Parayı Türk Lirası ve oyunu 15günde bir kaydet diyorum.1gün sonra para birimi arnavut leki ve oyun kaydetmede hergün oluyor.Bu sorunu nasıl çözebilirim acaba?
Parayı Türk Lirası ve oyunu 15günde bir kaydet diyorum.1gün sonra para birimi arnavut leki ve oyun kaydetmede hergün oluyor.Bu sorunu nasıl çözebilirim acaba?
İlginç. bende böyle birşey olmadı. hatta ilk defa böyle bir hatayla karşılaşan birini görüyorum. oyunu kaldırıp tekrar yükle istersen. verebileceğim başka bir tavsiye yok sanırım.
Bu olay orjinal oyunda meydana geliyor mu bilmiyorum, ama az önce araştırdığım kadarı ile büyük çoğunlukla yeni yamanın illlegal yoldan piyasaya sürülen aktivatörü bu tür aksaklıklara neden olmuş. Eğer o yoldan bir kullanımda bulunuyorsanız malesef yardımcı olamayacağız.Fakat oyununuz orjinal ise incelettirmeye değer.
korsanlarda olan sorun maalesef yardım edemez burda kimse
9.0.2 yamasını yükledikten sonra kırek yaparak oyununu açtığınız için bu şekilde ayarlarınız bozuluyor.
Hatta butonlarınızında çalışmaması gerekiyor.
cracck den dolayı oluyor....
korsan oyun oldugu için ayarlarınız bozuluyor arkadaşlar. exesi hatalı sanırım. Forum kuralları sebebiyle gmaya gider.