1 ile 18 arası toplam 18 sonuç

Konu: Henry: "Hakan Şükür bir efsane"

Arrow Henry: "Hakan Şükür bir efsane"

Fenerbahçe'nin kendisine transfer teklifinde bulunduğunu anlatan Barcelona'nın Fransız yıldızı Thierry Henry, çok özel açıklamalarda bulundu.

"FUTBOLUNUZ GELİŞİYOR"

"Thierry, tüm yaz boyunca Türkiye'de birçok gazetede manşet oldun. Fenerbahçe'ye geleceğine dair birçok haber çıktı" diyorum. F.Bahçe'den teklif yapıldığını doğruluyor, ancak, "Ben kariyerime ya Barcelona'da ya da İngiltere Ligi'nde nokta koyacağım. Güzel bir ülkeniz ve gelişen bir futbolunuz var. Bunu Euro-2008'de bir kez daha gösterdiniz. Ama Türkiye'ye gelmeyi düşünmüyorum" ifadesini kullanıyor. Suudi Arabistan'dan meslektaşlarımın da "Bizim ülkemizde oynar mısın?" sorusuna yanıtı benzer şekilde: "Ben hep büyük liglerde ve büyük takımlarda oynamak istiyorum. Kariyer planım böyle ve değiştirmeyeceğim. İspanya, İngiltere gibi ülkelerin büyük takımlarında oynayamadığım zaman da futbolu bırakırım."

HAKAN ŞÜKÜR BİR EFSANE
    Henry, "Türk futbolu denilince aklına ilk gelen isim kim?" sorusuna gülümseyerek "Hakan Şükür'den başka kim olabilir ki?" yanıtını veriyor. "Tekniğine ve beklenmedik anlarda attığı gollere hayranım. UEFA Kupası finalinde inanılmaz oynamıştı. Galatasaray'ın kupayı almasında en büyük pay onundu. Finalden önce Arsene Wenger defansı en az 100 kere "Hakan Şükür'e dikkat edin" diye uyarmıştı. Futbolda böyle birinci sınıf oyunculara her zaman rastlanmaz. Futbolu bıraktığını duyduğumda çok üzüldüm. O, efsane bir futbolcu, müthiş bir golcüydü." Hakan'dan sonra Hasan Şaş'a da hayran olduğunu belirten Henry, "2002 Dünya Kupası'nda onu izlemek büyük bir keyifti. Türkler'in ne kadar yetenekli, inatçı ve savaşçı oyuncular çıkarabileceğini göstermişti. Yüzündeki hırsı, kaybettiği topu tekrar almak için gösterdiği çabayı çok az oyuncuda bulabilirsiniz." "Bu iki ismi saymanda 2000 UEFA finalinin payı var mı?" diyorum. "O gün karşı karşıya oynadık. Ama ikisini de önceden biliyordum. Sonrasında da üst düzey performanslarını sürdürdüler. O finalle ilgili şunu gayet açık söyleyebilirim: Biz, Arsenal olarak favoriydik. Ama Galatasaray bizden daha çok istedi. Futbolda kadro kalitesi önemli ama istek, arzu, hırs da belirleyici faktörlerdir."

EN ÇOK YUMRUK YAPMAYI SEVERDİ
    Anelka ve Ribery'nin Türkiye ve eski kulüpleri Fenerbahçe ile Galatasaray hakkında neler anlattığını Henry'e soruyorum: "Anelka'nın Fenerbahçe'de en sevdiği şey maç öncesinde tribünlerin kendisini çağırmasıymış. 'Tribünlere çağırıyorlar. Gidiyorum. Sonra taraftar 'Oooooooo' derken ben kolumu yumruk yapıp ileri geri hareket ettirince 'Oleeey oleeey oleeey' diye bağırıyorlar. Acayip keyifli' derdi. Ribery ise seyircinin muhteşemliğinden bahseder, 'O seyirciyi gördüğünde beşinci vites oynamak zorundasın. O destek dünyada tektir diyebilirim' diye anlatırdı. Bugün çok iyi iki takımda oynamalarında futbolun çok sevildiği Türkiye'de kendilerini bulmuş olmalarının çok önemli payı var."

Kaynak

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Valla birşey eklenmeden yazıldıysa buraya, gerçekten çok hoşuma gitti bazı düşünceleri.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe'den teklif aldığını doğrulamış demek gazeteler o kadar boş sallamıyor

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bunu Henry'nin söylemesine gerek yok ki.Biz zaten biliyoruz H.Şükür'ün efsane olduğunu...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Hakan Şükür gerçekten avrupanın sayılı golcülerindendi zamnında

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Bunu Henry'nin söylemesine gerek yok ki.Biz zaten biliyoruz H.Şükür'ün efsane olduğunu...
    Aslında UEFA finalinde galatasarayın daha istekli olduğunu da biliyoruz.
    Hatta Fener'den teklif aldığını biliyoruz Henry'nin. Hasan Şaş'ın dünya kupasında iyi oynadığını da biliyoruz. Ribery ile Anelka'nın türkiye'de oynadığını da biliyoruz. Anelka'ya oley çektirdiklerini de biliyoruz.
    Niye yapmışlar yav bu röportajı?
    Last edited by GeNç KaRTaL : 12.Aralık.2008 at 18:25 Reason: w değil v

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by hakan sükürü View Post
    Aslında UEFA finalinde galatasarayın daha istekli olduğunu da biliyoruz.
    Hatta Fener'den teklif aldığını biliyoruz Henry'nin. Hasan Şaş'ın dünya kupasında iyi oynadığını da biliyoruz. Ribery ile Anelka'nın türkiye'de oynadığını da biliyoruz. Anelka'ya oley çektirdiklerini de biliyoruz.
    Niye yapmışlar yaw bu röportajı?

Bir daha oku iyi oku...

"Bunu Henry'nin söylemesine gerek yok ki.Biz zaten biliyoruz H.Şükür'ün efsane olduğunu..."

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bir daha oku iyi oku...

"Bunu Henry'nin söylemesine gerek yok ki.Biz zaten biliyoruz H.Şükür'ün efsane olduğunu..."

Öbürlerini de Henry'nin söylemesine gerek yok işte o zaman.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Tamam kardeşim neyse haklısın...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Güzel bir konu olmuş..

Öyle Anelka'nın oley yapmasını okurken direk kendimi koydum, aha dedim şimdi beni çağırıyorlar...

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Başlığı görünce ilk olarak aklıma gelen söz bu oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

iyi şeyler sölemiş sevindim

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Sergio_Aguero View Post
    Hakan Şükür gerçekten avrupanın sayılı golcülerindendi zamnında
    Kendisi futbol sahalarına veda etse bile .Hala bir efsane..
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tamam kardeşim neyse haklısın...
    Amacım seni kırmak değildi özür dilerim.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Gelmis gecmis, en iyi Turk futbolcu. Herzaman soyledim yine soyluyorum. Henry nin boyle dusunmeside cok guzel, C. Ronaldoya sorsan onlar kim der . . . .

Sheriff Misafir

Benim aklımada başlığı okurken direk birşeyler geldi
    Hakan Şükür efsanedir bunu kimse inkar edemez ama Hakan Şükür öylede bir futbolcudur ki en iyi zamanlarında bile çok eleştirilmiş, çok zaman küfür yemiş, çok zaman iyi diyemeyeceğimiz lakaplar takılmış Buda herhalde dünyada bir ilktir, kendi ülkesinde herkesin efsane dediği adama bukadar hakaret derecesine varan sözler sürekli söylenmiş, en iyi zamanında da en kötü zamanında da..

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Benim aklımada başlığı okurken direk birşeyler geldi
    Hakan Şükür efsanedir bunu kimse inkar edemez ama Hakan Şükür öylede bir futbolcudur ki en iyi zamanlarında bile çok eleştirilmiş, çok zaman küfür yemiş, çok zaman iyi diyemeyeceğimiz lakaplar takılmış Buda herhalde dünyada bir ilktir, kendi ülkesinde herkesin efsane dediği adama bukadar hakaret derecesine varan sözler sürekli söylenmiş, en iyi zamanında da en kötü zamanında da..
    O lakap takanların çekememezligi,şahiyetten yoksun kişiler Kral'a Lakap gerekmez zaten lakabı var KRAL
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Sheriff Misafir

Yok yok GS'li arkadaşlarda çok giydiriyordu ona, pek çekememezlik yok

Mesaj Yetkileri