1 ile 20 arası toplam 20 sonuç

Konu: Türkiye Efsane 11'ini Seçti

  1. #1
    Nesil
    2006
    Yaş
    35
    Mesajlar
    6,844

    Exclamation Türkiye Efsane 11'ini Seçti

    Gazeteniz Hürriyet’le birlikte her salı ücretsiz verilen Hürriyet Spor gazetesi, Efes Pilsen’in sponsorluğunda dev bir yarışma düzenledi. Bugün itibariyle başlayıp 2 Aralık’a kadar sürecek 25 Yılın Efsane 11’i adlı yarışmada, son 25 yılın en iyi 11 Türk futbolcusu seçilecek.

    http://www.hurriyet.com.tr/spor/futb...d=211&sz=64070

    Buradan gerekli bilgilere ulaşabilirsiniz.

    http://efsane11.hurriyet.com.tr/

    Buradan efsane kadronuzu seçebilirsiniz.

    Benim kadrom:



  2. #2
    Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    35
    Mesajlar
    4,322

    Default

    Batuhan ın kadrosundan sadece sol acıga Hasan Sas ı koydum. Diğerleri aynı. Secenekler az olmuş. İlk aklıma gelen isim Metin Oktay yok.

  3. #3
    Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!
    Mesajlar
    4,320

    Default

    Son 25 yıl ve Metin Oktay ?

    Ben de takımımı yaptım...

  4. #4
    Nesil
    2006
    Yaş
    35
    Mesajlar
    6,844

    Default

    Son 25 yılda oynayan oyuncular mevcut. Zaten bir çok spor yazarı tarafından çoğu isim elendi ve seçenekler bu nedenle azaldı.

  5. #5
    Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34
    Yaş
    32
    Mesajlar
    3,543

    Default

    Benim 11 im.Rüştü,Ümit Özat,Bülent Korkmaz,Alpaslan Eraltlı,Fatih Akyel,Tuncay Şanlı,Sergen Yalçın,Oğuz Çetin,Rıdvan Dilmen,Nihat,Aykut Kocaman(akrabamız olmasaydı H.Şükür'ü koyucaktım

  6. #6
    Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    35
    Mesajlar
    4,322

    Default

    son 25 yılı okumamışım

  7. #7

    Default



    Güzel bir organizasyon yapmışlar. Epey nostalji yaşadım

  8. #8
    Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    34
    Mesajlar
    1,709

    Default



    Benim kadrom..
    Rüştü recber(diğerlerini izleyemediğim için rüştüyü seçtin..)
    Fatih akyel(Bu efsane mi kestane mi bilemiyorum ama başka seçenek olmadığında seçmek zorundaydım diğerlerini izleyemedim.)
    Alpay özalan(eldekiler içinde efsanevimsi bir stoper sayılabilir..)
    Bülent Korkmaz(yorumlamaya gerek var mı türkiyenin gelmiş geçmiş en iyisi..)
    H.ünsal(oda oldukça iyi diğerlerine göre)
    H.şaş(Onu anlatmaya kelimeler yetmez hırsı mücadelesi kariyeri bize yaşattıkları için gerçek bir galatasaraylı bazıları hazmedemesede..)
    Tugay(çok teknik çift yönlü ortasaha avrupada oynamayı başarabilmiş ender türklerden buda farkını ortaya koyuyor..)
    Sergen(O her haliyle unutulmazlar arasında yerini aldı)
    Rıdvan(biz izleyemesekte teknik hızlı ve zeki olduğunu söylemleri var boşuna şeytan lakabını almamıştır diyerek..Burda büyüklerimize güveniyoruz..)
    H.Şükür(O Bir KRAL)
    F.tekke(burda nihatı düşünebilirdiniz ama F.tekke ondan çok daha iyi tanınıyor türkiyede ve daha fazla iz bıraktı..)

    Ha bide Arda var ama o 'next legend'

  9. #9

    Default



    Arda Turan biraz fanteziye kacmis olabilir ama kendisi Türkiye liginin gelmis gecmis en yetenekli futbolcularindan,büyük bir efsane olma yolunda ilerliyor,onun icin onu ekledim.Hasan Sas hicbirzaman istikrari yakalayamadigindan dolayi onu secmedim.

    Sag bekte Fatih Akyel gelmis gecmis en iyi oyuncu da olsa secmem.Aricanin kariyeri basariliymis,onu sectim.

    Forvette her ne kadar sevmesem de Tanju var Kralin yaninda,kendisi büyük golcüydü.

    Öbürleri zaten efsane isimler.

  10. #10
    Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..
    Mesajlar
    3,064

    Default

    Güzel bir düşünce fakat bazı oyuncu tercihleri gerçekten yuh dedirtecek cinsten..Örneğin Arda gibi bir oyuncunun orada olması son derece yanlış son 25 yıl diyoruz ama Arda henüz yapacakları yaptıklarından çok daha fazla ..Daha nostalji yaşatacak bir isim hoş olabilirdi ..

  11. #11
    Nesil
    2006
    Yer
    Pekin
    Yaş
    34
    Mesajlar
    12,340

    Default

    Bende bazı mevkilerde daha iyi tercihler eklenebilirdi diye düşünüyorum.Efsane kadrom ise;

    So what?
    Saike

  12. #12
    Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa
    Yaş
    36
    Mesajlar
    1,617

    Default



    Rıdvan,Aykut,Oğuz üçlüsü yine aynı 11 de

  13. #13
    Nesil
    2007
    Yer
    Adana
    Yaş
    34
    Mesajlar
    6,566

    Default Son 25 Yılın Efsane 11'i

    İşte son 25 yılın efsane 11'i

    Hürriyet Gazetesi ile birlikte her hafta salı günü spor severlerin beğenisine sunulan Hürriyet Spor Gazetesi tarafından organize edilen Efes Pilsen sponsorluğunda son 25 yılda forma giymiş (1983-1984/2007-2008 sezonları arası) yerli futbolculardan oluşacak en iyi 11, Hürriyet okurlarının oyları ile belirlendi. 4 Kasım-2 Aralık tarihleri arasında hergün hurriyet.com.tr'den ya da D-
    Smart 77. kanaldan, her Salı günü ise Hürriyet Spor Gazetesi'nden oy kullanan 200 bin okurun oylarıyla belirlenin "Efsane 11" İstanbul Ceylan Otel'de yapılan
    ödül töreni ile kamuoyuna duyuruldu. Son 25 yılın Efsane 11'i şöyle:


    Kaleci:Rüştü Recber

    Savunma: Hakan Ünsal, Bülent Korkmaz, Alpay Özalan, Recep Çetin

    Orta Saha: Rıdvan Dilmen, Sergen Yalçın, Oğuz Çetin, Arda Turan

    Forvet: Tanju Çolak, Hakan Şükür

    Ceylan International'da düzenlenen ödül töreni spor camiasının önde gelen isimlerini buluşturdu. Törene Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Murat Özaydınlı, Hürriyet Gazetesi İcra Kurulu Başkanı Vuslat Doğan Sabancı, Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ertuğrul Özkök, Hurriyet.com.tr Genel Yayın Yönetmeni Fatih Çekirge, Fenerbahçe Kulübü Eski Başkanı Ali Şen ve birçok ünlü isim katıldı. Forvet mevkiinde Efsane 11'e seçilen Hakan Şükür'e ödülünü Hurriyet.com.tr Genel Yayın Yönetmeni Fatih Çekirge verirken, Rüştü reçber ödülünü Hürriyet Gazetesi İcra Kurulu Başkanı Vuslat Doğan Sabancı'nın elinden aldı. Recep Çetin'e ödülünü Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ertuğrul Özkök verdi.
    Ödül töreni öncesi yapılan kokteylde, yapılan oylama sonucu efsane 11'e seçilen isimlerden Hakan Şükür, Sergen Yalçın, Recep Çetin, Rıdvan Dilmen, Hakan Ünsal, Bülent Korkmaz, Arda Turan ve Tanju Çolak duygularını dile getirdiler.
    Geceye katılan milli takımlar teknik direktörü Fatih Terim Efsane 11'e seçilen isimleri tebrik etti.

    FATİH TERİM: "DERBİLER ÖNCESİ HANGİ TAKIMIN KAZANACAĞINI SÖYLEMEK ZOR"

    Terim ayrıca Barış Özbek'in milli takıma çağırılmadığı ve bu sebepten ötürü Almanya Milli Takımı'nı seçmek zorunda olduğu konusunda geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamanın hatırlatılması üzerine "Bu konu ile ilgili açıklama federasyon ve yardımcım Müfit Erkasap tarafından yapıldı. Bu konu hakkındaki doğru bilgi o açıklamadır" dedi.
    Tecrübeli teknik adam ayrıca 21 Aralık Pazar günü Galatasaray ile Beşiktaş arasında oynanacak olan derbi karşılaşması ile ilgili olarak şunları söyledi:
    "Güzel ve herkesin zevk alacağı bir maç olacağını düşünüyorum. Derbiler öncesi hangi takımın kazanacağını söylemek zor olur. İyi mücadele eden iki takımın zevkli bir karşılaşmasını izleyeceğimizden eminim."

    GALATASARAYLI FUTBOLCU ARDA: "UMARIM KAZANAN TARAF BİZ OLURUZ"

    Gecede Efsane 11'e seçilen en genç futbolcu olan Arda Turan, Beşiktaş'ı sarı kırmızı taraftarların ve kendilerinin en iyi şekilde ağırlayacaklarını belirtirerek, "Güzel ve keyifli bir maç olacak. Kazanmak isteyen iki takımın mücadele edecek. Umarım kazanan taraf biz oluruz" dedi.
    Arda bir basın mensubunun bu sene Kadıköy Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynanacak UEFA Kupası finaliyle ilgili sorusu üzerine ise final maçının oynanacağı tarihe uzun bir zaman olduğunu ve akıllarındaki ilk konunun bulundukları gruptan çakmak olduğunu ifade etti.



    16.12.2008
    Kaynak : DHA
    (/s)

  14. #14
    Nesil
    2005
    Yer
    Ankara
    Yaş
    42
    Mesajlar
    697

    Default

    Recep'in yerine her ne kadar sevmesem de Fatih Akyel olabilirdi. Arda henüz bu listeye girmeyi hak etti mi bilmiyorum açıkçası; onun yerine de Ergün Penbe olabilirdi. Diğer isimler normal.

  15. #15
    Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak
    Mesajlar
    10,144

    Default

    Kaleci:Rüştü Recber

    Savunma: Hakan Ünsal, Bülent Korkmaz, Alpay Özalan,Recep Çetin

    Orta Saha: Rıdvan Dilmen, Sergen Yalçın, Oğuz Çetin, Hami mandıralı

    Forvet: Tanju Çolak, Hakan Şükür


    kadro ggenelde ıyı ama bence bu ısımler olsa daha ıyı olurdu .Hami lgde gol kralı olmuş ve lıgde 209 gol atmış bı oyuncu olarak bu lısteye gırmıyosa ben bu lıste benım için hiçtir ve adıl degıldır Ardanın orda ne işi var ıkı yılık adam daha.

  16. #16
    Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul
    Mesajlar
    5,342

    Default

    Arda Yetenekli Olsada Efsane Değil Bence. Sağ Kanatta Hami Olsa Güzel olurdu bencede

  17. #17
    Nesil
    2005
    Yer
    Ankara
    Yaş
    42
    Mesajlar
    697

    Default

    Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
    Arda Yetenekli Olsada Efsane Değil Bence. Sağ Kanatta Hami Olsa Güzel olurdu bencede
    Sağ kanatta Rıdvan var. Solda dediğim gibi bence de Arda olmamalıydı ama Hami mi Ergün Penbe mi derseniz ben yine de Ergün derim. Tabii bu benim düşüncem. Hami Türkiye'de sayısız gol attı, eyvallah ona bir lafımız yok. Schalke'de birkaç gol attı, onun dışında bir Avrupa başarısı da yok. Ne Dünya Kupası ne Avrupa Şampiyonası oynamışlığı var. Onu koyup Ergün'ü koymazsak bence haksızlık olur. Ayrıca Recep Çetin'in de 2 tane orta saha golü dışında ne yaptığını merak ediyorum açıkçası. İstanbul karması gibi olmuş meselesini de tartışmaya gerek yok bence, Anadolu kulüplerinden hak eden birisi olsaydı kesinlikle girerdi listeye.

  18. #18
    Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    37
    Mesajlar
    3,705

    Default

    Efsane kadro diyince Aklıma Arda hiç gelmezdi şahsen.
    Son 2 senedeki popülerliği sayede o listeye girdiğini düşünüyorum. Henüz efsana olamadı ama ileride bir efsane olacaktır. Adaylar arasında olması bile saçmaydı şahsen. Oraya Hami, Ergun daha iyi giderdi.

  19. #19
    Nesil
    2007
    Yer
    Bursa
    Mesajlar
    7,745

    Default

    Quote Originally Posted by BeeTLeJuiCe View Post
    Efsane kadro diyince Aklıma Arda hiç gelmezdi şahsen.
    Son 2 senedeki popülerliği sayede o listeye girdiğini düşünüyorum. Henüz efsana olamadı ama ileride bir efsane olacaktır. Adaylar arasında olması bile saçmaydı şahsen. Oraya Hami, Ergun daha iyi giderdi.
    Çok şahsen kullanıyorsun.Arda'nın yerine kesinlikle Ergün olmalıydı
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

  20. #20
    Nesil
    2006
    Yaş
    35
    Mesajlar
    6,844

    Default

    7/11 yapmışım. Aslında her oyuncu birbirinden iyi ama; keşke şuan aktif olarak futbol oynayanlar veya yeni yeni sahne alanlar çıkmasaydı. Arda Turan çok yetenekli bir oyuncu ama; efsane olduktan sonra keşke alınsaydı...

Mesaj Yetkileri

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •