1 ile 18 arası toplam 18 sonuç

Konu: Bütçe ve seyirci problemi

Nesil
    2008
    Yer
    fethiye

Angry Bütçe ve seyirci problemi

Hem Bank Asya 1.ligden(Adanaspor) Hemde 2.Ligden(Fethiyespor) birer takımla kariyer açtım,Birde ne göreyim,oyuna iki takımda da 0 transfer bütçesi ile başlıyoruz,maaş bütçesi de ucu ucuna yetiyor.ilk maçlardan sonra gelen seyirci sayısına baktım ve 2. şoku yaşadım.Ortalama 700 civarında seyirci geliyor maçlara.Ülkemizde 3. lig takımlarının maçları bile daha fazla seyirci ile oynanılıyor.Bütün yıl boyunca bu iki konuda Tursportal araştırmacılarından bütçe ve seyirci sorunlarının düzeltilmesini istedik forumda birçok kullanıcı olarak.Ama anlıyoruz ki boşa beklemişiz.Bu konuda yöneticilerden veya araştırmacılardan ''ikna edici'' bir açıklama bekliyorum.Bu arada yapılan her eleştiriye bir sayfa dolusu mesajla cevap veriyorsunuz,okumaktan sıkılıyor insan ve daha yarısına gelmeden bırakıyor.Neden bu hatalar düzeltilmedi ?? ''Lütfen kısa ve öz bir açıklama istiyorum''

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yamalarda flan gelir belki.
    FM Gazetesi

3. Default

Transfer bütçesi bu takımlara özgü değil,Portsmouth ile kariyer açtığımda da bana "0" transfer bütçesi vermişlerdi.Belki oyunun hatası olabilir bu,ancak alt liglerdeki çok az seyirci sorununun düzeltilmesi gerek..

adanaspor un stad kapasitesi bile doğru değil ki bütçesi doğru olsun

seyirci sayısı problemli ama transfer bütçesi gerçekte de öyle.. sonuçta yapılmış transferler var ve ayrıca bizim ikinci üçüncü lig ekiplerimizin bütçesi çok sıkıntılı

Bende bank asyadan takım çalıştırıyorum. Yardımcı asistanla tüm coachları falan kovdum. Yeni adamlarla anlaştım. Tam sözleşme imzalayacağım hiç maaş bütçesi yokmuş diye imzalayamıyorum Takımda coach, yardımcı asistan falan yok alamıyorum kimseyi öyle kaldım.

Nesil
    2006
    Yer
    turksportal.net

yanlis olan 1 sey varsa editorle kendin ayarlamanda 1 coum yolu. ztn bu yuzden editor var ya...
    ayrica caylak antranorlere de pek butce vermiyolar basta..

Nesil
    2008
    Yer
    fethiye

Quote Originally Posted by kunduzzz View Post
    yanlis olan 1 sey varsa editorle kendin ayarlamanda 1 coum yolu. ztn bu yuzden editor var ya...
    ayrica caylak antranorlere de pek butce vermiyolar basta..
    Peki turksportal araştırmacıları neden bunları ihmal ediyor o kadar söylememize rağmen bunun açıklamasını istiyorum ben ??

Nesil
    2006
    Yer
    turksportal.net

ihmal ettiklerini sanmıyorum. bu da neticede zaman ve calısan insan gerektiren bi is. finansmanıda ayrı bi dert ztn.. neticede insanlar ellerindeki isi en iyi sekilde yapmaya calısıyoar.

al barcelona'yı başlarken 14 milyon aralıkta ayında ise 24 milyon pound transfer parası veriyor.Sezon sonuda 53 milyon pound

Şaka bi yana bilet paralarını minimum yaparsan stad dolar.Maximum yapınca gelmiyorlar.

bilet parasını minimum yaparsan ?? o nası yapılıomuş :P

Quote Originally Posted by wizardmon View Post
    al barcelona'yı başlarken 14 milyon aralıkta ayında ise 24 milyon pound transfer parası veriyor.Sezon sonuda 53 milyon pound

Şaka bi yana bilet paralarını minimum yaparsan stad dolar.Maximum yapınca gelmiyorlar.

bılet parasını bız ayarlıyabılıyormusyuz:S

Ben de galatasaray la yeni stadyuma geçtim ama hala eski stadyumdaki ortalamayla oynyorum. 52000 lik stada fener maçında bile 23000 seyirci geldi. Burda problem nedir?

Quote Originally Posted by suniUA View Post
    Ben de galatasaray la yeni stadyuma geçtim ama hala eski stadyumdaki ortalamayla oynyorum. 52000 lik stada fener maçında bile 23000 seyirci geldi. Burda problem nedir?

kucuk maclarda benımde 18 20 bın cıvarı ama buyuk maclarda sayı 40 bın 50 bınlere kadar cıkıyo bu sene ortalama seyırcım gecen seneye gore daha fazla bıraz zamana yay bı problem oldugunu sanmıyorum

Nesil
    2008
    Yer
    İstanBul

özen gösterilmemesinden bence cankırı spor'umun renkleri bile doğru değil daha ne olsunki oyuncular desen 10 yasındakilerden bile daha düşük profilleri ama ynede tutunuyoruz oyuna

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Bu bendede oluyor Trabzonsporla ılk yıl 550 bın € 2. yıl yıne aynı para ve malcara seyirci gelmiyor 16bin küsür ortalama seyırcı normalde stad f ul dolması lazım şampiyonluğa kosarken

fener bahcenin bile baslar ken cok az parası war ikinci sezon butce acıklandıında 32 milyon butce verdiler sasırdım fenerbahceden boyle bir kıyak olması hosuma gitti

Quote Originally Posted by Nobis View Post
    fener bahcenin bile baslar ken cok az parası war ikinci sezon butce acıklandıında 32 milyon butce verdiler sasırdım fenerbahceden boyle bir kıyak olması hosuma gitti
    ilk sezonlarda bütçenin az olmasının sebebi zaten transferlerin yapılmış olmasıdır.

GS ile başladığınızda size 10mn Euro vermesini beklemeyin yada FB'nin.çünkü bu iki takıma 10mn Euronun üstünde zaten transfer yaptılar.keza Trabzonsporda öyle beşkitaşta buna yakın bi değer.

Eğer ilk sezonda başarılı olursanız ve ekonomiyi pozitif tutabilirseniz doğal olarak diğer sezon para yığılacaktır önünüze.

Mesaj Yetkileri