[[[[[http://forum.turksportal.net/vb/show...hp?t=69954]]]]
KABUL ETTİK...
MTZ-RİPO MİNSK
BELARUSİAN HİGHEST LEAGUE
Sürpriz sekilde takımın başına gecen Tecrübeli teknik adam iddalı mesajlar vermedi ancak gelecek için olumlu sinyaller verdii..
[[[[[http://forum.turksportal.net/vb/show...hp?t=69954]]]]
KABUL ETTİK...
MTZ-RİPO MİNSK
BELARUSİAN HİGHEST LEAGUE
Sürpriz sekilde takımın başına gecen Tecrübeli teknik adam iddalı mesajlar vermedi ancak gelecek için olumlu sinyaller verdii..
başarılar dilerim... forumun ahlakını mı bozdum nedir, herkes küçük takımlara sardı
![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
başarılar ben de BATE ile bir kariyer yapmıştım ilginç bir lig parayı bulsanız da kimse gelmio![]()
Hasan hocam yeni bir çığır açtın haklısındostum kariyerinde başarılar ilginç bir kariyer olacağa benziyor
![]()
başarılar diler , ingilizcede İ diye bir harf olmadıgını hatırlatıp ukalalık yaparım![]()
suan ki izlenimler oylebaşarılar ben de BATE ile bir kariyer yapmıştım ilginç bir lig parayı bulsanız da kimse gelmiogelmiyor kimse
sagol kardeşimm...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
sagol arkadasım da nerden çıktı bu??__
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
biraz mac yapalım artık![]()
Last edited by alisefer : 10.Ocak.2009 at 04:06 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
hadi bakalım takipçinim![]()
hani dostum hala başlaamadın mı maçlara
Daha Bismillah demeden resmi maç cıktı karsımıza...
Federasyon Kupası Gruplarda İlk Maç
Güzel Futbol Umut Verdi
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
transferlerle ugrasıyorumm..kimse gelmiyor yaa
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu kupa grubunda 3 mac yapacagız...2. maca cıkıyorum şimdi..yine deplasmandayız...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
7. dk da ilk sutumuz golle sonuclanıyor...
0-1 öndeyiz...
Last edited by alisefer : 10.Ocak.2009 at 04:39 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
yani beyaz rusya'ya ben de gitmek istemem şahsen![]()
Last edited by alisefer : 10.Ocak.2009 at 04:46 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Arkadaşım türkçe yamayı nerden buldun?
GOL ATIYORUZ AMA ATTIGIMIZ KADAR DA YİYORUZ
2 MAÇ 2 PUAN
![]()
cm 01/02 oynarken dinamo minsk takımında bulunan tsigalkoyu hatırlattın hocam bana![]()
Last edited by alisefer : 10.Ocak.2009 at 04:56 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
haberler falan türkçe mi arkadaşım?bende de var ama çok az yerler türkçe yapılmış
ya yasak konuyu konusuyoruz suan
haberlerin hepsi degil..ama basın toplantısı felan turkce..birazcık mantık hatası olsada sonıcta türkceantrnor oyuncu raporları genelde turkce...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
3. mactayız..evimizde bu sefer.1-0 ondeyizz....
Last edited by alisefer : 10.Ocak.2009 at 05:01 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
ligin kaç takımlı arkadaşım
İYİ OYUN İYİ SONUC ACI SONU ENGELLEYEMEDİ
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
***ŞAMPİYONLUK ORANLARI***
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
16 TAKIM VAR LİGDE
LİG STATUSÜ
![]()
Last edited by alisefer : 10.Ocak.2009 at 05:22 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Ya yedek yerli bi golcü arıyorum bedavayalig başlayacak...
Kırmızı işaretli arkdası asistan önerdi..aldık kontenjan dolu oldugu için aynı gün tazminatla geri gönderdik
diger serbest bırakılan arkadaslarda yabanıcı kpntenjanında yer kalmadıgı için gönderilecekler listesine girdiler...
Almak da satmak zor bu lig de ya...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
TAKIM BİLGİLERİ
![]()
Last edited by alisefer : 10.Ocak.2009 at 06:10 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Bizim başkan klubü satacak galiba...
takipçinim başarılar
Last edited by alisefer : 10.Ocak.2009 at 06:29 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
ali yatar...görüşürüz
arkadaşım daha denemedim çok sağol ayrıca nerden esti sana beyaz rusya ligi daha iyi bir ligden küçük takım alabilirdin :baksana transfer bile yapılmıyormuş
![]()
Başarılar![]()