1 ile 9 arası toplam 9 sonuç

Konu: Vista'da Sorun !

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Default Vista'da Sorun !

beyler bilgisayar açılıyor altta windows acılmadan . Şifre istior hardisk in altında yazıo giriorum olmuyor hiçbirşey yapamıorum etkkinleştirmek gerekli dior ne yapmam lasım yardım bekliyorum
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Zaten niye Vista yükleme gereği duydun ki? Vista PC'nin özelliklerini yarıyarıya düşürüyor neredeyse.Gereksiz performans yiyor.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Daha önceden şifre istiyomuydu? Ya da senin atadığın bi şifre varmıydı bilgisayara önceden.. Eğerbi şifren yoksa boş girmeyi dene bakalım olacak mı?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by gorkem88 View Post
    Zaten niye Vista yükleme gereği duydun ki? Vista PC'nin özelliklerini yarıyarıya düşürüyor neredeyse.Gereksiz performans yiyor.
    Hiç Vista kullandınmı?

Eğer Vista kullansanız hastası olacaksınız ama herkes şikayetçi diye kimse kullanmıyor.Ben çok memnunum.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Teşekkürler sorunu çözdüm.Bilgisayar denince akla vista geliyor bunu bu sene anladım Xp Xp diyerek hata ettigimide anladım
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ibob View Post
    Hiç Vista kullandınmı?

Eğer Vista kullansanız hastası olacaksınız ama herkes şikayetçi diye kimse kullanmıyor.Ben çok memnunum.
    Kullandım tabii ki.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kullandım tabii ki.
    O zaman sistem tam olarak kaldırmıyordur ve kasıyodur.Bende bir sorun yok.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bilgisayarım ASUS M51 Özellikleri en iyi laptoplardan şu anda.Öyle bir sorunum yok.Sadece Vista mesela orjinal değilse çoğu şeyi yüklemiyor. Pentium ve Ram'dan gereksiz yere çalıyor.Xp'de ise bilgisayarını çok daha yüksek bir performansta kullanabilirsin.Abim bilgisayarcı oradan biliyorum Ama kullanım tercihi sana kalmış ona karışmıyorum ki ben
    FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Bilgisayarım ASUS M51 Özellikleri en iyi laptoplardan şu anda.Öyle bir sorunum yok.Sadece Vista mesela orjinal değilse çoğu şeyi yüklemiyor. Pentium ve Ram'dan gereksiz yere çalıyor.Xp'de ise bilgisayarını çok daha yüksek bir performansta kullanabilirsin.Abim bilgisayarcı oradan biliyorum Ama kullanım tercihi sana kalmış ona karışmıyorum ki ben
    Öncelikle ibob arkadaşı yanlış anladınız Onun söylediği şeyi tam olarak söylersek, iyi bir konfigirasyon ile Vistayla xp'nin 2 katı performansı alabilirsiniz.Bu şöyle olur.Gidip Vista home Premium kurmazda business veya ultimate kurarsınız.

Mesela ben xp kullanıyordum iyi bir sistemle ama masaüstü programlarında gereksiz kasmalar oluyordu.Vista ultimate 64 bite geçince aero teması biLe açıkken masaüstünde işlemci kullanılmıyor bile..Yani demek istediğimiz direk Vista kötü diyip kestirip atmamanız.Çünkü gerçekten Vista iyi bir işletim sistemi.

Bunları söylüyorum sonuçta burası bir forum ve yorumlara çok dikkat ediyorlar.Sizin yorumunuzu görüp Vistanın gerçekten kötü olduğu kanısına varabilicek arkadaşlar var.O yüzden amacım bilgilendirme yanlış anlamayın İyi günler..
    .
    .
    .

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    beyler bilgisayar açılıyor altta windows acılmadan . Şifre istior hardisk in altında yazıo giriorum olmuyor hiçbirşey yapamıorum etkkinleştirmek gerekli dior ne yapmam lasım yardım bekliyorum
    Sizin sorununuz illegal yazılım
    Tourner dans le vide, tourner dans le vide..
    Et je m’envole, vole, vole, vole, vole...

Mesaj Yetkileri