1 ile 4 arası toplam 4 sonuç

Konu: 17.Hafta / Güngören Bld. - Boluspor

Nesil
    2007
    Yer
    .

Default 17.Hafta / Güngören Bld. - Boluspor

Tarih: 21.12.2008
    Saat: 14:00
    Hakem : Taner Gizlenci

Nesil
    2008
    Yer
    Kocaeli-BOLU

maç muhteşem geçiyor.Maçın 2.dksında güngören attı 26 ve 38'de öne geçtik.41'de güngören yine attı.45'de yine öne geçtik

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

4-2 kazandı Yarenler

Tebrikler Bolu...

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2008
    Yer
    Kocaeli-BOLU

Bolu İstanbul'da ''4'' köşe!

Bank Asya 1. Lig'de orta sıralardan yükselmek isteyen Güngören Belediyespor ile Boluspor'un 3 puan sınavında gol yağmuru vardı! Karşılıklı gollerle geçen maçta yenik duruma düşen Boluspor, mücadelede 4 gol bulup kazandı. Bu skorla iki takım da devreyi 22 puanla kapattı..

GÜNGÖREN BELEDİYESPOR: 2 - BOLUSPOR: 4

Stat: Mimar Yahya Baş

Hakemler: Taner Gizlenci xx, Şeref Basmacı xx, Birol Güldane xx

Güngören Belediyespor: Erhan x, İzzet x, Abdullah xx, Güray x, İbrahim x, Hakan x, Ersin xx, Turan x (Dk. 74 İlkay x), Turgut x, Adem xx, Hamza x (Dk. 74 Ercan x)

Boluspor: Ziya xx, Erdem Özgenç xx, Sezer xxx, Evren xx, Tayfun xx, Edim xxx (Dk. 82 İbrahim Parlayan xx), Bilal xx (Dk. 90 Erdem Koçal ?), Aytek xx, Ömer xx, Gurbanov xx (Dk. 71 İbrahim Yavuz x), Sertan xxx

Goller: Dk. 4 Adem, Dk. 43 Ersin (Güngören Belediyespor), Dk. 27 ve Dk. 45 Edim, Dk. 41 Ömer, Dk. 87 İbrahim Parlayan (Boluspor)

Sarı Kartlar: Dk. 7 İzzet, Dk. 11 Turan, Dk. 83 İlkay, Dk. 90 Ersin (Güngören Belediyespor), Dk. 61 Aytek (Boluspor)

Mesaj Yetkileri