar pankartların üstüne. Bir baba hindiyi söyler taraftarıyla.
    1 gram da kızmam kendisine. Bilincinde değildir bir Galatasaraylı'yı yada bir Beşiktaşlı'yı incilttiğinin.
    Çok temiz kalbi vardır. Ama maç kötüye giderse çifte dalar, arkadanda girer. Özürde diler rakibinden. Ama tartışabilirde birileriyle. Şımarık mı olur o zaman?

Şımarık nedir yahu. Anlamını bilen varmı? Eleştiriyoruz, yakıştırıyoruz da anlamını biliyormuyuz? Benim bildiğim şımarıklık kişilik problemidir. 2 maç kötü futbol oynayınca şımarık olmaz ki insan. Basketbolcu düşünün 2 kritik atış geldi. Attı. Girmedi. Haydaaa adam oldu şımarık :S? Bu ne yahu . İnsan ya doğuştan şımarıktır yada değildir.

Tuhafız tuhaf. Her dönem üstüne koydu. Koçum Arda. Geldi önemli, büyük yerlere. 2 sene önce şu an yaptığı savunmanın yarısını yapmıyordu. Bu mücadele gücünün yarısına bile sahip değildi. O zaman güçsüz bu, savunması yok diye eleştirdik... Çocuk üstüne koydu. Hırslı mücadeleci bir adam oldu. Bu seferde şımarık dedik.

Nasretin Hoca'nın güzel bir lafı var. "Milletin ağzı torba değil ki büzesin" diyor.
    Bunu aklından çıkarmasın Arda(mız)
    Kesinlikle katılıyorum mükemmel yazmışsın abi..Üstelik arda gibi soğukkanlı kendine güveni oldukça yüksek olan adamı bezdirdiler ya ne diyeyim..Başka bir futbolcu olsa yerinde yanmıştı..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Lİg TV muhabirine n'oldu ki? alla alla geçmiş olsun
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Arda Turan’a Geçmiş Olsun Mesajı

İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Galatasaray ve Milli Takım’ın değerli futbolcusu Arda Turan’ın tedavi gördüğü hastaneden taburcu olduğunu ve sağlık durumunun iyiye gittiğini memnuniyetle öğrenmiş bulunmaktayız.

Genç futbolcu Arda Turan’a geçmiş olsun dileklerimizi sunar, en kısa zamanda sahalara dönmesini temenni ederiz.

BEŞİKTAŞ JK

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Galatasaray'ın milli futbolcusu Arda Turan taburcu oldu. İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında fenalaşarak hastaneye kaldırılan Arda Turan, tedavi gördüğü Bakırköy Acıbadem Hastanesi'nden bu sabah saatlerinde taburcu oldu. Arda Turan'a geçmiş olsun dileklerimizi sunuyor, biran önce sahalara geri dönmesini diliyoruz.
    Fenerbahçe Spor Kulübü

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Önemli bir sorununun olmaması sevindirici..Geçmiş olsun Arda Turan..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

büyük kalpli adam Arda T[u]r[A]n

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Arda'nın dönüşü muhteşem olacak...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Afedersiniz ama daha dünkü çocuk, hocasına (hakeme) dittir lan ordan diyorsa yüzüne karşı, artis hareketler yapıyorsa, bence şımarıktır, Arda şımardı kısa sürede. Yeteneklisin tamam ama, önce kişilik.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Orada sinirlenmişti herkes sinirlenebilir örneğin Vay Buyten hakeme hareket çekmişti bunun dışında Drogba'da taraftarlara el hareketi yaptı. O da orda faul yapmadığı düşüncesindeydi ve sinirlendi bu şımarmak değildir.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Taylan bu bir değil iki değil ki. Arda ne kadar değerli bir oyuncu olduğunu biliyor ve bunun kendine verdiği güvenle boyundan büyük şeylere kalkışıyor. Sporcunun da ahlaklısı makbuldur.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by hakan sükürü View Post
    Taylan bu bir değil iki değil ki. Arda ne kadar değerli bir oyuncu olduğunu biliyor ve bunun kendine verdiği güvenle boyundan büyük şeylere kalkışıyor. Sporcunun da ahlaklısı makbuldur.
    İşte senin gibi kafalar yüzünden bu haldeyiz

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Evet asalım Arda'yı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    İşte senin gibi kafalar yüzünden bu haldeyiz
    Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Evet asalım Arda'yı
    Bakın beyler, burda herhangi bir insan kendisinden en az 20 yaş büyük bir insana bırakın saygı duymayı, yüzüne karşı küfür ediyorsa ve siz bunu eleştirmemi benim ahmaklığıma, geri kafalılığıma veriyorsanız afedersiniz bence alası sizsiniz. Yarın bir gün siz de o sahaya çıksanız hocanıza, hakeme küfredeceksiniz veyahut annenize, babanıza veya bir büyüğünüze saygısız davranıyor ve bunu normal buluyorsunuz herhalde. Söylediklerimin nesi yanlış acaba açıklarmısın? Sence doğru mu yaptıkları? Her ikinize de soruyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

geçmiş olsun

Mesaj Yetkileri