1 ile 7 arası toplam 7 sonuç

Konu: player insturction ve team instruction arasındaki bağlantı?

Default player insturction ve team instruction arasındaki bağlantı?

arkadaşlar mesela ben taktikte oyuncularıma bireysel olarak hepsine kısa pas olarak ayarladım. team instruction u ise uzun pas olarak ayarladım. yani burda merak ettiğim oyuncular uzun pasmı atacak yoksa kısa pasmı. yani team instructionla player - instruction arasındaki bağlantıyı merak ediyorum. yoksa team instructionda yani genel takım oyun tarzı seçili olmayan oyuncular için mi geçerli?
    aynı şey closing downlada ilgili. mesela oyuncularımın hepsinin alan daraltmasını bireysel olarak az verdim genel olarak takımınkinide fazla verdim.
    bunları çoğaltabilirim takım mantalitesi vs...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul - Bahçelievler

Team instructionda ayarladıkların tüm oyuncular için geçerli oluyor. Fakat Player Instructionda seçtiğin oyuncuya ayarladıklarını sadece o yapıyor, takım için ayarladıklarından bağımsız yani

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by omurcek View Post
    arkadaşlar mesela ben taktikte oyuncularıma bireysel olarak hepsine kısa pas olarak ayarladım. team instruction u ise uzun pas olarak ayarladım. yani burda merak ettiğim oyuncular uzun pasmı atacak yoksa kısa pasmı. yani team instructionla player - instruction arasındaki bağlantıyı merak ediyorum. yoksa team instructionda yani genel takım oyun tarzı seçili olmayan oyuncular için mi geçerli?
    aynı şey closing downlada ilgili. mesela oyuncularımın hepsinin alan daraltmasını bireysel olarak az verdim genel olarak takımınkinide fazla verdim.
    bunları çoğaltabilirim takım mantalitesi vs...
    player instruction verince team instruction'un hiç bir anlamı kalmıyor. Hiç bir katkısı olmuyor.

evet bende böyle biliyorum. fakat, mesela oyunculara bireysel olarak defansif özellik verdim. team istructiondan ise all to atack yaptım. oyuncuların hepsinin atağa kalktığını gördüm. yada yanılıyorum tam olarak kestiremedim. cidden kafa karıştırıcı birşey.

önemi yok kardeş o kdrda derinlere inmeye gerek yok

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

bende bu işe kafa yordum işin içinde çıkamadım zamanındaama bildiğim şey player yaptığın zaman team de verdiğin komutlar devre dışı kalıyor..
    Şu kaldırımda resmin olsaydı
    Eğilip öperken görenler, Varsın dileniyorum sansaydı

ben takım oyunu oynamasını isterim oyuncuların.o nedenle üstteki ayarları team instructiondan veririm.defanstaki iki dc hariç ama. onlar dışında takım mantalitesi ne ise hepsi aynı, pas şekli ne ise hepsi aynı, pres hepsi aynı.şunu farkettim ancak bu şekilde takım atağa kalkarkende, geri dönerkende aynı anda beraber gidip geliyo.atağa çıkarken gerideki oyuncularında topa uygun olarak yeri geldiğinde orta sahayı bile geçtiklerini görüyorum.yada nobrenin kendi yarı sahasının ortalarında adam kovaladığına tanık oldum.bunun zararıda var tabi kodisyonlarının çok iyi olması lazım.o nedenle ikinci yarılarda bi düşüş olabiliyo.ama ilk sene bu sistemi monte etmek gerekki sonraki sene takım alışmış olsun.team kısmından verdiğin komutlar player kısmından komut verdiğin anda o oyuncu için geçerli değil arkadaşım..sen defans oyuncularına defansif oyna dediysen takımada full ofans dediysen defans oyuncuların sadece kendine söyleneni yaparlar.duran toplar hariç genelde kalelerini savunurlar..

Mesaj Yetkileri