Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 36 sonuç

Konu: Bundesliga'da Show Başlıyor [Ortak Kariyer]

Hybrid View

Post Bundesliga'da Show Başlıyor [Ortak Kariyer]

Kuralları okuduk kabul ediyoruz.

Bundesliga'da heyecan fırtınası başlıyor.Bunun bir oyun olduğunu kabul ediyoruz ve şovlar eşliğinde ortak yarıyerimize başlıyoruz.

SCHALKE 04'ün Başında Çetin IŞIK

Werder Bremen'in Başında Emir Atıcı

Sıkı tutunun heyecan başlıyor.

Transferler ve Hazırlık maçları ilerleyen saatlerde eklenecek.

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Werder götürür bence.
    ikinizede başarılar

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

İşiniz zor beyler.Bizde zamanında bu iki takımla ortak kariyer yaptık,bitirmeseydik kovulacaktık nerdeyse

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

Favorim,Werder Bremen

İkinizede başarılar.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Başarılar.Schalke favorim

Favorim Bremen

İkinizede Başarılar

werder bremen favorim ama süpriz yapabilir schalke ikinize de başarılar dilerim

yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar.

Transfere hızlı başlayan ekip Werder Bremen oldu.

Diego CHELSEA'de.[01.07.2008]
    Werder Bremen'in gözbebeği Diego 23M Pound karşılığında Chelsea takımına satılarak satış rekoru kırıldı.

Torsten Frings JUVENTUS'da[29.08.2008]
    Werder Bremen'in 2. kaptanı Frings 12.5M Pound karşılığında Juventus takımıyla anlaştı.

Werder Bremen'de Diego ve Frings'in satışları konuşulurken bombalar birer birer patlamaya başladı bile. İşte Fotospor farkıyla Werder Bremen'in yeni transferleri

1.Bomba
    Diego Buonanotte[06.07.2008]

Diego'nun satılmasından sonra ofansif orta saha ve oyun kurucu arayışlarına hız veren Werder 10.5M Pound karşılığında bir diğer Diego ile anlaşma sağladı.

2.Bomba

Goran Pandev[14.07.2008]
    Forvette Pizarro'nun yanına forvet arayışları sonuç buldu ve hem ofansif ortasaha hemde forvette oynayabilen Pandev 13.5M Pound karşılığında transfer edildi.

3.Bomba

Cristian Zapata[31.08.2008]
    Udinese'nin dinamik defans oyuncusu 11.75M Pound karşılığında Werder Bremen'e transfer oldu.Bu transfer sevinçle karşılanırken Pasanen-Martesacker-Zapata'lı defansın Bundesliga'da nasıl geçileceği merak konusu.Takıma geç katılması nedeniyle Werder'deki defans sorunu 2 maçta baş gösterdi.Mertesacker'in sakatlığına birde Naldo'nun sakatlığı eklenince defanstaki yük Pasanen'e kalmıştı.Zapata ise ilk konuşmasında "Mertesacker ve Pasanen'le iyi anlaşıcağımızdan eminim bu sene 3ümüzü geçip gol atan takım şampiyon olur" dedi.

Hazırlık Kampı

İlk hazırlık maçında Schalke'yi şut bombardımanına tuttum ancak Çetin'in balı gol atmamı engelledi
    Yaw bu oyunda ne çok top direkten dönüyor arkadaş çıldırdım.

Başarılar Werder Bremen Alır Gibi ama Belli Olmas

başarılar werder alır gibi gözüküor schalke'nin transferlerini bekliyoruz werder'in transferleri müthiş !!!

forever werder! şimdi werder bremende kariyerdeym

schalke teknik direktörü hala uyuyor biraz uykuyu seviyor adam yaw defanstaki sakatlarım ilk 3 maçta belimi büktü zapata geldiğinin 2. günü sakatlandı martesacker 3 aylık sakatlıktaydı.5. haftadan sonra artık lige ambargo koyarım gibime geliyor.Bide şu direkler olmasa yenildiğim maçlarda bile direkten dönen toplar olmasa 5 atıcam ama kader kısmet nasip artık ne denirse bizim uykucu kalksın ekran görüntülerini ekleyeceğim. umarım 3.30 gibi kalkar

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa/Akhisar

Uzun soluklu bir kariyer olur umarım.İkinize de başarılar...

werder bremen transferleri ile de işi götüeceğini gösterdi

Evet arkadaşlar schalke klubüyle her konuda anlaştıktan sonra ki ilk işimiz taraftarlarımıza hoş gelen transferlerdi ama sağolsun yönetim 210K YTL gibi düşük bir bütçe verip hayal kırıklığına uğrattı beni, son derece takım için önemli olan FARFAN adlı oyuncuyu feynoorda ilk olarak 2M ytl'ye kiralık verip sene sonunda da 17.25M YTL daha sonra feynoorda bu parayı isterlerse satacağım daha sonra boşta olan EDUARDO COSTA adlı oyuncuyu takıma kattım ve önemli bir isim olan adriano sevilladan 7.25m ytl ye aldım yaptığımız hazırlık karşılaşmalarında ise 3galibiyet 3 yenilgi ve 1 beraberlik aldım bence başarısız bir sonuç değil yeni taktiğin oturması amacıyla yapılan bu maçlar oyuncularımızın form tutmaları için bir ihtiyaçtı ama bremen bir daha ki lig maçında bu kadar ucuz kurtulamayacak buradan emir kardesime sesleniyorum
    Last edited by farfarforfor : 04.Ocak.2009 at 19:22

shaclke alsın götürsün bu ligi hamit kuranyi !

Nesil
    2006
    Yer
    bursa

schalkeye başarılar

valla bu iş hamitle olmıyacak gibi adam girdiği bütün pozisyonları eziyor eğer böle oynamaya devam ederse kendisini kapı dışında bulacak 2. dönem

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Arkadaşlar ukalalık gibi algılamayın hamit deil halil o İkinizede başarılar diliyorum bremen kadrosu daha kuvvetli schalke'ye kolay gelsin

hamit schalke de değilki halil demek istediniz heralde schalkenin transferler bütçesine göre güzel

belki ben hamitide almış olabilirim tabii ufak tefek hatalar olacak arkadaşlar bunun için kusurumuza bakmayın

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by farfarforfor View Post
    belki ben hamitide almış olabilirim tabii ufak tefek hatalar olacak arkadaşlar bunun için kusurumuza bakmayın
    Hocam şaka olarak takıldık ztnsen bu söylentileri bırak kaynak yaratıp transfer yap transfer

Ben yokken Çetin beyimiz atıp tutmuş ben burdayım çetin hadi arenaya gidelim
    lig maçları birazdan arkadaşlar

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Favorim Werder Her İkinizede Başarılar

İlk sınavımız alman kupası 1. round maçıydı ekip zayıftı ve maçı güle oynaya kazandık. sonra şmapiyonlar ligi ön eleme maçında portekizin guimaraes karşımıza cıktı ama buda bize pek güçlü gelmedi il maç 1-0 2.maç almanyada süper bir atmosferde geçen maçı schalke 4-0 yenerek taraftarlarına armağan etti peki sonra ne oldu arka arkaya beraberlikler zincirinden sonra wolfsburg yenilgisiyle şoka uğradık bakalım diğer sonuçlar nasılmış..

Çok pozisyona girdik sahanın gözle görülür tek hakimiydik ama sonuca gideceğimiz oyuncularımızın becerikisizliği yüzünden berabere kaldık.

Zenit deplasmanında gene hakim bir futbol oynadık ama 2-0 öndeyken 2-2 bitti bu tam bir şansızlık.

Vee işte uykudan uyandık hoffenheim karşısında güzel oyun eşliğinde galib gelmeyi başardık gene saha hakimi olan taraftık...

Alman 2. maçında ise şansız bir golle boyun eğdik ne yazıkki ama bunun rövanşı kesinlikle alınıcaktı...(LİG MAÇINDA)

İşte maça başlamadan önce soyunma odasındaki atmosfere inanamassınız tüm takım bu maçı almak ve karşı takımı ezmek için yemin etti sonunda tek golle gelen güzel oyun ve ezici saha hakimiyeti...

Ben bu kadar şansızlık görmedim ve gene berabere kaldım hadi hayırlısı ama geriden gelip maçı almak daha büyük bir zevkti

Sinir bozucu bir sonuç

sezon heycanı başladı ve maçlarımızda ilerleme kattettik açıkçası bu kadar kötü olabileceği aklıma bile gelmemişti ama gladbach maçımdan sonra ligde yenilgi almamam birazda olsa beni sevindirdi.

ilk maçlara giremediğim için sadece fikstür görüntüsü olarak verebileceğim kusura bakmayın arkadaşlar sonrası yine ayrınlı istatistikler halinde.

Olympiakos maçım istifa sesleri cızırdamaya başladı.

Elinden kaçırmak deyimi bu maç için söylenmiştir heralde

Böyle bir maçta elenmek içler acısı

Uzun bi aradan sonra galibiyet

Yeni taktik oluşturdum ve ilk ışığı güzeldi.Eğer taktiğim oturursa ve tutarsa yayınlayacağım.Bugüne kadar farklı atraksiyonlarda birçok taktik yaptım ancak bu taktiğe gerçekten çok ısındım.

Güzel bir galibiyet aldık he

Bu taktik işe yarıyacak

Manchester maçını kazanmam çok önemliydi ve bunu başardık.

Veee lig tablosu...

Genel olarak kupadan elenmemiz çok kötü oldu 7 puanlık fark hiç birşey değil sezon sonu şampiyonluktan eminim.Taktiğimide A.Madrid maçında değiştirdim ve yeni bir taktik yarattım bu taktik tutucak eminim

çeto ikide bir kopup durma oyundan be kardeşim bak böyle 4-5 yersin sonra

Veeee Büyük derbi geldi çattı.

Çetin Işık'ın Schalke'si mi?

Emir Atıcı'nın Werder'i mi?

Bu derbiye kalp dayanmaz.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Derbi maçtan önce Emir Atıcı bir basın toplantısı düzenleyerek meydan okudu:

"Evet heyecanla beklediğim derbi geldi çattı. Çetin'le Türkiye'den gelen dostluğumuz olmasına rağmen ligdeki en büyük rakibim.Oyuncularıma güveniyorum ancak şansıma güvendiğimi söyleyemem.Taktik anlayışımızda değişme olmayacak son maçlarda kullandığımız taktikle sahaya çıkacağız yani korkak olmayacağız.Bizim korkumuz yok Schalke bizden korksun ve bu maçtan galibiyetle ayrılacağız.Maçtan sonra Çetin'in suratını görmek bana zevk verecektir.Katılımınız için teşekkür ederim.(Thank you for your attention)"
    Last edited by emircanatici : 05.Ocak.2009 at 23:40 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Werder Daha Formda Favori Werder

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri