http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=69090
Okudum Kabul Ediyorum...
Guzel bir rüya görüyordum.. Hemde Cok güzel.. O rüya telefonumun Calisiyla Sona erdi ve Sinirle Homurdanarak telefona ciktim.. Sesi Duyar Duymaz Tanidim ve Uykum Bir anda Kacti..
Bilemezdim ki Telefondan Konustuktan Sonra O Rüyam Halen Devam etcek hemde gercekte..
Arayan HSV baskani Dietmar Beiersdorferdi..
DB : Uynadirdin mi Karakocluoglu ?
EK : Sorun degil baskanim.. Hayrola Bir problem mi vardi ?
DB : Sanirim Jol ile devam etmeyecegiz. Bizle Calismak ister misin ?
EK : Agliyordum.. Sevincten.. Hickiriklar arasinda SEVE SEVE dedim...
Ve Ertesi Gün imzalar atildi artik hayallerimdeki takimin Hocasiydim.. Ve Biliyordum ki Tum gurbetci vatandaslarimizin sayesinde Biz Sampiyon olacaktik...
Acik olan Ligler..
Mabedimiz..
[IMG]file:///C:/Dokumente%20und%20Einstellungen/EthemCanan/Desktop/1__HSV-Mannschaft_800.jpg[/IMG]
Taktigim Ve takim kadrom..
Transfer Butcemiz 0 €.. Ek Butcede vermedi Yonetim.. . Kiralama yoluyla belirledigim bikac mevkiye transferler yapacagim..
Umarim Guzel bir kariyer olur diyorum.. ( Arkadaslar Türkcem biraz Kirik hafif anlatimda yanlsilar olursa Kusura bakmayin)

Zaten Kirmiziydi Klup Guveni Filan istemiyolardi beni.. Cok Afedersiniz arkadaslar istemedende olsa bitti kariyer.. Pekde heycanli degildi acikcasi ama 2. sezon butceyle birlikte daha da iyi olurdu takim.. hayirlisi cm01/02 den beri oynadiqim bu oyunda sadece 2 saat sürdü kariyerim bu bir ilk ve cok zoruma gitti