Arkadaşlar türkçe yamayla ilgili yazılar yazan Adem Özkur'dur.Benden şifremi istedi yazmak için bende verdim.Bende karıştırılmamasını rica ediyorum.Bana küfürler,aşağılayıcı sözler geliyor.Bunla devam ederse o kişileri şikayet edeceğim.
Arkadaşlar türkçe yamayla ilgili yazılar yazan Adem Özkur'dur.Benden şifremi istedi yazmak için bende verdim.Bende karıştırılmamasını rica ediyorum.Bana küfürler,aşağılayıcı sözler geliyor.Bunla devam ederse o kişileri şikayet edeceğim.
Yav senin adın Ömer Faruk değil miydi zatenYok Ahmeds miydin sen yoksa
İsmim Ömer.Bunun konuyla ne alakası var?+gülünecek ne var?
Ben karıstırdım mesela..Ömer nedir durum dedim kendiside acıkladı zaten ama küfürlerin falan gelmesi hos değil...Yakısmıyor bizlere..
Zaten öyle bir tutumda bulunanlar olursa direkt şikayetini bildir.
Fakat bu tür konulara kendinizi karıştırmayın.Daha yaşında küçük .Onlar aralarında hallederler.Senden şifre istediyse vermeseydin.Direkt muracaatta bulunurdu ona bir nick verirlerdi kendini ifade ederdi.Yaş olarak tutmuyorsunuz zaten ama herkes malatyalının kim olduğunu bilmediği için seni o sanıp greksiz heyecan içine girmiştir.
Sakin biraz.Bir çözüme kavuşur.Konu ortada zaten.Ne o türlü ne de öbür türlü konuya ait olmayın.
Bu da GMA'ye gitsin .Konu anlaşılmıştır.
Sana karşı yapılan şeyleri Turksportal Destek Merkezi'nde yöneticilere bildirebilirsin. Ancak sizlere bir tavsiye kimseye şifrenizi falan vermeyin...