1 ile 11 arası toplam 11 sonuç

Konu: çalışma Izni Sorunu!!

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Default çalışma Izni Sorunu!!

arkadaşlar konu daha önce açıldıysa özür dilerim ama yardım ederseniz çok sevinirim..
    fm 2009da 3.sezonumdayım wolvesle premier ligdeyim ve vagner lovu transfer ettim çalışma iznide çıktı ve geldi.ama şuanda oyuncunun yanında kırmızı işaretle çalışma iznine ihtiyacı var yazıyor ne yapmalıyım...?

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Oyuncuyu alırken bazen çalışma izni çıkmasada kulübe katabiliyorsun yani imza attırırkenki mesajı iyi okumak gerekir.Orda izin çıktı mı yazıyo?

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

valla kardeş her oyuncuda olduğu gibi transfer çalışma izni için ertelendi.ardından alınmadı ve itiraz ettim.normalde çalışma izni vermediklerinde transfer otomatik olarak kapanıyor ama burda adam geldi.şimdide çalışma iznine ihtiyaç var diyor adamı boşamı aldım ya?yeni kontrat imzalattım yine aynı sorun...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Evet birisi şu çalışma izni sorununu detaylı bir şekilde anlatırsa sevinirim . Bende kidderminsteri almayı düşüyorum ama bu çalışma izni yüzünden oyunu açmıyorum
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

yokmu anlatacak??
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    benim bildiğim çalışma izni gerçektede var ve vagner love gibi bir oyuncuya rahatça verilir..
    Last edited by EmRe41 : 03.Haziran.2009 at 19:37 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Kendi ülkesinde o yılki maçların, yanlış hatırlamıyorsam %60 ında oynaması gerekiyor çalışma izni alabilmesi için. Yoksa oyuncu avrupa vatandaşı olana kadar yada milli takımda sürekli oynayana kadar beklemelisiniz. Sizin takımınızın pilot takım olarak Belçika, Bulgaristan veya bir diğer 3 yılda vatandaşı olunan bir avrupa ülkesi klübü vardır bu yüzden oyuncu gelir ama o klüplere yollanıp avrupa vatandaşı olması beklenir. Yoksa oynayamaz.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

yani ben vagner loveyi ilk sezon illa kiralamam lazım ve maçların 100de60ını oynayabileceği takıma...şuan tarih 31 ağustos kim kiralarki loveyi bi deneyeyim.saol kardeş...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ve evet vagner love elimde patladı artık devre arasını bekleyeceğiz
    Last edited by EmRe41 : 03.Haziran.2009 at 20:03 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Hayır klüp bazında değil milli takımda %60 ında oynaması gerekiyor. Brezilyalı olduğu için bir ispanyol klübüne kirala 2 sezonda ispanyol vatandaşı olur.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

saol kardeş.şuan 2010/2011 sezonundayım sezon öncesi elimden çıkaramadım sezon sonu artık birine kiralarım 2 sezon beklerim gerçi iki sezona kadar daha iyi adamlar alırım ama olsun

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Örneğin ben ingilterenin alt liglerinden bir takımı yönetiyorum. Ve nijeryada 25 yaşında hiç maç oynamamış süper bi adam buldum. Onu nasıl takımıma getirebilirim ?
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

beyler bunun çaresi yok aldığınız topcuyu 1 yıl kiraya verip diğer yıl oynatma seçeneği kullanılabilecek en ii seçenek chelseali alexdede aynı problem yaşanmıştı 1 yıl psvde kiralk oynamış ve sonrasnda izin alınıca chelseaye dönp futbolunu oynamıştı

Mesaj Yetkileri