Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
20. You may not vote on this poll
  • Ankaraspor

3 15.00%
  • Galatasaray

8 40.00%
  • Beraberlik

9 45.00%
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 51 sonuç

Konu: Ankaraspor - Galatasaray [ TSL 12. Hafta ]

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Default Ankaraspor - Galatasaray [ TSL 12. Hafta ]

Quote Originally Posted by Vieri View Post
    Bilgilendirme:

Bu yıl ki derbiler arasında en önemlisi olan iki ezeli rakip kulübün arasında geçecek olan maç yorumlarında diğer konu yorumlarına göre her zamanki kurallarımız geçerli olduğu gibi bir takım ek kurallarda söz konusudur ve dikkat edilmesi gerekenler şunlardır;

Spor Taraftarlığı

- Forumlarımızda tuttuğunuz takımı holiganlık derecesinde savunmak, karşı görüşe saldırgan cevaplar vererek kişileri tahrik etmek, rakip takım hakkında aşağılayıcı sözler kullanmak, alenen küfür etmek, karşılıklı münakaşalarda bulunmak veya tartışılan konuda diğer üyeyi rencide edici davranışlarda bulunmak yasaktır.

Maç Başlamadan Önceki Yorumlar

- X Kazanır, X Yener, Kazanırız, Yeneriz gibi basit yorumlar yapmak yasaktır

- Maç öncesi tahmin yapacak üyelerimiz, tahminlerini nedenlere bağlayarak ve bu tahminlerde rakip takımı küçük görücü değil objektif olmalıdır. Objektif olamayacağı düşünen üyelerimiz yorum yapmazlarsa bu başlığın gidişatı için iyi olacaktır.

Maç Başladığı Anda ki Yorumlar

- Kesinlikle maç içerisinde hakem kararlarını sorgulamak, hakemleri aşağılayıcı mesajlar atmak yasaktır.

- Herhangi bir gol, kart gibi durumlarında sadece Gol, Gooool, Kart vb. yorum içermeyen ve maç pozisyonlarını mesaj göndermeyiniz.

Maç Sonrası

- Lütfen maçı taktik analiz olarak değerlendiriniz.

- Kazandık Yendik gibi basit yorumlar silinecektir.

- Hakem kararlarına bağlayarak sonucu eleştirmek yasaktır.

Bu kararlara uymayan mesajlar silinecek ve aşırıya kaçan üyelerimize istemesekte uyarı vermek zorunda kalacağız.

Last edited by goosfraba : 21.Kasım.2008 at 00:12
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Çok zor mac olacak gercekten. Özer onlarda eksik. Bizim için iyi bir durum. İlerde De Nigris , M.Çakır olur heralde. Bu 2 liye dikkat etmeliyiz. Özellikle Çakır bu sene cok iyi. Onu durdurabilirsek rakibin elini kolunu baglamış oluruz.

Bizim tarafta ise umarım Lincoln oynar. Aynı sekilde Mehmet de. Meira da oynayamayabilir deniliyor. Durumlar biraz karışık. Barısın sakatlığı gecmiş; ama böyle bir sakatlıktan sonra sahalara nasıl döner bilinmez. Her ne olursa olsun bu macı almalıyız. Bu macı atlatırsak, ilk yarıdaki kalan zor deplasmanları atlatmış oluruz. Geriye sadece ilk yarıda sivas deplasmanı kalır . O da 17. haftada sanırım.

Umarım kazanırız.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Murat Tosun, çok iyi bir topçu.

İzlenmesi gerekir, futbola göz zevki ekliyor.

iki takımada başarılar, umarım Ankaraspor galib gelir.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Zor maç olucak.Bizimde rakibimizin de eksiklikleri var.Baros'un olmaması bizim için iyi mi kötü mü olur bunu maçta göreceğiz.Lincoln ve M.Topal kadrodan çıkarılmış.Kötü oldu bizim için.Meira oynayacaktır büyük ihtimal.Sıkıntılı bir maç olacak gibi.Umarım kazanırız.Fazla gol olmaz bence
    Last edited by GeNç KaRTaL : 22.Kasım.2008 at 18:11

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Lincoln ve Mehmet Topal kadroya alınmamış, riske edilmeyeceklermiş...
    Bu maça gitmeyi düşünüyordum, ama Lincoln olmayacağı için zevkli bir maç olacağını düşünmüyorum. Gitmekten vazgeçtim

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Orta sahası dirençli ve çabuk çıkan takımlara karşı oldukça zorlanıyoruz çünkü defans ve forvet hattımızın arasında çok fazla boşluk kalıyor bu yüzden Ankaraspor maçı çok zorlu geçecek. Özerin oynamayacak olması bizim için iyi bir avantaj çünkü hem dirençli hemde klas bir oyuncu Bursa maçında Yusuf'un yaptığı gibi ters hareketlerle bizi zor durumda bırakabilirdi. De Nigris oyunun kaderini etkileyebilecek bir forvet ve eminim bu gün uygun fırsatlar yakalayacak umarım değerlendiremez.

Bizim tarafa gelince ben Barosun bu maç için oynamamasını avantaj olarak görüyorum çünkü yerine oynaması muhtemel forvetlerin hepsi fizik olarak Barostan daha güçlü ve takım savunmasına daha çok katkı yapacaktırlar.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ankara fark atar .Rahat bir maç olur Ankara için.Galatasaray büyük ihtimalle tüm maçı top aramakla geçirir.Kewell gol atamaz.Ankaraspor'un ortasahası aşırı dirençli olduğu için Ayhan ve Meira kaybolur.Bu cümleleri limiti eksi sonsuzdan alırsak düşüncelerim o yönde.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şunu konuşmalıyız ki bu çok önemlidir.

Neden Beşiktaş'ın maçı pazar günüde
    Galatasaray'ın maçı cumartesi günü.

Ayrıntılı bir yazıyı blogumda yazdım dileyen bakar.

Ama bir çoğunuz nedemek istediğimi anlıyor.

Ben getirdim ve pası size atıyorum. Buyrun arkadaşlar burdan devam edelim büyük ahlaksızlıklar dönüyor bu sıralar. Bu soruna gol atmamız gerekiyor...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ek bilgi Trabzonspor'a 7 günde 3 maç oynattılar. Sonuçta Trabzon Türkiye kupasından elendi. Dur demek zorundayız bu düzembazlıklara.
    Last edited by extensor : 21.Kasım.2008 at 15:15 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Fikirlerim burada

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by extensor View Post

Ben getirdim ve pası size atıyorum. Buyrun arkadaşlar burdan devam edelim büyük ahlaksızlıklar dönüyor bu sıralar. Bu soruna gol atmamız gerekiyor...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ek bilgi Trabzonspor'a 7 günde 3 maç oynattılar. Sonuçta Trabzon Türkiye kupasından elendi. Dur demek zorundayız bu düzembazlıklara.
    Doğru diyorsun. Persembe günü metalistle oynayacagız ama dedigin gibi grubun güçsüz takımı + mac da Sami Yen'de. Bu macın Cumartesi oynatlmasının mantığı yok. Neyse karıştırmayalım oraları pek, erteleme isteği de gerekçesiz kabul edilmemiş zaten.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

galatasarayın hafta ıcı uefa macı var o yuzdendır cumartesı olmasının sebebi ama bu sitemını anlayamadım galatasaray zaten maclarını 3 4 haftadır pazar gunu oynuyordu

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

İçimden gülmek geliyor...

Ligin başından beri Pazartesi(nereden çıktıysa),Cuma maçlarını oynayan biz.Hemde 21:45'ler de.Hemde G.Saray'ında bizimde perşembe günü Uefa maçı varken biz P.tesi oynadık G.Saray pazar.İbb maçında iftarımızı hakemin başlama düdüğüyle açtık sesimiz çıkmadı.Ama gel gör ki o zaman ses seda yoktu.Şimdi bu olay çok önemli oldu...

Garip,bir o kadar da enteresan...

Antalyaspor (D)
    24 Ağustos Pazar 21.45

Konyaspor
    1 Eylül Pazartesi 21.00

Trabzonspor (D)
    14 Eylül Pazar 21.45

Gaziantepspor
    21 Eylül Pazar 21.45

Belediyespor (D)
    27 Eylül Cumartesi 19.45

Hacettepe
    6 Ekim Pazartesi 20.00

Gençlerbirliği (D)
    19 Ekim Pazar 16.00

Sivasspor
    24 Ekim Cuma 20.00

BBO

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bakın olay şu pazar i.b.b maçı çarşamba milli maç cumartesi tekrar Ankara deplasmanı. Ankara deplasmanı bu ligin en zor deplasmanlarından. Ve Galatasaray çok yorgun ve neden 3 günde bir sıkıştırılıyor bu iş... Pazar oynamış olsa. Perşembeye kadar 4 günü var. Üstelik pazar oynamak isteyen zaten Galatasaray yönetimi. Burdan anlaşılacağı üzere hafta içi maçıyla gram alakası yok.

Trabzonspor neden 7 günde 3 maça çıktı ve Cemal Aydın nasıl olduda maçın hakemini arayabildi. Bunları bir düşünün.
    Cemal Aydın'ın tehlikede olduğunu ve koltuk sevdası olabileceğini bir düşünün. Ardından bu maça neden Türkiye'nin en karakterli hakemi atanmak zorunda kaldı bir düşünün. Demek ki bu konuşmada neler oldu hayal edin. Cemal Aydın'ı kınayan açıklamaya bir bakın. Cemal Aydın ne demiş olabilir düşünün.

Ve italya olmamak için konuşun beyler 3 haftadır dönen ahlaksızlığı konuşun
    Fikirlerim burada

Bakın olay şu pazar i.b.b maçı çarşamba milli maç cumartesi tekrar Ankara deplasmanı. Ankara deplasmanı bu ligin en zor deplasmanlarından. Ve Galatasaray çok yorgun ve neden 3 günde bir sıkıştırılıyor bu iş... Pazar oynamış olsa. Perşembeye kadar 4 günü var. Üstelik pazar oynamak isteyen zaten Galatasaray yönetimi. Burdan anlaşılacağı üzere hafta içi maçıyla gram alakası yok.

Trabzonspor neden 7 günde 3 maça çıktı ve Cemal Aydın nasıl olduda maçın hakemini arayabildi. Bunları bir düşünün.
    Cemal Aydın'ın tehlikede olduğunu ve koltuk sevdası olabileceğini bir düşünün. Ardından bu maça neden Türkiye'nin en karakterli hakemi atanmak zorunda kaldı bir düşünün. Demek ki bu konuşmada neler oldu hayal edin. Cemal Aydın'ı kınayan açıklamaya bir bakın. Cemal Aydın ne demiş olabilir düşünün.

Ve italya olmamak için konuşun beyler 3 haftadır dönen ahlaksızlığı konuşun

bu fıkstur ısının ahlaksızlıkla alakası yok tmm cemal aydın meselesı ve hakem olayında sana katılıyorum ama burası onun yerı degıl

federasyon yayıncı kurulusla oyle bı anlasma yapmıskı fıksturu sankı yayıncı kurulus belırlıyo olay bundan ıbaret son 3 4 hafta harıc buyuk takımların macları aynı gun ve saate deng getırılmıyo buda lıg tv nın sucudur federasyonun degıl

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Üç haftadır mı?Bu ahlaksızlıklar Türk futbolunda yıllardır var olmayada devam edecek.Kimsenin seside çıkmıyor.Herkes kendi canı yandığı zaman veryansın ediyor.Oda hiç bir işe yaramıyor.Ama şu bir gerçek ki bu herkes için geçerli.Türk futbolu emin ellerde değil.Özellikle MHK'nin hali içler acısı...

Ama fikstür olayı ile bunu ilişkilendirmen çok saçma...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Anıl benim saçmalayıp saçmalamadığıma sen karar veremezsin öncelikle saygılı ol.
    2- ben takım taraftarı değilimdir tanıyan herkes bilir.
    3. sü en antipatiyle yaklaştığım takım 7 günde üç maça mağruz kalıp türkiye kupasından elendiğinde... Çok değil bir hafta önce. Daha ağır hakaretlerde bulunmuştum bu hususta

Şimdi kalkmış bana kuyruk acısı çekiyorsun diyorsun. Bu olaylara sürekli taraftar gözlükleriyle bakanlar senin gibi çocuklardır benim gibiler değil. Şu ahlaksızlığı bile örtbas etmeye çalışıp bana saçmalıyorsun diyerek hakaret etmeye çalışıyorsun.

Geçen günler Beşiktaş Sivas maçında 15 yaşındaki top toplayının kafasını yaranlara sinirlenip terörist dedim onlara... Terörist kelimesi yanlıştı doğrudur. Ama olayı konuşmayıp bana hakaret edilmeside yanlıştı. Sen beğenmeyebilirsin benim yorumumu. Ama bana saçmalıyorsun diyemezsin.

Benim saçmalayıp saçmalamadığıma sen karar veremezsin...

Sen benim gözümde kardeşim yaşındasın kardeşim gözüyle bakıyorum sana ama kalkıpta bana böyle hakaret etme.

Konuyuda konuşmayın siz bilirsiniz. Siz sadece olaylara tek gözlükle bakan fanatiklersiniz. Benim tarafımdan da onun rafından da şunun tarafından da bakamayacak kadar köreltiyorsunuz kendinizi... Ne diyeyim sadece üzülüyorum şu olaylara. Yazmak bişeyler konuşmak bile gelmiyor içimden artık.

Yukarda Adminimizin kuralları yazılı. Boş, gereksiz, anlamsız mesaj yazmayın deniyor. Bu forumda futbolu çok iyi bilen adamlar var. Yeri geldiğinde çok kaliteli yorumlarla renkleniyor bu sayfalar.

Ancak çoğu zamanda goooll, 5 oldu, yendik, başardık saçmalıklarıyla da dolup taşıyor.

Ne yani... bizde ankara da zemin kötüdür. Ortada geçer xsporumuz kazanır allahın yardımıylamı diyelim. Savaia gidiyoruz alnımızın akıyla çıkacağız dimi.. Allah ta yardım edecek... Bunları mı söyleyelim...

Bizde böyle sürekli bilinen ve konuşunlar şeylerden mi dem vuralım.

2 dakika farklı yorum görünce bunu illa şahsınıza veyahut takımınıza yapılmış bir hakaret olarak algılamak zorundamısınız?

Hepiniz benim kardeşim yaşındasınız kardeşim gözüyle görüyorum, seviyorum sizleri. Sizde kalkıp bana yüzsüz, saçmalıyorsun gibi yorumlar yapıyorsunuz. Aylar önce msn de abi yorumlarını beğeniyorum birlikte maç izlemeye gitsek süper olur diyen insanda sensin. Şimdi bu lafı edende sensin. Değişen şey sadece benim yorum farkım ama sen hep alabildiğin kadar alıyorsun o yorumu. Ben Batuhan geleceğimizin en büyük santrafor'u dediğimde usta yazar oluyorum. Beşiktaş'ın maçı neden pazar günü diye sorguladığımda saçmalıyor oluyorum?
    Fikirlerim burada

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Allah Allah...

Sen baya dolmuşsun,bütün içini bana dökmüşsün.Ben sana kötü bir şey söylemedim.Sadece bu fikstür olayından bizde muzdariptik ama bunu farklı düşüncelerimizle ilişkilendirmedik.Fikstür olayının TFF ile bir alakası yok zaten.Yayıncı kuruluş ne derse o oluyor.Ben sadece bu konudaki görüşünün gereksiz olduğunu belirtmek istedim.Saçma kelimesini sen saçmalıyorsun manasında söylemedim.Belki de ben söylemek istediğim şeyi yanlış yazarak ifade ettim...

Ama sen konuyu fanatiklikten,sizin büyüğünüzüm olaylarına,msnde aramızda konuştuğumuz konulara getirdin...

Yine öylesin,yine sitede yorumlarını en beğendiğim üyelerdensin,değişen bir şey yok ki.Ben bunun aksi bir şey mi söyledim...

Neyse "benim gibi çocuklar" sizin gibi abilere haklı değilsin dediği zaman "hakaret" ediyor oluyor.Bundan sonra sadece beğendiğimiz şeyleri söyleriz.Yanlış yaptığınız,ya da yanlış düşündüğünüzü size söylersek ayıp etmiş oluyoruyuz...

Bağışla,"benim gibi çocuklar" böyle saçma işler yapabiliyor arada...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Arkadaşlar neyi tartısıyoruz biz degilmiydik kritik bir maçı pazartesi günü bizi buz pistinde oynattılar ve o maçta bir futbolcu kaybettik tartısmanın mantıgı yok.Ayrıca G.Saray 3 günde bir maç yapıyor her hafta nerdeyse..
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Galatasaray'da son haftalarda etkisini iyice hissettiren Lincoln'un olmaması büyük eksik oalcak bununla birlikte Topal'da yok.Orta sahadaki eksikler Galatasaray'ın başına iş açabilir.Barış Özbek dönse de ne kadar etkili olur?.Ankaraspor kupa maçı gibi 1 puan çıkarabilir.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Burda takımLarın maçLarını ne zaman oynayıp, oynamayacağını tartışmıyoruz. Konumuz Ankaraspor un GaLatasaray iLe yapacağı maç. Lütfen bundan sonra konu dışına çıkmayınız.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Kimsenin Kalbi kırılmadan, tartışmasız sessiz sedasız

futbol adına sesli gürültülü bir maç olmasını diliyorrum..

Murat TOSUN'a dikkat !

2.'e mesaj atıyorum ortam yumşasın diye.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

lincoln ve mehmet topal kadrodan cıkartılmıs .. lıncolnun eksıklıgını hıssedecek bende galatasaray son paslarda sıkıntı yasayabılırler ozellıkle Hürriyet gününde olursa geçit vermez =) ben berabere bitecek die düşünüyorum (bu arada bende özer hurmacıya dikkat derm =)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kadroda eğer Yaser ve Aydın olursa onların kader maçı olacaktır bence.Hırslarıyla da büyük katkı sağlarlar.

Galip gelebileceğimizi ama çok zor bir maç olacağını düşünüyorum.
    Ben de Murat Tosun'a dikkat edilmesini öneriyorum.Çok yetenekli bir oyuncu.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Galatasaray zaman zaman parlayan zaman zaman sönen bir performans sergiliyor bu sezon.Kendi evlerinde krallar;ama deplasmanda o kadar başarılı oldukları söylenemez.Bu durum aslında sadece onlar için geçerli değil.Beşiktaş ile Fenerbahçe'de aynı sıkıntıyı yaşıyor..Ankaraspor ise bu sezon ligin flaş ekiplerinden birisi.Her ne kadar geçen hafta deplasmanda Fenerbahçe'ye karşı çok varlık gösteremeselerde evlerinde Galatasaray'ı çok zorlayacaklarını düşünüyorum.Bu maçı kazanabilirlerde.Hiç sürpriz olmaz.Fakat kaybetmeleride sürpriz bir sonuç değil.Bugün Galatasaray'da Lincoln'ün olmayacak olması hücum güçleri adına büyük bir dezavantaj.Ankaraspor'da ise Özer'in eksikliği önemli bir kayıp.Galatasaray'da bu akşam yıldız isimlerden birisi (Arda,Kewell vb.) sahneye çıkmazsa Ankaraspor bu maçı kaybetmez diye düşünüyorum.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Sanctis
    Sabri - Emre - Servet - Volkan
    Arda - Ayhan - Meira - Hakan
    Kewell
    Ümit

Kadro bu...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

İlk yarı bitti, ses seda yok. Bari iyi oynuyor olsak...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fırtınadan dolayı; zaten belirsiz aralıklarda bir 3 sn donan Lig TV'miz hiç çalışmıyor
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Maç ya böyle biter, ya da bir şans golüyle 1-0 alır bir takım. Hangisi olur derseniz şu anki oyunda anladığım kadarıyla Ankaraspor olur bu takım...

Bu takima futbol oynattirmayan,takimi motive edemeyen,deplasman maclarinin hepsinde "1 puan alsam iyidir" zihniyetini tasiyan,oyuna müdahale edemeyen Skibbe´nin takimla iliskisinin kesilmesi görüsündeyim.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Baran Skibbe'yi şu dönemde yolladığımızı varsayalım, kimi getirebiliriz ki. ancak seyyar hocalardan birini getirebiliriz, Yılmaz Vural tipi...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Deplasmandan 3 puan almayı özledim. Lincolnu aradık. En azından duran topları verimli kullanırdık. Saglık olsun. İlk yarıdaki tek zor deplasman olarak Sivas deplasmanımız kaldı. 17. haftada yanılmıyorsam. O maca kadar kayıpsız gitmeliyiz artık. Yoksa sampiyonluk gider.

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri