Galler ,Gürcistan 0 biter arkadaş![]()
Türkiye-Şili maçına 02 dedim.
Galler maçına bende 1 verdim.
Aynı şekilde Romanya maçınada 1 verdim.
Fransa maçına direk 2 dedim.
Rusya-Hollanda maçına 2 dedim.
İtalya maçını oynamadım.Bana pek güven vermiyor.
Diğer maçları ise hatırlamıyorum oynadımmı diye.3 ayrı kupon yaptım bugün.
Hafta sonu yapacağın kuponu yayınlarsan bende şans olsun diye senin kuponu oynarım belki![]()
Hepinize bol kazançlar. Yaptığım ikinci kupon tamamen hislerime güvenerek yaptım. Çünkü; bu tarz hazırlık maçlarında hangi takım ne kadar güçlü olursa olsun süpriz sonuçlar çok çıkıyor.
Haftasonu kupon yapacağım.
NOT: Türkiye & Fenerbahçe'ye duygusal sebeplerden dolayı galibiyetleri veya alt üst dışında oynayamıyorum. Yatacağımı bilsem bile veriyorum.![]()
Last edited by Universal : 20.Ağustos.2008 at 21:45
Hazırlık maçlarına iddaa oynanmaz.
Yaptığım 3 kuponun 3 maçıda neredeyse tek maçtan yattı
Bİr kuponda İspanya maçına alt dedim son dakikada gol attılar 3-0 bitti
Türkiye maçına 02 dedim ama tutmadı.Galler-Gürcistan maçına 1 dedim,2 bitti.
Diğer kuponumda ise Paraguay'dan yattım.Çoğu kişide bu maçtan yattı.
Senin ilk kuponda Türkiye maçı tuttmuş.İkinci kuponda ise Uruguay ve Rusya-Hollanda maçın tutmuş.Diğer maçlarda biraz riske girmişsin.
Artık hafta sonunu bekliyorum.Liglerde başladı güzel bir kupon yaparım.Sende yayınla kuponunu oynuyayim.Ama beraberlik oynadığın maçları malesef oynamamKuponlarımda hiç beraberlik oynamam.
![]()
Niye beraberlikten bu kadar korkuyorsun ki? O da bir ihtimal bir takımın kazanması veya kaybetmesi gibi beraberede bitebilir. Genelde bende oynamam sadece içime sinerse. Haftasonuda kupon yapacağım.![]()
bu kupon tutabilir ama FBye dikkat bence
Aman Allah'ım bu beraberlikler ney böyle.![]()
Şu resimleri büyük eklesende her seferinde tıklayıp büyütmesek nasıl olur Batu ?
Bana kalırsa üç kuponda yatar![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Benim oynadığım kupon ile aynı gibi sadece Dortmund maçına 0 verdim ben.![]()
Fenerbahçe o kör talihini yenecektir diye düşündüm ve verdim.
Bu hafta böyle olacak. Ligler yeni yeni başlıyor ilk hafta kimse mağlubiyet almak istemez o yüzden kontrollü başlangıçlardan dolayı beraberliklerin çok olacağı program bekliyorum.![]()
O zamanda çok büyük oluyor Murat.
Bana kalırsa üçüde tutar diyecem ama; sanırım yatmak üzere bir kuponum.
Hadi iyisin Dortmund berabere.
Boro 1-0 yeniyor dakika 80...
Riskinde riski bu kuponlar![]()
İkiside riskli kanımca
3 Eylül 2008 Kuponum. Türkiye Kupası maçlarında favorilerden oluşturduğum bir kupon.
![]()
Sakaryaspor'a da oynasaydın abi kendi sahamızda kazanırız
Bu kupon banko gibi herhalde![]()
Güzel görünüyor ancak kupa maçlarında sürprizlerin çok çıktığını belirtiyim![]()
Çok güzel görünüyor ama; Beylerbeyi maçından yattı.![]()
Çok maç bana riskli geliyor en iyisi büyük para verip az maç oynamak
Samet, bende senini gibi düşünüyordum ama; öylede olmuyor tutacağı varsa böylede tutar. Zaten buraya oynadığım kuponları koyarak kuponlarıma bakanların kendileri oynayacağı zaman fikir sahibi olması için koyuyorum.![]()
Batuhan dikkat ediyorum sende benim gibi genelde tek mactan yatıyorsun.