Benfica
Olimpiacos
Galatasaray
Hertha berlin
Metalist Kharkiv
Grup hakkında ki sohbetleri buradan yapabilirsiniz.
Benfica
Olimpiacos
Galatasaray
Hertha berlin
Metalist Kharkiv
Grup hakkında ki sohbetleri buradan yapabilirsiniz.
(/s)
Metalist ve Olympiakos maçları içerde ise şayet Galatasaray'ın şansı biraz daha artar .. Tabi Berlin maçıda zor gibi görünsede gurbetçiler maça yogun ilgi göstereceklerdir .. Alışıgız biz Almanya'ya .. Benfica maçı bence en çok zorlanılacak maç olacak .. Üste dediğim gibi olursa Benfica zorlu bir deplasman gibi görülüyor .. Sonuç olarak zor bir grup gibi görünüyor .. Herşey olabilir Metalist bile çıkabilir gruptan ..
Diger konudaki yazımı burayada yazim bari
Grubumuzun zor olması sevindirici..Takımımız daha iyi konsantre olur..Bence çok zevkli ve çekişmeli bir grub olacak..Olimpiakos maçı içerde olursa iyi olur..Şimdi fikstürü bekleyelim..Bu grubtan çıkarsak iyi bir hava yakalarız..Basın bu sefer ne yazacak bakalım..Lokum gibi grubta yazamazlar.
Berlin maçı deplasmanda olsun..Skibbe içinde sans olur..Sonuçta rakibi tanıyor..
Umarım Metalist ve Olimpiacos ile içerde oynarız...
Berlin deplasman sayılmaz, tek deplasman Benfica olur. Özellikle yunanlılarla inşAllah burada oynarız.
Denk bir grup. Belki de böyle olması daha iyi oldu. Metalisti Bjk macından biliyoruz, Berlin'i Skibbe mutlaka biliyordur. Benfica nın kalitesi ortada ve Olimpiacos da cok iyi bir takım. Her maca cok ciddi hazırlanmalıyız, ki öyle olacaktır. Fikstür acıklandığında daha net bir yoruum yapilir.
Güzel bir kura oldu,denk takimlar geldi.Ben bu sene gruplarda bizi zorlayacak takimlarin cikmasini istemistim,istegim gerceklesti.Futbolcular isin ciddiyetinin farkina varacaklardir,daha iyi konsantre olacaklardir Avrupa maclarinda.Gruptan cikabiliriz diye düsünüyorum.
Bu arada Olimpiacos ve Metalist ile iceride,Berlin ile Benfica maclarini disarida oynasak iyi olur.
Kuradaki şansımız devam ediyor atrık bu şansı kullanmanın vakti geldide geçiyor bile. Çok denk bir grup kimin çıkacağı hiç belli değil. Çok çekişmeli ve sonunda bizim kazanacağımız bir grup olur İnşallah
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
en zor grup f grubu diğerleri Orta düzeyde.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
A grubu ne olmuş öyle yahu .. İng-İsp-Alm-Hol-Fra takımları aynı grupta..![]()
Herta-Galatasaray maçına gidiceksin diye istiyosun kesin Herta deplasmanını
Olympiakos ve Benfica'yla içerde Metalist ve Herta'yla dışarda oynamak bizim için en karlısıdır.Metalist kendi sahasında iyi değildir bizi yenicek kadar.Herta deplasmanında zorlanırız.Geçen sene Leverkusen maçına da kendi sahamız sayılır diyorduk sonucu gördükOlympiakos ve Metalis'ten 4 puan alsak,Benfica'yı evimizde yensek gruptan çıkmamız için bize yeter.
C grubu da fena.
Bu sene Uefa kupasinda cok güclü takimlar var,CL den farki yok valla.Maclar kiran kirana gececek.
Gruplara bakıyorum da kolayy grup yok. Biraz D ve H grubi iyiymiş. Bence fena kura degil. Metalist ve Oli macları burda olursa bence cıkarız.
Bu gruptan çıkmak için 4 puan bile yeterli olabilir ..
Metalist Galatasaray'ı da çok kasacaktır, Beşiktaş karşısında şov yapan şiir gibi top oynayan bir Metalist izledim çünkü.. Hadi hayırlı olsun, grupdan en az hasarla hatta hasarsız çıkmamız ümidiyle..
Herkes Metalist'i kolay görüyo ama öyle hafife alınacak takım değiller. Tamam star oyuncuları yok ama çok iyi takım oyunu oynuyolar. Galatasaray ofans olarak çok güçlü ama defansta çok açık veriyo. Hep söylüyorum ileride basmıyo Galatasaray buda Metalist'in ekmeğine yağ sürer.
Hertha Berlin bu sene kadrosuna Voronin'i kattı en önemli transfer olarak. Çok iyi defans yapıyolar ileride Pantelic - Voronin'e sürekli uzun top atıyolar. Almanyada olması deplasman sayılması anlamına gelmez. Ordaki Türk potansiyeli ortada.
Olypiacos maçı inşallah içeride olur diyenlere şunu söylemek istiyorum dışarıda olsa daha iyi. Olypiacos deplasmanlarda sürekli kontra oynayan takım ve çok hızlı oyuncuları var. Deplasmanda olması bu maçın daha iyi.
Benfica için söylenecek birşey yok zaten Ortasahaları Galatasaray'a göre zayıf. 1.torbadan geldiler ama orayı hakettiklerini düşünmüyorum.
Uzun lafın kısası Galatasaray en azından 2. olabilir grupta.
Bu yıl UEFAda tüm gruplar zor GS 3. olarak çıkar bence
Şimdi Metalist artık bizim için kapalı kutu degil. Besiktas ile eslestiginde hepimiz adını yeni duymuştuk ve Besiktas eler diyorduk; ama adamlar öyle olmadıgını gösterdi. Şimdi biz o macı garanti görmüyoruz, rakibi biliyoruz. Jaja, Devic, Guaye gibi önemli silahları oldugunu biliyoruz ve ona göre önlem alacagız. O yüzden nasıl oynadıgını bildiğin rakip, nasıl oynadıgını bilmedigin rakipten cok daha iyidir. Diğer 3 takımı da biliyoruz. Bu bence daha iyi oldu, fikstür yönünden de iyi bir kura cekersek grupta lider de olabiliriz, elenebiliriz de . 4 puanı alan takım ilk 3 e girmeyi büyük ölcüde garantiler diye düşünüyorum...
Evinde oynadığı maçları kazanırsa Galatasaray çıkar. Yoksa işi çok zor..
Galatasaray'ın kendi performansı bu gruptaki kaderini belirler . Bence bu grupta em iyi ikinci takımlar bakalım saha içi neler yapabilecekler ...
Olympiakos ve Kharkiv içerde ..
Fiktür çok iyi olmuş
İşte G.Saray'ın fikstürü
Galatasaray'ın UEFA rotası belli oldu. B Grubu'nda mücadele edecek Galatasaray'ın fikstürü çoğu sarı-kırmızılı taraftarın istediği gibi oluştu.
GALATASARAY - OLYMPIAKOS (23 EKIM)
BENFICA - GALATASARAY (6 KASIM)
GALATASARAY - M.KHARKIV (27 KASIM)
HERTHA BERLİN - GALATASARAY (3 ARALIK)
SON HAFTA (BAY)
Deplasmanda benfica maçı Meira açısından ilginç olacak..Almanyadaki Berlin maçı ise Skibbe açısından iyi oldu..Ayrıca cogu oyuncumuz o ligi iyi tanıyor..İçerdeki olimpiakos maçını kazanırsak bu grubtan yüzde 80 çıkmış oluruz..İlk maç çok önemli..
Fikstür tam istedigim gibi. Metalisti burada yeneriz diye düşünüyorum. Oli karsısında da avantaj bizde olur. Berlin deplasman sayılmaz gurbetcilerimiz ile stadda coğunluğu bile oluşturabiliriz. Benfica depi çok zor olur. İlk macta oli yi burada yenersek gruptan çıkarız...
Benfica grubun en önemli takımı, lider olurlar.Diğer 4 takım arasında sıralama yapamıyorum.Hatta Metalist'ten sürpriz bekliyorum...
Zor bir grup zaten bu yılda Avrupa'da alınan sonuçlarda da gördükki artık futbolda oynamadan mücadele etmeden maç kazanmak mümkün değil. Galatasaray bu gruba üçüncü torbadan girdi ve bu şunu gösterir ki Galatasaray bu gruptan çıkması gerekiyor. Evinde oynayacağı iki maçıda kazanırsa çıkması için yeter. Olimpyakos ve Kharkiv maçlarının içeride olması güzel oldu.Başarılar Cimbom.
![]()
İnşallah ilk maça gidebilirim. Öyle bir niyet ettim bakalım ne olacak.
Gruba bakıldığında iyi bir grup ne de olsa Uefa bu yıl genel anlamda çok kaliteli takımlardan oluşuyor. Bizim grupta nerdeyse Şampiyonlar Ligi gruplarından biri gibi... Takımların kalitelerine baktığımızda Oly,Benfica ve biz öne çıkıyoruz.
Fikstüre bakacak olursak, tam istediğimiz gibi açıkcası. Metalist deplasmanının zor olacağını düşünüyorduk ve Metalist'le evimizde oynayacak olmamız bizim için bir avantaj. Yine Oly de sonuçta Yunan takımı vsvs. Onlarla da evimizde oynayacak olmamız çok iyi oldu. Hertha maçında stad umarım Uefa'yı aldığımız yılki Dortmund-Galatasaray maçında olduğu gibi Türk dolu olur. Benfica maçında açıkcası puan alabileceğimizi sanmıyorum. Luz Cehennemi'nden en iyi ihtimalle bir puanla çıkarız diye düşünüyorum.
Sonuç olarak bu gruptan 9-10 puanla çıkabiliriz. İnşallah ilk maça kadar sakatlarımız iyileşirde tam kadro çıkarız. İlk maçlar çok önemli böyle Avrupa kupalarında.. Biz Galatasarayımızı destekleyeceğiz umarım onlarda bize güzel sonuçlar armağan ederler.![]()