Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 46 sonuç

Konu: Dream a Team which can't be beaten [Arsenal Football Club]

Default Dream a Team which can't be beaten [Arsenal Football Club]

Kariyer Hikayeleri Kuralları

Kurallar okunmuştur ve kabul edilmiştir.

Şok Şok Şok!

Arsenal kulüp binası bugün çok hareketli saatler yaşadı.
    Peter Hill-Wood bugün Arsene Wenger ile hararetli bir tartışma yaşadı. Ve bu sinirle Arsene Wenger'in görevine son verdi. Ve aniden bir karar alarak takımın başına takımın eski futbolcularından Dennis Bergkamp'ı getirdi. Ve başkan yaptığı açıklamada şu sözleri söyledi:
    - Şu andan itibaren takımımızın teknik direktörü Dennis Bergkamp'tır. Kendisine başarılar dileriz. Ve Dennis Bergkamp resmi sözleşmeyi imzaladı.

Ve Bergkamp ilk basın açıklamasında:

Hi. First I want to say that I can have mistakes here because I'm very excited. I can't explain that. Now, I wanna to start with my aims. This year I want to be the champion of Premier League. And I work to be champion of Champions League. I think it is not very hard for me. I think I can't talk more because I said I'm very excited. Thank you.

Merhaba. İlk olarak şunu belirtmeliyim ki benim bu basın toplantısında hatalarım olabilir çünkü çok heyecanlıyım. Ben bu duyguyu ifade edemem. Ben ilk olarak amaçlarımla başlamak istiyorum. Ben bu sene Premier Lig'de şampiyon olmak istiyorum. Ve bu sene Şampiyonlar Ligi Şampiyonu olmak için çalışacağım. Sanırım bu benim için o kadar zor değil. Sanırım ben daha fazla konuşamayacağım çünkü dediğim gibi ben bugün çok heyecanlıyım. Teşekkürler.

Ve böylece FM 2009'daki ilk kariyerim başlamış bulunuyor. Size ve bana daha çok zevk vermesi adına maçları 1'er 2'şer yayınlayacağım. Ve unutmayınız ki bu kariyer sizin yorumlarınızla ilerleyecek.
    Last edited by loladam : 02.Aralık.2008 at 20:52

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Başarılar dilerim. İngilizcen iyi sanırım Maçları 2'şer yayınlarsan daha iyi olur gibi genç yetenek istersen söylerim
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Başarılar...
    Fakat İngilizcen Yeterli Düzeyde Değilse Lütfen İngilizce Yazma...
    "(can't not)" Senden Alıntı...
    Can't 'deki n't Zaten NOT Demektir...
    Ya CAN NOT Olarak Kullanacaktın Yada CAN'T Olarak Bırakıp NOT'u Kullanmayacaktın...
    Neyse Bunlar Önemli Şeyler Değil Ama Dikkat Edilirse Daha Hoş Olur ...
    Sana Kariyerinde Başarılar...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

I cant't
    bide burası var neyse önemli değil sen bozulma kardeş bize transferleri bekliyoruz
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

Pardon arkadaşlar İngilizcemin yeterli düzeyde olduğunu düşünüyorum sadece basit klavye hataları.

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Quote Originally Posted by loladam View Post
    Pardon arkadaşlar İngilizcemin yeterli düzeyde olduğunu düşünüyorum sadece basit klavye hataları.
    Yok Önemli Değil
    Kusura Bakma Şimdi Tekrar Okuyunca Fark Ettim Benimkiside Biraz Sert Olmuş.Yeterli Değilse Yazma Falan Diye
    Bi Oyuncum Sakatlandıda Oyunda Bu Sinir Ondan...
    O Sinirle Klavye Hatası Falan Olabileceğini Düşünemedim...
    Neyse Sana Tekrar Başarılar Diliyorum.
    En Kısa Sürede Transferler Ve Maçları Bekliyorum...
    Ayrıca Tottenham Kariyerimide Ziyaret Edebilirsiniz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Zaten evimiz gibi oldu orası birazcık sizler benimkine baksanız
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Quote Originally Posted by TaYLaN View Post
    Zaten evimiz gibi oldu orası birazcık sizler benimkine baksanız
    Hangisine Bakalım
    Sende Kariyer Çok Hangisini Takip Edeceğimizi Şaşırdık
    1 Tanesini Söyle Düzenli Takip Edelim ^^

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

2 tanesi kapandı ortaklar devam etmedi arkadaşlar ben de kendi normal kariyerime devam ediyorum
    Futbolcu Bilgileri

sakary Ali Misafir

başarılar güzel bir kariyer olacak inş.

Yorumlar için teşekkürler.

Arsenal'de Transfer Çalışmaları..!

Dennis Bergkamp'ın takıma gelmesinden sonra gündeme oturan Arsenal'de transfer çalışmaları hız kazandı. Fotomaç sizin için araştırdı. İlk isim Miguel Veloso...!

Dennis Bergkamp'ın düşündüğü ikinci bir isim ise Gianluigi Buffon.

Şimdi merak edilen ise bu transferlerin ne zaman gerçekleşeceği...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İkiside çok yararlı olur
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2008
    Yer
    istanbul

hocam hayırlı olsun takımın avrupanın en genc takımını almışsın zaten bu takıma bikac tecrubeli usta ayak alırsan kimse tutamaz seni zaten transfer etmek istedigin iki adamda super tam bu takıma gore.takipçinim....

sakary Ali Misafir

ikisde mükemmel olur

1.Hazırlık Karşılaşması

Fc Kobenhavn vs Arsenal

Maç sonrası Dennis Bergkamp'ın NTV'ye yaptığı kısa konuşma:

- Bugün çok iyi oynamadık. Maçın seyir zevki düşüktü. Seyircilerimizden özür diliyorum. Tabii bu daha bir başlangıç. Zamanla takımımız yerine oturacak ve her şey çok daha güzel olacak. Teşekkürler...

Ve Arsenal ilk transfer bombasını patlattı. !

Gianluigi Buffon Arsenal Football Club'ta

Gianluigi Buffon'u havaalanında 500'e yakın taraftar karşıladı ve sevgi gösterilerinde bulundu...

Şimdi tartışılan konu ise Miguel Veloso... Acaba Bergkamp Veloso'yuda kadrosuna dahil edebilecekmi...?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Umarım VEloso'yu da alırsın
    Futbolcu Bilgileri

başarılar eğer buffon'a verdiğin para deger,nde yazan paraysa epey bi para wermişsin gereksiz bence. onun yerine ondan daha iyi olmasada gelecekte tam bir buffon gibi olacak kaleciler alabilirdin 50 milyon pound bide. çok fazla o.O

2.Hazırlık Karşılaşması

3.Hazırlık Karşılaşması

4.Hazırlık Karşılaşması

5.Hazırlık Karşılaşması

6.Hazırlık Karşılaşması

Şampiyonlar Ligi Eşleşmeleri

Manager Dennis Bergkamp'ın kura sonrası yorumu: Bence çok iyi bir kura çektik rakibimizi zorlanmadan eleyebileceğimizi düşünüyorum. Ancak bu futbol. Biz en iyi futbolumuzu ortaya koyup rakibimizi geçmeye çalışacağız. Bu kadroyla başarılı olacağımdan şüphem yok.

7.Hazırlık Karşılaşması

Dennis Bergkamp'ın hazırlık kampı yorumu: Ben çok olumlu bir hazırlık kampı geçirdiğimiz düşüncesindeyim. Şampiyonlar Ligine ve Premier Lige çok çok hazırız. Aldığımız skorlarda bunu gösteriyor...

Yorumları bekliyorum.

50.000.000£ çok değil mi?Buffon yerine başka birilerini alabilirdin.

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

BaşarıLar,Buffon transferini çok beğendim Anlaşılan zevkLi bir kariyere benziyor.KoLay geLsin.

sakary Ali Misafir

buffon güzel olmuş devamını bekliyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Akinfeev'i alabilirdin mesela
    başarılar. .

Dennis Bergkamp Buffon'a verilen paranın fazlalığı hakkında konuştu: Değecek... Buffondan önce Casillas'ın kulübü ile 45 Milyon'a anlaşmıştık ancak o transfer gerçekleşmedi ve kendisi gelmek istemedi bizde bundan dolayı Buffon'a yöneldik. Ve Buffon için 50 M gibi yüksek bir ücret ödedik ancak değecek!

sakary Ali Misafir

devamını bekliyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gereksiz olmuş kaleci transferi parayı yazık etmişsin
    Futbolcu Bilgileri

Transferde son durumumuz

Bir transfer daha yapmayı düşünüyorum...

Şampiyonlar Ligi Ön Eleme Turu 1.Maç

Premier Lig 1.Maç

sakary Ali Misafir

güzel başlamışsın sezona tebrikler

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sonuçlar iyi ama transferler tekrar söylüyorum gereksiz
    Futbolcu Bilgileri

Quote Originally Posted by TaYLaN View Post
    İkiside çok yararlı olur
    İlk olarak yapacağım transferleri söylediğimde böyle demiştin taylan ama şimdi farklı konuşuyorsun.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İsim için dedim Oyundan baktım dün cidden ndaha yetenekli ve genç kaleciler farken anlamsız gibi olmuş Söylediğimin arkasındayımdır
    Futbolcu Bilgileri

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri