Kariyer Hikayeleri Kuralları
Kurallar okunmuştur ve kabul edilmiştir.
Şok Şok Şok!
Arsenal kulüp binası bugün çok hareketli saatler yaşadı. Peter Hill-Wood bugün Arsene Wenger ile hararetli bir tartışma yaşadı. Ve bu sinirle Arsene Wenger'in görevine son verdi. Ve aniden bir karar alarak takımın başına takımın eski futbolcularından Dennis Bergkamp'ı getirdi. Ve başkan yaptığı açıklamada şu sözleri söyledi:
- Şu andan itibaren takımımızın teknik direktörü Dennis Bergkamp'tır. Kendisine başarılar dileriz. Ve Dennis Bergkamp resmi sözleşmeyi imzaladı.
Ve Bergkamp ilk basın açıklamasında:
Hi. First I want to say that I can have mistakes here because I'm very excited. I can't explain that. Now, I wanna to start with my aims. This year I want to be the champion of Premier League. And I work to be champion of Champions League. I think it is not very hard for me. I think I can't talk more because I said I'm very excited. Thank you.
Merhaba. İlk olarak şunu belirtmeliyim ki benim bu basın toplantısında hatalarım olabilir çünkü çok heyecanlıyım. Ben bu duyguyu ifade edemem. Ben ilk olarak amaçlarımla başlamak istiyorum. Ben bu sene Premier Lig'de şampiyon olmak istiyorum. Ve bu sene Şampiyonlar Ligi Şampiyonu olmak için çalışacağım. Sanırım bu benim için o kadar zor değil. Sanırım ben daha fazla konuşamayacağım çünkü dediğim gibi ben bugün çok heyecanlıyım. Teşekkürler.
Ve böylece FM 2009'daki ilk kariyerim başlamış bulunuyor. Size ve bana daha çok zevk vermesi adına maçları 1'er 2'şer yayınlayacağım. Ve unutmayınız ki bu kariyer sizin yorumlarınızla ilerleyecek.