Fenerbahçe iki büyük trasnferi konuşuyor;
kale için büyük formül;Al Volkan'ı ver buffonu
ikinci bomba ise uzun süredir deniz, josice ve maldonado'nun peşinde olduğu bilinen barcelona messi ile takas için bu üç futbolcuyu isteceği öğrenildi...![]()
Fenerbahçe iki büyük trasnferi konuşuyor;
kale için büyük formül;Al Volkan'ı ver buffonu
ikinci bomba ise uzun süredir deniz, josice ve maldonado'nun peşinde olduğu bilinen barcelona messi ile takas için bu üç futbolcuyu isteceği öğrenildi...![]()
EEE Bu ne şimdi???
Şaka yapmak istemiş arkadaşMizah' a açmış zaten
![]()
hahaha nekadar komik
Pek Komik Değildi![]()
Hahaha çok komik.Gülmekten öldüm.
Ya varya forumu kirletiyorsunuz.Yazık
.........................![]()
Herkesin espri anlayışı çok iyi olacak diye birşey yok.Arkadaş bu tür şeylere gülüyo demekki. Biz her ne kadar gülmesekte...
I'm back...
Mesaj yazanlardan Osman ve Berkay Fenerbahçe'li. Ben Eskişehirspor'luyum Emrah abi Trabzonspor'lu. Eralp ve Samet ise malum Galatasaray'lı. Bilmem anlatabildim mi?![]()
I'm back...
Burda Kimsenin Fenerbahçe yüzünden seni eleştirdiği yok. Herkes espri anlayışının kötü olduğundan ve yaptığın çalışmanın komik olmamasından bahsediyor.
Ayrıca ne kadar komik biliyormusun ? cevaplıyım hiç komik değil.
Burada tepki gösterenlere bakıyorum da çoğu Fenerbahçeli değil, Fenerbahçeli olmadıkları halde gülmüyorlar. Olayın Fenerli olup olmamakla alakası olduğunu sanmıyorum.
"YÜCE ATATÜRK"
Tuttuğum takımla ilgisi yok bunun.Sitenin kirlendiğini düşünüyorum bu yüzden kızıyorum.