1 ile 15 arası toplam 15 sonuç

Konu: Almanyadaki TürkLer Artik HSV li...

Thumbs up Almanyadaki TürkLer Artik HSV li...

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=69090

Okudum Kabul Ediyorum...

Guzel bir rüya görüyordum.. Hemde Cok güzel.. O rüya telefonumun Calisiyla Sona erdi ve Sinirle Homurdanarak telefona ciktim.. Sesi Duyar Duymaz Tanidim ve Uykum Bir anda Kacti..
    Bilemezdim ki Telefondan Konustuktan Sonra O Rüyam Halen Devam etcek hemde gercekte..

Arayan HSV baskani Dietmar Beiersdorferdi..

DB : Uynadirdin mi Karakocluoglu ?
    EK : Sorun degil baskanim.. Hayrola Bir problem mi vardi ?
    DB : Sanirim Jol ile devam etmeyecegiz. Bizle Calismak ister misin ?
    EK : Agliyordum.. Sevincten.. Hickiriklar arasinda SEVE SEVE dedim...

Ve Ertesi Gün imzalar atildi artik hayallerimdeki takimin Hocasiydim.. Ve Biliyordum ki Tum gurbetci vatandaslarimizin sayesinde Biz Sampiyon olacaktik...

Acik olan Ligler..

Mabedimiz..

[IMG]file:///C:/Dokumente%20und%20Einstellungen/EthemCanan/Desktop/1__HSV-Mannschaft_800.jpg[/IMG]

Taktigim Ve takim kadrom..

Transfer Butcemiz 0 €.. Ek Butcede vermedi Yonetim.. . Kiralama yoluyla belirledigim bikac mevkiye transferler yapacagim..

Umarim Guzel bir kariyer olur diyorum.. ( Arkadaslar Türkcem biraz Kirik hafif anlatimda yanlsilar olursa Kusura bakmayin)

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Kariyerinizde başarılar dilerim.Umarım uzun soluklu,zevkli bir kariyer olur.

Bu arada seçili lig sayısı çok fazla değil mi? Acayip kasılacaktır bilgisayarınız.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

Açtıgın Lig sayısı fazLa zevkLi bir kariyer oLacaga benziyor.

Cok tesekkürler arkadaslar... Basarisiz olursam kacacek yer cok olsun.. Bu arada 4 gb ram Kaldirir diye bu kadar lig actim ama ins. bi sorun cikarmaz

Quote Originally Posted by sakaryaligocmen View Post
    bencede çok lig var gibi Başarılar..bende HSV ile oynamıştım ama Save gitti devam edemedim..
    tskrler kardesim ama takimin finsans berbat durumda oyuncu dahi kiralayamiyorum en fazla 1500 € maas veriyolar ve boyle az maas alan oyuncu bulamiyorum

hazirlik maclari birazdan..

sakary Ali Misafir

bencede çok lig var gibi Başarılar..bende HSV ile oynamıştım ama Save gitti devam edemedim..

ilk 3 hazirlik maclarimiz..

Bu arada Jarolim 2.5m € pesin toplamda 7.5m€ ya M'Boroya Sattik ve Kaynak yarattik...
    Last edited by YozGatGFB66 : 12.Aralık.2008 at 18:37

takim resmen tel tel dokuluyor 2.5 m€ transfer geliri elde ettik fakat bu paradan bana kalan sadece 745k €.. transfer yapamiyorum oyuncu bile kiralayamiyorum.. cok zor olucak.. ama yilmak yok

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Vay hemşerim kariyer açmış.BaşarıLar.

Quote Originally Posted by garydelgadov View Post
    Vay hemşerim kariyer açmış.BaşarıLar.

tesekurler kardesim ins. uzun soluklu olur

Bu arada sonunda SAKAT bi oyuncu kadromuzda..

Appiah Bedelsiz olarak HSV de

Hazirlik Maclarimi tamamladim 2 taktik Denedim ikiside takima pek oturmadi... Oynadigimiz maclara gore taktigimizi hazirlayacagiz baska careside yok acikcasi...

Bu arada 31 Yasindaki Stoper Max Von Schlebrügge Brondby Takimndan 1m€ maliyetle alinmistir...

Bu arada Kariyer Pek ilgi gormuyor Heralde

Almanya Kupasi macinda Zayif rakibimiz TeBeBERLIN i gole bogduk...

DER HEXENMEISTER (Sihirbaz) THIAGO NEVES..

Bundesligada ilk Macimizi Bochumla yaptik ve 1-1 lik esitlikle bitti mac... Sinan in 45 dakkikada attigi gole 86 da olicle karsilik verdik ve 1 puani hanemize yazdirdik...

Almanya Kupasi 2. turundaki Rakibimiz belli oldu... Nürnberg le oynucaz...
    Last edited by YozGatGFB66 : 12.Aralık.2008 at 20:05

2 Hafta Konugumuz Wolfsburg du Sanssiz Bir sekilde 1-0 Yenildik

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Delirmemek eLde Degil... Kovuldum Zaten Kirmiziydi Klup Guveni Filan istemiyolardi beni.. Cok Afedersiniz arkadaslar istemedende olsa bitti kariyer.. Pekde heycanli degildi acikcasi ama 2. sezon butceyle birlikte daha da iyi olurdu takim.. hayirlisi cm01/02 den beri oynadiqim bu oyunda sadece 2 saat sürdü kariyerim bu bir ilk ve cok zoruma gitti

Cok Afedersiniz tekrardan
    Last edited by YozGatGFB66 : 12.Aralık.2008 at 20:31 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

1 . Başarılar Hamburg severim.

2 . Taktiğinden memnun musun ?

3 . Bu kadar fazla lig açmak mümkün müydü ? Ben 3 ülke dışında seçemiyoruz diye biliyordum

Quote Originally Posted by stiff1907 View Post
    1 . Başarılar Hamburg severim.

2 . Taktiğinden memnun musun ?

3 . Bu kadar fazla lig açmak mümkün müydü ? Ben 3 ülke dışında seçemiyoruz diye biliyordum
    Cok tskrler... Taktigimden "MEMNUNDUM"ama 0€ bütce verildi kiralam yoluyla oyuncu bile getiremedim cunku en fazla 1500€ verebilirsin kiraladigin oyuncuya.. takimda eksik en az 4 bolgem vardi ve alternatifim yoktu.. 2 mac yenildim ve sutlandim :Pp

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

2 Maçta Kovulmayı Nasıl Becerdin ? sanırım epey oynadın ama bizimle paylaşmadın.

Mesaj Yetkileri