Fenerbahçe'nin işi gerçekten zor, orta sahada sıkıntı yaşayan bir Fenerbahçe var Aurelio gittiğinden beri. Tahminim bu sefer Dinamo Kiev'den yana ne yazık ki, ama Fenerbahçe kazanırsa da eğlenceli bayramın yeni zinciri oluşur...
Deplasmanda soğuk bir havada oynayacak Fenerbahçe zor bir maç olacak ama inşl. temsilcimiz kazanıp UEFA'da yoluna devam eder..
Bu iklim şartlarında Kiev deplasmanında kazanabileceğimizi düşünmüyorum
Last edited by Fernando Gago : 08.Aralık.2008 at 11:17
Cok zor mac puan almasi bile baya zor. Ama sonucta bu futbol ve her sonuc olabilir
beraberlik gruptan cıkmaya yetiyorsa ıyı olur onun dısında kazanmak zorunda ise işi biraz zor gib gerci aliev yok galiba ama belli olmaz
Sonuna kadar GALATASARAY
Fenerbahce´nin gruptan cikabilmesi icin 3 puana ihtiyaci var,beraberlik bile yetmiyor.Onun icin cok riskli bir mac,iklim sartlari Fener icin dezavantaj,Kiev icin büyük avantaj.Ben bu macta Fener´in en fazla 1 puan alabilecegini düsünüyorum.
F.Bahçe'de Tarihi Prim
Fenerbahçe Yönetimi, Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağı Dinamo Kiev maçının kazanılması halinde tarihe geçecek miktarda prim dağıtacak.
UEFA Kupası'na kalabilmek için Kiev'i deplasmanda mutlaka yenme zorunluluğu bulunan sarı-lacivertlilerde son Avrupa şansını yakalayabilmek için büyük çaba harcayan Fenerbahçe Yönetimi, maçtan önce futbolculara bu primin miktarını açıklayacak.
Oyunculardan bu karşılaşmada başarı isteyecek olan yönetim, galibiyet için her türlü fedakarlığı ve desteği yapmaya kararlı olduklarını duyurup, futbolcuları hırslandırmaya çalışacak. Sarı-lacivertli yönetim, kaptan Alex vasıtası ile yabancı oyunculara etki etmeye çalışıp, karşılaşmadan önce bir kaynaşma yemeğiyle futbolculara olan inancı ilan edecek, primi açıklayacak.
Mesai başlıyor
Bir gün izin yapan Fenerbahçe, Kiev maçının hazırlıklarına bugünden itibaren devam edecek. Sarı-lacivertliler, Samandıra'da yapılacak olan çalışmadan sonra yarın da özel bir uçakla Ukrayna'ya gidip, maçın oynanacağı Valeri Lobanovskiy Stadı'nda son bir çalışma yapacak. Ukrayna'daki hava koşulları gereği çeşitli önlemler alan Fenerbahçeliler, Kiev maçına özel, kıyafet ve kramponlar götürecek.
İstanbul - (AA) - Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'nde (G) Grubu'nda Ukrayna'nın Dinamo Kiev takımıyla 10 Aralık Çarşamba günü yapacağı karşılaşmayı Alman hakem Florian Meyer yönetecek.UEFA tarafından yapılan açıklamada, sarı-lacivertli takımın grubundaki son karşılaşmasını Almanya Futbol Federasyonu'ndan Florian Meyer'in yöneteceği, Meyer'in yardımcılıklarını ise Carsten Kadach ve Christoph Bornhorst'ın gerçekleştireceği bildirildi.
İki takım arasındaki karşılaşmada, aynı ülkeden Markus Schmidt de dördüncü hakem olarak görev alacak.
mynet
(/s)
Fenerbahçe kazanırsa çıkıyor, beraberlikte bile eleniyoruz. Kiev ise beraberlikte çıkıyor. Fenerbahçe için bu maçda kazanmaktan başka bir çare olmadığından dolayı kazanmayı Kiev'den daha çok isteyeceğimizden Kiev'den daha avantajlı olacağız ve maç boyunca galibiyeti düşünen tek taraf olacağız bu yüzden bu maçta ne yaparız ne ederiz bir şekilde kazanırız. Son maça 2 puanla gelip hala Avrupa'da devam etme ihtimalimiz varsa artık bunun bir kerameti vardır.
Acıkcası Fenerbehcenin kazanabilecegini düşünmüyorum. Mutlak galibiyet ihtiyacı oyuncuları baskı altına sokacak. Oradaki taraftar ve hava koşulları da olumsuz etkenler. Dakikalar ilerledikce golü bulamadıkca daha cok panik olabilir; ve basit hatalar yapabilir. Rakipte de Bangoura gibi süratli, etkili, Milevski gibi bitirici forvetlerin ekmegine yag sürer bu durum. Heleki Fenerbahce ilk golü yer, geriye düşerse sansının hiç olmayacagını düşünüyorum. Kiev grubun sanssız takımıydı. Arsenal'e son dakikada kaybettiler. Yine Porto macı büyük talihsizlikti.
Uzun lafın kısası macın kiev galibiyeti ile bitecegini düşünüyorum. Bir diger ihtimalde beraberlik. Başarılar Fenerbahce...
Fenerbahçe ligde dananın kuyruğu kopar kaybederse dediğimiz maçları kazandı , bu avrupa'ya yansır mı göreceğiz ancak; Kiev burada 10 kişi savunma yaptı.Fenerbahçe'nin üzerine dengel gelirsen örn:Arsenal darmadağın edersin!Ama haldur huldur saldırırsan Fenerbahçe hiç beklenmedik bir takıma döner.
Kiev'den daha sakin olacağımızı düşünüyorum , büyük ihtimal maç berabere bitecektir.Ancak Kiev'in bize zor anlar yaşatacağını düşünmüyorum.
Bu belkide son şans,kaçan avrupa trenini yakalamak için.Maça son 48 saat kala Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi gruplarında aldığı son galibiyetin 4 yıl önce olduğunu ve geçen sene kendi sahasında Avrupa'da kendi sahasında 15 maç üstüste yenilmeyen fakat bu sene grupta oynadığı 3 iç saha maçında 1 puan alan bir Fenerbahçe görüyoruz.
Bu karamsar girişin ardından şunu belirtmek istiyorum arkadaşlar,Umut her zaman vardır,dolayısıyla şahsım adına yüreğimde olan azıcık bir umutla çarşamba gecesi çubuklumu giyip takımımı destekleyeceğim.Umarım kazanırız.
Takımımıza güvenimiz sonsuz,kazansalar da kaybetselerde biz onların yanındayız.
Bir dipnot düseyim ;
Fenerbahce Sampiyonlar liginde bu zamana kadar oynadigi bütün deplasman maclarindan sadece 2 galibiyet,2 beraberlik aldi ...
Fenerbahçe farklı kazanacak, rahatlıkla söylüyorum.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Last edited by JunkChorn : 08.Aralık.2008 at 22:15 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Dinoma Kiev kazanır gibime geliyor.Etkili forvetleri var Fenerbahçe defansını çok zor anlar yaşatırlar
Biz Türkler zoru severiz.Hep sıkıştığımız zaman celalleniriz,bir başka oynarız.Bu kulüp takımlarımızda da milli takımlarımızda da böyle.İyi motive oluyoruz bu gibi durumlarda.F.Bahçe bu yüzden istekli bir futbol sergileyebilir...
Kiev ise hem beraberliğin kendilerine yaramasından hemde ev sahibi olmalarından ötürü biraz daha rahat olacak...
F.Bahçe bence kontrollü oynamalı.Eğer F.Bahçe yüklenirse hata yapar.En büyük zaafları olan savunma arkası atılan toplardan canı yanar.Heleki rakip Bangoura ve Milevskiy gibi etkili ileri uç adamları sahipken...
Ben maçtan beraberlik çıkacağını düşünüyorum...
F.Bahçe'nin öyle rahat kazanacak falan durumu yok.Hayal kurmayın boşuna.Ama kazanamaz demiyorum...
Eğer aynı futbol devam ederse Fenerbahçe'nin kazanabileceğini düşünmüyorum. Dinamo Kiev yenilmemek için Allah ne verdiyse savunma yapacak,eğer Fenerbahçe de buna aldanıp paldır küldür hücum ederse sonu hüsran olur. Aragones'in ağırlığını bu maç koyması lazım.
Aklıma 2006 Dünya Kupası elemeleri geldi, Ukranya ile final maçına çıkıyoruz kazanırsak gideceğiz ve o maçı kazanıp ön elemlere kalıyoruz. Aynı zor durumdayız ve aynı stadda oynayacağız umarım gider kazanırız. Yenmemiz gerekiyorsa artık gider yeneriz...
Hakkaten iki maç var , onun dışında hiç yokmuş garip.
Bana da beraberlik çok yakın geliyor , yani kiev'in bizi ezeceğini zor durumda bırakacağını düşünmüyorum , ama şu da var biz galibeyeti kaçıran taraf kesinlikle olmayacağız.Hak edersek alır kopartırız!
Kiev 1-0 alacak , icime öyle dogdu.. Takimimin kazanmasini istiyorum fakat bu oyunla imkansiz üstelik Kiev'de ki hava kosullarinida göz önünde bulundurursak, isimiz bir hayli zor.
Dinamo Kievin evinde bu maçı verecğini düşünmüyorum
Kadro kalitesi olarak onlardan iyiyiz bu maçı almalıyız ama bu zamana kadar ki oyunla zor görünüyor.
Gerek saha şartları gerek maçın Kiev'de oynanması D.Kiev'i favori gösteriyor.Fakat çok çok zor bir maç olacak.İki takımında bu maç etekleri tutuşacak.İlk golü atan takım maçı kazanır diyorum.
Tahminimce Kiev maça yatacak ve bizim duran toptan bulduğumuz bir gol Kiev'in kilitli savunmasını açacak ardından fark gelecek.. Eğerki açık futbolla başlarlarsa bu maçı yine rahat bir skorla kazanırız..
kalitesi yüksek bir maç olacağını düşünmüyorum,alt biter 3 ihtimalede açık bir maç.
Dinamo Kiev'e beraberlik de yetiyor sanıyorsam.Tahminim 0-0'a yatıp fazla riske girmek istemeyip,Fenerbahçe'nin hatalarından gol arayacaklardır.O yüzden mümkün olduğunca az hata yapmalıyız.Maçın ilk yarısında bir gol bulursak bu sefer sonrasında gol atamadıkları her dakika onlar için kabus dolu geçecek ve saldıracaklardır.Hele son dakikalar.Dolasıyla Arsenal maçında yaptığımız savunmayı bu maça da yansıtmamız lazım.