Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
6. You may not vote on this poll
  • Eskişehirspor

3 50.00%
  • Konyaspor

1 16.67%
  • Beraberlik

2 33.33%
1 ile 7 arası toplam 7 sonuç

Konu: Eskişehirspor - Konyaspor [ TSL 15. Hafta ]

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Default Eskişehirspor - Konyaspor [ TSL 15. Hafta ]

(/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Her zamanki gibi maçtaki yerimi alacağım. Rıza Hoca ilk devreyi 20 puan veya üzerinde tamamlamak istediklerini söyledi. Hedef buysa bu maç kesinlikle kazanılmalı. Maçta defansın belkemiği Vucko yok. Bu bizim bir dezavantaj fakat yönetim maç biletlerini 15 YTL'ye indirince taraftar desteği ile bu maçı alacağımızı düşünüyorum.
    I'm back...

sakary Ali Misafir

Geçen hafta Eskişehir Antalya deplasmanından 1 puan almışlardı.Konya ise kendi sahasına Bursapor ile berabere kalmıştı.Bu maç Eskişehirin kendi sahasında olduğu için Eskişehir avantajlı.

Bence Eskişehir Kazanır.

konyaspor iyi sonuçlar alamıyor eskişehirsporda bazen çok iyi oynuyor bazende çok kötü oynuyor yani dengesiz bir takım eskişehir iyi oynarsa kazanır kötü oynarsada en kötü beraberlik diyorum...Eskişehir yenilmez

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Eskişehir Taraftar Desteğiyle Kazanır Diyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Birazdan yola çıkıp maça gideceğim. Bakalım ne olacak? Kazanacak mıyız kaybedecek miyiz? Maçtan dönüşte buraya görüşlerimi yazarım...
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Tatsız, tuzsuz, zevksiz bir maçtı ve başladığı gibi bitti. Konyaspor tamamen 1 puan için gelmiş ve hedeflediği 1 puanı aldı. Maçın 70.dakikasında bizden Nadarevic Konya'dan Cihan kırmızı kart gördü. Taraftar görevini yaptı fakat takımda iş yoktu. Takımın en iyisi Sezgin Coşkun'du...
    I'm back...

Mesaj Yetkileri