Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
MavisiyLe beyazıyLa her daim Everton !
Tottenham Kadrosu ve Parası İle Favorimdirİkinizede Başarılar ama Everton'ı Destekliyorum
Kaptan Her Zaman Favorim.![]()
Adaş başarılar![]()
Başlığa da gerek yok zatenİRİ olan kazansın dersem kızmazsın değil mi Murat?
LaigLeNoir Everton'u uçurur
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
Böyle yaparak ilgi mi çekmeye çalışıyorsunuz başlık yok falan yemezler.
Everton favorim...![]()
başarılar ikinizede favorim everton![]()
Para burda devreden çıkıyor.Olay kadroya ve hocaya geçiyor.Tottda kadro oLarak Evertona rakip oLamaz.Olay tamamen hocaya geçiyor.İzLeyip göreceğiz...![]()
Her Turlu Favorim EVERTON.
You'll Never BeatThe Irish !
Murat abi evertonun bütçeyi görünce kalbine inmiştir sakin ol.Birkaç transfer önerisi verebilirim.
Last edited by GeNç KaRTaL : 30.Kasım.2008 at 13:33 Reason: w değil v
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Başarılar dilerim.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Aynı Kariyer'i Mete07 İle Bu Akşam Biz Açıcaktık.Everton'da Bütçe Olmadığını Görünce Kendisi Aston Villa'yı Seçti.Ama Ortak Kariyerde Oynarken Lag Oluyor.Mesela Bir Oyuncuya Tıkladığımızda Profilinin Açılması 15-20 Saniye Sürüyor.Host Olanda Sorun Yok Ama Diğer Kişide Oluyor.Bende Kurdum/Oda Kurdu Oyuna Katılan Kişide Bu Problemi Yaşadık.Acaba Bir Çözümü Varmı Bilgisi Olan Yardımcı Olursa Sevinirim.
Çözümünü Bulduğumuzda Devam Edeceğiz.İnş Bizde Sizler Gibi Paylaşıcaz Oynayabilirsek
Bu Arada İkinizede Ayrı Ayrı Başarılar.Tottenham'ın Daha Avantajlı Olduğunu Düşünüyorum.Kadro Olarak Daha Kötü Olabilir Ama Çok Güzel Bir Transfer Bütçesi Var.
Neyse Başarılar...
Destekleyen arkadaşlara teşekkür ediyorum.
Takımda kanatlarda problem olmamasına rağmen orta sahada diğer bölgelere göre bir kalite yetersizliği vardı. Bunu biraz tuzlu olsa da transferlerle çözmeye çalıştım.
Lassana Diarra Tottenham'da !
Portsmouth'da forma giyen Mali asıllı Fransız oyuncu 31 M YTL karşılığında Tottenham'a transfer olmuştur.
Miguel Veloso Tottenham'da !
Sporting Lizbon'un 22 yaşındaki Portekizli yıldızı Miguel Veloso bundan sonra Tottenham için ter dökecek. Oyuncunun 27 M YTL karşılığında bonservisinin alındığı duyuruldu.
Joao Moutinho'nun Adresi de Tottenham !
Sporting Lizbon'un diğer yıldızı Joao Moutinho 26 M YTL karşılığında Tottenham'a transfer oldu. İmza töreninde yaptığı açıklamada Manchester City'nin kendisine daha fazla para teklif etmesine rağmen transferinde Veloso'nun büyük etkisi olduğunu söyleyen Moutinho 10 numaralı formayı giyecek olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.
Yollarımızı ayırdığımız oyuncular var. Birazdan gelecek..
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Tottenham rahat götürürKadro, para hersey orada
![]()
Murat işi götürür demek istoyrum ama biliyorum ki bu kariyer fazla uzun sürmez![]()
Jaime Gavilan
Getafe'nin yetenekli sol kanat oyuncusu sezon sonuna kadar kiralandı.
Lautaro Acosto
Sevilla'nın genç Arjantinli orta saha oyuncusu sezon sonuna kadar kiralandı.
Martin Caceres
Barcelona'nın genç Uruguaylı savunma oyuncusu sezon sonuna kadar kiralandı.
Eidur Gudjohnsen
Barcelona'nın tecrübeli forvet oyuncusu sezon sonuna kadar kiralandı.
Oscar Cordozo Everton'da
Benfica'nın golcü oyuncusu 6.5 milyon euro'ya transfer edilmiştir.Hayırlı olsun camiamıza.Golcü oyuncu 31 numaralı formayla mücadele edecek.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
2 Takımda Cok iyi transferler yapmıs Favorim Everton ama Totthenham alcak sanki
You'll Never BeatThe Irish !
Cardozo iyi transfer vede veloso ama favorim Arsenal
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Totenham'ın transferlerini çok daha beğendim![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Favorim Tottenham transferleride çok güzel pavlyuchenkonun yanına arshavinide alsan abi![]()
tebrıkler iknizdede ne transferler olmuş öyle yıldız yağmuru![]()
Tottenham Gerçekten güzel transferler yapmış.. Doğru taktikle çok başarılı olabilirler..
Favorim Murat Abi, Götürür.
başlık ismail yk'nın şarkısının sözleri gibi olmuş
bu kariyerin ne yazıkki başlığı yok
her ikinizede başarılar . . Favorim Tottenham . .tabii kadro oturabilirse. . günümüzdede süper kadroları war ama iş yapmıyo bari sanal alemde iş yapsn![]()
Kaptan her daim götürürTransferle müthiş abi.